Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Shutter, remélem nézed most a TV2t

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én itt szoktam megnézni.csabi* írta:biztos vótmá, de a dvd megjelenések időpontjait hol tudom megnézni?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Március a magyar dvd megjelenés időpontja állítólag, szóval a magra nem kerül fel korábban.
Valószínűleg születnek jobb minőségű, de még mindig kamerás változatok.
Valószínűleg születnek jobb minőségű, de még mindig kamerás változatok.

"And my heart will leave you never."
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Létezik már valahol az Interstellar jó minőségben, hunsub vagy hundub? se pretoranson se ncoreon...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudom te pötsnmate írta:Csak poén voltVagyis, akart lenni ezek szerint.

Persze, biztos van akinek tetszik. Nekem nagyon nem.Faust betolta a klubba, nálunk így nézett ki a pontozása, am sztem nem olyan rossz az, mint ahogy lejön az írásodból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Faust betolta a klubba, nálunk így nézett ki a pontozása, am sztem nem olyan rossz az, mint ahogy lejön az írásodból.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak poén volt
Vagyis, akart lenni ezek szerint.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ezt úgy írod, mintha egy mindenki által 10/10-re osztályzott filmet húztam volna le. Direkt megnéztem imdb-n, hogy már megint én vagyok ekkora gyökér, aztán látom, hogy 6,5, illetve máshol sem áll túl fényesen.nmate írta:Átmész SentrybeRealista24 írta:The Rover,
te jó ég, ez mekkora egy rakás kula volt![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Átmész SentrybeRealista24 írta:The Rover,
te jó ég, ez mekkora egy rakás kula volt

- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Leviatán tényleg kiváló film. Akár kis hazánkban is játszódhatna ...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
The Rover,

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pár rövid kritika a nem hollywoodi Oscar-jelöltekről:
Két nap, egy éjszaka (Deux jours, une nuit)
Mit válasszunk: 1000 euró prémiumot vagy a munkatársunkat? Elképesztően realista francia dráma, egy olyan konfliktusról, amelyhez hasonló előfordulhat a legtöbb munkahelyen. Cotillard megérdemelten kapta a jelölést, remélhetőleg a díjat is bezsebeli. 7.5/10
Ida
Lengyel fekete-fehér dráma egy leendő nővérről és a világi életet elő nagynénjéről. Kicsit egyedi megközelítésű coming-of-age sztori, de a történelmi/vallási szálat már évekkel ezelőtt sokkal jobban megoldották egy másik filmben, a Mindenki vilángol-ban. 7/10
Mandarinok (Mandariinid)
Észt dráma emberségről az embertelenségben. Roppant letisztult és egyszerű nyelvezetű, de hihetetlen komoly morális kérdéseket felvető film. 8.5/10
Leviatán (Leviathan)
Igazi orosz dráma, szolid szimbolizmussal és igen komoly politikai kritikával. Egy kis ember harca a rendszerrel. Zseniális. 10/10
Két nap, egy éjszaka (Deux jours, une nuit)
Mit válasszunk: 1000 euró prémiumot vagy a munkatársunkat? Elképesztően realista francia dráma, egy olyan konfliktusról, amelyhez hasonló előfordulhat a legtöbb munkahelyen. Cotillard megérdemelten kapta a jelölést, remélhetőleg a díjat is bezsebeli. 7.5/10
Ida
Lengyel fekete-fehér dráma egy leendő nővérről és a világi életet elő nagynénjéről. Kicsit egyedi megközelítésű coming-of-age sztori, de a történelmi/vallási szálat már évekkel ezelőtt sokkal jobban megoldották egy másik filmben, a Mindenki vilángol-ban. 7/10
Mandarinok (Mandariinid)
Észt dráma emberségről az embertelenségben. Roppant letisztult és egyszerű nyelvezetű, de hihetetlen komoly morális kérdéseket felvető film. 8.5/10
Leviatán (Leviathan)
Igazi orosz dráma, szolid szimbolizmussal és igen komoly politikai kritikával. Egy kis ember harca a rendszerrel. Zseniális. 10/10
John Wick
Voltak benne jó részek, kellően gyoprsan megtörténtek a dolgok, nem húzták el az elejét, az biztos. Tetszett a durvasága (fejlövés hegyek), de azért jobbat is el tudtam volna képzelni. Péntek estére egynek nem volt rossz.
Voltak benne jó részek, kellően gyoprsan megtörténtek a dolgok, nem húzták el az elejét, az biztos. Tetszett a durvasága (fejlövés hegyek), de azért jobbat is el tudtam volna képzelni. Péntek estére egynek nem volt rossz.
Megnéztük mi is, és most megpróbálom magam nem túl obszcénul kifejezni, de botrányosan sz@r volt....mathers írta:Elrabolva 3: Nem volt ez rossz. Kis esti kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Jobb lett, mint a második része. 6/10
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Elrabolva 3: Nem volt ez rossz. Kis esti kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Jobb lett, mint a második része. 6/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A lánya terhes ugye. Akkor a következő részbe a gyereket rabolják el.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A lánya terhes ugye. Akkor a következő részbe a gyereket rabolják el.

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nem tudok róla. :Đrealistahuni írta:@mathers, úgy tudom te feliratokkal foglalkozol.
Nincs véletlenül egy vajdasági ismerősöd aki szerb szinkronról magyar feliratot csinál?
Van egy fasza film, Montevideo-Taste of dream az első focivilágbajnokság a témája. Egyszer nekikezdtem angol felirattal de elég szenvedős volt...jó lenne egy magyar felirat hozzá.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
@mathers, úgy tudom te feliratokkal foglalkozol.
Nincs véletlenül egy vajdasági ismerősöd aki szerb szinkronról magyar feliratot csinál?
Van egy fasza film, Montevideo-Taste of dream az első focivilágbajnokság a témája. Egyszer nekikezdtem angol felirattal de elég szenvedős volt...jó lenne egy magyar felirat hozzá.

- h3x0r
En meg tavaly lattam. Az eleje nekem is tetszett, jo volt az otlet es a megvalositas is, viszont a kozepe-vege fele az egesz atcsapott egy zs kategorias akcio-vigjatekka, aki sokszor nagyon eroltetettnek tunt. Vagy legalabbis ez az azsiai humor nem nekem valo. Nalam valahol 5-6 pont kozott van.lordgabi írta:Snowpiercer (2013) - hát, engem kilóra megvett.![]()
Minden tekintetben jó lesz rá visszagondolni, egy csupaszív 9/10.
Sci-fi rajongóknak kötelező, most csak ennyi.