Eddig nem láttam egy előzetest sem, de ezt most megnéztem. Ééés, ez mi? Géppuskával darálják a dögöket helikopterről, meg cápával etetik a nagy úszódinót, ezek után meg jön a totális roham a gyíkok részéről. Ezek után azon se lepődnék meg, ha a film közepén kiderülne, hogy valójában az LV-426-on vannak és hirtelen az egyik T-Rex mandulájából kimászna egy facehugger.palesz77 írta:Ez meg nagyon várós! Bár tuti szar lesz..TéOeM írta:Jurassic World spot:
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Megnéztem én is, nagyon tetszett, köszönöm az ajánlást. Szeretem az ilyen filmeket, betekintést engednek egy itthon nem annyira ismert ország/tájegység kultúrájába, az ottani emberek életébe, néhány fontosabb eseménybe. Annak pedig különösen örültem, hogy nem volt jelen az a jellegű túlzott, erőltetett drámaiság, az események folyamatos pörgetése, az akciódússág (ha létezik ilyen szódanianevem írta:Mandarinok (Mandariinid)
Észt dráma emberségről az embertelenségben. Roppant letisztult és egyszerű nyelvezetű, de hihetetlen komoly morális kérdéseket felvető film. 8.5/10
(Egyébként az alapszituáció néhány ponton emlékeztetett a Kiskakukk című filmre, amelyről már írtam korábban egy-két sort.)
A négy film közül a Leviatán keltette még fel az érdeklődésemet (maga a téma és a magas pontszám miatt is
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A western témánál előjött az Ausztrália c. alkotás is, annak kapcsán ajánlottam. Odaírhattam volna, hogy elég sajátságos a film nyelvezete. Sorry.Luigi-K1 írta:Megnéztem Az ajánlat(The Proposition) című filmet...
Valaki ajánlotta itt nemrég...
Nagy kár volt....Finoman fogalmazva sem jött be...
Pontosan erről van szó, ha elkapott az első rész hangulata, a zenék, a beszólások, szövegek meg maga a sztori, akkor a másik kettő is tetszeni fog. Legalábbis én totálisan így voltam vele. Rohadtul bejött mind három rész, szerintem zseniális atmoszférája van (persze rengeteg tesznek ezért a színészek benne), na igen, a sztárparádéról nem is beszélve...h3x0r írta:Azt nem mondanam hogy rosszak, csak semmi ujat nem tudnak mutatni. Maga a hangulat a trilogia osszes reszeben ugyanaz. Ha az elso resz nagyon bejott, akkor a kovetkezo kettot is szeretni fogod.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megnéztem Az ajánlat(The Proposition) című filmet...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Pedig ebben a sztoriban is lenne potenciál..sentry írta:Taken 4 trailer!
Ez meg nagyon várós! Bár tuti szar lesz..TéOeM írta:Jurassic World spot:
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Végignéztem, pont egy 20-30 perc után kezdett kibontakozni. A karakterrajzok nagyon jók, a forgatókönyv erős, a film hossza megfelelő. Minőségi, de az év filmje címtől nálam elég messze van. Erős hetes.
- nmate
Deee én mondtam, csak amíg sok volt a dolgom elfelejtettem leszedni, most meg vidéken a kibaszott tanyasi nettel örülök ha híreket tudok olvasni
Boyhood, Whiplash, Birdman, Calvary, The Best offer, új JL, Locke, John Wick... ezekre van most opcióm. Csak sok pozitív kritika miatt most belevágtam ebbe. Aztán meglássuk.
Boyhood, Whiplash, Birdman, Calvary, The Best offer, új JL, Locke, John Wick... ezekre van most opcióm. Csak sok pozitív kritika miatt most belevágtam ebbe. Aztán meglássuk.
- danianevem
nmate írta:Ha ennyi Barcás jónak mondja biztos szar. trollolo
A Birdman is jó pedig, a Boyhood már kevésbé. Egyébként ha egyik sem, akkor nézd meg az Ip Man-t, azt mondtad majd írsz róla.nmate írta:Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
- nmate
Ha ennyi Barcás jónak mondja biztos szar. trollolo
Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
- danianevem
A történet kibontakozásával arányosan egyre durvul a lelki terror a két főhős között, ha ez az elején nem fogott meg, akkor talán felesleges folytatni. Szerintem erős 8-as a film, Simmons és Teller remekelnek.nmate írta:Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
- nmate
Megnéztem a The Gamblert, Mark Wahlberg...láttuk már ezerszer ezt a filmet csak más köntösben. De bőven nézhető, semmi idegesítő nincs benne.
Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
- h3x0r
Azt nem mondanam hogy rosszak, csak semmi ujat nem tudnak mutatni. Maga a hangulat a trilogia osszes reszeben ugyanaz. Ha az elso resz nagyon bejott, akkor a kovetkezo kettot is szeretni fogod.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Jurassic World spot:
Taken 4 trailer!Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
Alapból semmi gond nincs a folytatásokkal, nagyon kevés az olyan téma, amit nem lehetne tovább vinni. A Taken vagy az ocean's se ilyen. Akkor van gond, ha szar folytatásokat írnak hozzájuk.
- András93
Eléggé.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.
De hányszor van olyan, hogy a folytatás legalább olyan jó, vagy jobb, mint az első. Nagyon ritkán.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Inkabb csak a koncepciora utaltam hogy hasonlo. Az elso reszben el lett sutve egy jo otlet, amihez mar nem nagyon van mit hozzatenni. Folytatast csinalni mar erolkodes.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
De amugy ja, szerintem gyengek az Ocean's folytatasai.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
"And my heart will leave you never."