Végig olyan érzésem volt, mintha füst beszélt volna. A cél szentesíti az eszközt.
Erre már kurvára szüksége volt az embereknek, hogy valaki kicsit rázza fel őket. Rogánéknak fel van adva a lecke most. Rég volt ilyen.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 11., vasárnap 23:26
Végig olyan érzésem volt, mintha füst beszélt volna. A cél szentesíti az eszközt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 11., vasárnap 22:06
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. február 11., vasárnap 20:12
Jogos, ebben kétségkívül van valami.BlancoMark írta:Felesleges remenykedni, ha a főni kiallna elo adasban gyerekeket aldozni Lucifernek, akkor sem tortenne semmilyen valtozas ebben az orszagban.untouchable írta: Tegnap azt írtam, hogy nem kell ezt az ügyet túlgondolni és messze még a bukás.
A mai és főleg a legutóbbi hír szerint, hogy a “Család” céges ügyvédje = a bicskei gyermekotthon igazgatójának ügyvédjével, kezd egyre érdekesebbé válni a történet.
Ha megnézitek, hogy Bicske melyik faluval határos és, hogy állítólagosan kivel volt valamiféle kapcsolata “A Család” egyik tagjának (öcsi): az igazgatóhelyettessel, aki egy befolyásos székelyföldi család tagja és, hogy a pletykák szerint kivel áll (egy szerzetessel, akinek nemrég hasonló botránya volt) kapcsolatban ez a család, akkor lassan összeáll egy kép, ami egyelőre még nem több egy összeesküvés-elméletnél, de ha profi csapat áll az egész ügy kirobbantása mellett (talán a nagykövet + az oknyomozó-újságíró?), akkor itt még bármi történhet a következő napokban-hetekben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 11., vasárnap 20:01
Felesleges remenykedni, ha a főni kiallna elo adasban gyerekeket aldozni Lucifernek, akkor sem tortenne semmilyen valtozas ebben az orszagban.untouchable írta: Tegnap azt írtam, hogy nem kell ezt az ügyet túlgondolni és messze még a bukás.
A mai és főleg a legutóbbi hír szerint, hogy a “Család” céges ügyvédje = a bicskei gyermekotthon igazgatójának ügyvédjével, kezd egyre érdekesebbé válni a történet.
Ha megnézitek, hogy Bicske melyik faluval határos és, hogy állítólagosan kivel volt valamiféle kapcsolata “A Család” egyik tagjának (öcsi): az igazgatóhelyettessel, aki egy befolyásos székelyföldi család tagja és, hogy a pletykák szerint kivel áll (egy szerzetessel, akinek nemrég hasonló botránya volt) kapcsolatban ez a család, akkor lassan összeáll egy kép, ami egyelőre még nem több egy összeesküvés-elméletnél, de ha profi csapat áll az egész ügy kirobbantása mellett (talán a nagykövet + az oknyomozó-újságíró?), akkor itt még bármi történhet a következő napokban-hetekben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 11., vasárnap 19:10
Igazabol van valami konyv, ami szerint volt adam es eva, aztan mindenki minkenkinek rokona, szoval ez semmi extrauntouchable írta: Tegnap azt írtam, hogy nem kell ezt az ügyet túlgondolni és messze még a bukás.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. február 11., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 11., vasárnap 15:12
Romhányi József: LEPKETÁNC
Mikor a hernyóból lepke lett,
kérkedve repkedett,
hogy fényben keringve mind tovább
csillogtassa hímporát.
A derék kutyának
képére mégis kiült az utálat.
– Villogj csak fent, te szép féreg;
nem lesz nagyobb az értéked!
Hernyó maradsz, bár fent keringsz.
Nem a szárny szab itt mértéket,
hanem a gerinc.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 11., vasárnap 15:01
Akik visitoznak a cancelculture ellen.csababarca írta: Ráküldtem délelőtt Deák Dani két posztjára röhögős smilet, tiltott is, már nem látom az oldalát:D
Milyen szánalmas véglények ezek?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 11., vasárnap 14:58
HozzászólásSzerző: sámat » 2024. február 11., vasárnap 1:18
Ugyanitt haverom kérdi, hogy vargáné magyar péter elkezdte-e visszautalni az elmúlt 14 év tiszteletdíjait, miután megvilágosult és rálelt a gerincére?BlancoMark írta:Mindig csak akkor lesz eleguk a rendszerbol amikor szemelyes erintettseg okan kart szenvednek. Vicc.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 10., szombat 23:58
Mindig csak akkor lesz eleguk a rendszerbol amikor szemelyes erintettseg okan kart szenvednek. Vicc.Caraway írta: Varga judit volt ferje, Magyar Peter facebook bejegyzese:
Mi tortenik ma?A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.
Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.
Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.
Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.
12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”
Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.![]()
Lehet jo kis szinjatek, de en elvezem, legalabb tortenik valami.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 10., szombat 22:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 10., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 10., szombat 22:31
zsenialis, ahogy elonyt kovacsolnanak ebbol is.Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk.
Eddigi munkájukért hálásak vagyunk nekik, és köszönjük, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt.
Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs.
Az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él. A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk.
Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése - Kocsis Máté.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 10., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 10., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 10., szombat 21:47
Mi tortenik ma?A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.
Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.
Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.
Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.
12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”
Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 10., szombat 18:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 10., szombat 18:08
hehetheoriginal írta: Cringe, biztos elhitte amit mondott![]()
Mindjart meg is konnyezem.
Ilyenkor szembesül az ember igazan, mennyire kibaszott pszichopatak/szociopatak ezek.
Legutóbb mikor furcsany "elpityeredett" a vonatbaleset utan....
tudom.untouchable írta:
Nem kell túlgondolni, nem lesz itt még semmi mostanában, de legalább két újabb tégla kiütve a falból.
Még 5-10 év és megbuknak.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. február 10., szombat 18:04
Nem kell túlgondolni, nem lesz itt még semmi mostanában, de legalább két újabb tégla kiütve a falból.csababarca írta:valahogy el kéne érnem, hogy kinevezzenek, egy nap után lemondanék, életem rendben is lenne.madrid4life írta:
Igazán sajnálom szegényt, szar lehet most.
btw ütni kéne a vasat amíg meleg, mert a kegyelemben részesített több szálon is kötődik Orbánékhoz, simán elképzelem, hogy Vitya járta ki a kegyelmet (értsd parancsolta meg), úgy kalkulálva, hogy úgysem derül ki az ügy.
Kiderült, ő meg mossa kezeit, sőt újra a hős képében tetszeleg:D
(nyilván ez már csak az összeesküvéselmélet, de simán el tudom ezt a forgatókönyvet is képzelni)
Komoly aggodalmam van, hogy ki lesz a következő bohóc, akit OV kijelöl erre a pozícióra.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem