___Samy___ írta:Nem tudom, nekem Raul nem az az edző alkat, valahogy egy kicsit langyi. Allegri nem lenne rossz választás. Bár ha már a legelején visszautasított minket, akkor a jelenlegi helyzetben miért venné át?
Mert ha idén sem nyernek BL-t, akkor szerintem adja magát nyáron Zidane a Juvénak. Ő is "hazamegy", ott van Cé, ZZ kipihent lesz, hazai sorozatokat hozzák megerőltetés nélkül, ha meg ott is BL-t nyer, az azért még tovább emeli a legenda státuszát. Ha meg nem, akkor semmi nem történik, lesz pár olasz bajnoki címe is edzőként. A Juve sem tud bukni vele igazából, eléggé adná magát a dolog.
Mivel nem tudok jobb alternatívát, így Allegrivel kiegyeznék, esetleg még Pochettino, de Őt gondolom egy vagyon lenne elmozdítani a Spurs padjáról. Az mindenesetre elég világos, hogy Solari ide kevés, mint ahogy a Lopetegui-féle edzők is. Nem fog sajnos mindig bejönni egy Zidane-féle klubhoz közeli ember, főleg, hogy a francia minden idők egyik legnagyobb labdarúgója volt és klublegenda pluszban.
Egyébként továbbra is örülök, hogy bár a meccs közben szétkúr az ideg, a végére eszembe jut, hogy zsinórban 3 BL, 5 év alatt 4.
Nem tudok a játékosokra haragudni, itt a vezetőség nézte be csúnyán a nyarat. Egyel tovább akarták húzni a megújulást, mint kellett volna. Úgy fest sajnos nem jött be, Bale soha nem lesz vezér, Modric is jóllakott, fiatalabb sem lesz már, akik meg kiváló kiegészítők voltak, vagy tökéletes elemek a keretben, nem képesek vezérré válni.
BL helyekre odaérünk idén, tesztelni kell a fiatalokat, Viníciust, Diazt nyomatni, annak ellenére, hogy egyikükön sem érzem, hogy nagy spíler lesz, de idén már mindegy ez.
Tegnap egyébként ügyes volt a brazil. Az egy kicsit a mai foci kritikája is, hogy ez a kicsit sete-suta gyerek 18 évesen is üde színfolt, már csak azzal is, hogy rá mer rontani a védőkre. Szerencsére a sebessége azért megvan, döntéshozatalban fog fejlődni, így azért hasznos játékossá nőheti ki magát.
A ciki az lesz, ha nyáron sem nyúl bele a keretbe a vezetés. Elég a fiatalokból már, még esetleg Ödegaardot visszahoznám, hátha. Hazard létszükség, meg legalább még egy támadó. Modric pótlására is kell valaki, de nekem Eriksen kevés. Nem látom benne az extrát, amit pl. pont a horváton lehetett érezni már a Tottenhamben is.
Ja, még a végére, egy teljesen "reális" lista nyárra: Alaba, Kanté, Hazard, Icardi (

).