Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 14., szerda 23:45

nmate írta:
hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
viktor mai napig nem mondott semmit.
a papgeci balog elismerte hibazott, de nem mond le

apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.
...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi? :lol:
Sajna ezek a tuntik nekem is mindig nagyon visszasak. Altalaban nagyon gagyi szovegek, cringe politikusok, meg random setalo tomeg. Mondjuk most legalabb ezt nem a politikai sopredek csinalja, hanem tartalomgyartok. Viszont amugy meg legalabb ok csinalnak valamit, mert valamit mindig kell tenni. Meg ha eredmenye meg sose volt ezeknek az eroszakmentes bekes tunteteseknek.
Emellett mar most latom a politikusokat maszni fel a hatukon, mindenki bejelentkezett, hogy ott lesz, remelem legalabb partzaszlokat tenyleg nem visznek.

Amugy azota lattam mar magyarosi csabanal meg puzsernal is hogy megosztottak, de persze most a sok retek influencert nem latom hogy kampanyolna egy jo ugy mellett. Meghogy kampanyolni, hat megszolalni se mer egyik se komoly temakrol, csak a hetvennyolcadik arckrem promotalasa megy.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. február 14., szerda 22:04

nmate írta:
hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.

apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.
Kolbász,sör lesz-e?

Sós perec mennyiért?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. február 14., szerda 21:29

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 14., szerda 15:21

kierkegaard írta: mondjuk az jó nagy cigányság, hogy kimaradt a promoból. Remélem aki kiakar menni az nem fogja elolvasni.;D
sztem te is elirtad a neved, ki erkegaard akar az lenni, nem? :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. február 14., szerda 15:20

mondjuk az jó nagy cigányság, hogy kimaradt a promoból. Remélem aki kiakar menni az nem fogja elolvasni.;D

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 14., szerda 14:33

Legfőképp Azi miatt biztos gecisokan lesznek, bár ahogy láttam az eseményben, ő csak bejelentkezni fog, de ezt ügyesen eldugták a leírásban. :lol:

Amúgy maga a mozgalom jó irány, aki ott él az menjen ki ha tud.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 14., szerda 10:43

penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.

thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 14., szerda 7:52

Pont eszembe jutott a napokban, hogy Puzsér is most bírt kivenni szabadságot. :kalapos: még nem hallgattam bele, de ezek szerint csak megszakította :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 14., szerda 6:35

Finom.
https://youtu.be/y_SCEMduGZw?si=-nWW-udcLwyxTAOI
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 13., kedd 14:04

Aki esetleg uj profilkepet keres :kalapos:
https://youtube.com/shorts/cSiicikq9YY? ... mqAXj3JWxv
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 12., hétfő 21:56

cart írta:
Realista24 írta:
Es abban is egyetertek, es irtam mar tobbszor is, hogy itt csak Viktor kivalasaval lehet talan bizni valamiben, mert addig ez egy szinte hibatlanul felepitett gepezet, szovetseg es szekta, ami csak belulrol dolhet meg.
Lehet hogy ezek a botranyok hatasara tobb emberben tudatosul hogy mindenki folaldozhato. Mint amikor a cegnel mondjak hogy egy csalad vagyunk, aztan 1 honap mulva jon a letszamleepites
:mrgreen:
Ha baloghzol ment NK-hoz tényleg, akkor 2 (3) hibát is elkövetett:
-főnök engedélye nélkül, önálló döntést hozott
-fidesz narratívával absz. ellentétes döntést hozott
-nem küldte el az öreget magától a p**sába, hogy hogy képzeli, hogy ő ilyen embernek kegyelmet ad?!

Az első 2-ért OV büntetett, a harmadikért a nép haragja. Sztem ez lehet inkább 1 tanulság most házon belül: hülye önálló döntést senki nem hozhat.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 12., hétfő 21:08

traktorral bazmeg :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 20:59

Megtaláltuk Balog Zoltánt: Kedden nyilatkozatot tesz a kegyelmi ügyről

:lol: :lol: :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. február 12., hétfő 11:54

Realista24 írta:
Es abban is egyetertek, es irtam mar tobbszor is, hogy itt csak Viktor kivalasaval lehet talan bizni valamiben, mert addig ez egy szinte hibatlanul felepitett gepezet, szovetseg es szekta, ami csak belulrol dolhet meg.
Lehet hogy ezek a botranyok hatasara tobb emberben tudatosul hogy mindenki folaldozhato. Mint amikor a cegnel mondjak hogy egy csalad vagyunk, aztan 1 honap mulva jon a letszamleepites
:mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 12., hétfő 11:16

tehat meg kb minimum 20 ev :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 12., hétfő 11:01

Szerintem azért sok megerősítést kaptunk a korábbi hipotéziseinkre. Mondott azért érdekes dolgokat.

Magam részéről én eddig nem voltam teljesen biztos benne, hogy a doktorminiszterelnök úr után összeomlik majd a rendszer, de ez az interjú megerősített benne, hogy a kibaszott erős Orbánkultusz tartja egyben ezt a brigádot. Amíg Orbán ott van, addig nem fognak sokan robbantani, hogy nem tetszenek neki az eszközök, mert az Orbáni cél a fontos.

Ha Orbán kiesik, össze fog dőlni, szét fog esni több darabra a Fidesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 12., hétfő 10:50

Realista24 írta: En azt nem ertem, hogy ha van egy ilyen, es en vagyok az ellenzek, akkor ezt talonban tartom, megprobalom tovabbvinni, ujabb embereket behalozni, megfuzni, kifizetni, stb. es egy arra erdemes pillanatban (valasztas elott jol pozicionalva) "robbantani".

Na nem azert, hogy kormanyvaltas tortenjen, mert azt eselytelennek latom, de legalabb a 2/3ad megakadalyozasa erdekeben.
szerintem Magyar nem ment volna bele, nem hiszem, hogy ő egy átállt fideszes, hallgartva a dolgokat, rengetegszer hangsúlyozza, hogya ő jobber konzi, meg sok dolog nincs is, amivel ne értene egyet a fidesszel, Orbánra rosszat nem mond kb, csak Rogánékra panaszkodik meg a családok helyzetbehozására, nem hinném, hogy ő csak úgy az ellenzék kedvéért várt volna éveket.

(de én tartom, hogy Mo-n kívül kell keresni, hogy most miért nyilatkozott....)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 12., hétfő 10:26

csababarca írta:
hehetheoriginal írta: mikor a multik iranyitjak a politikat és a köztudatot, es a politika van megvéve kilóra, a lobbi iránya is teljesen megfordul: google, facebook például.
jah így értem, ok.
bára felelősségvállalás az nem kenyerük ezeknek a multiknak sem ettől függetlenül.

alapesetben a kormányzattól várható ez el, "felelős kormány" ugye.
abszolút nem, de pont ez a lényeg.
a világ összes adatával rendelkeznek, így bármit tudnak bármilyen irányban irányítani, ez a valódi hatalom.

meanwhile dúró dóra darál:
A politikus bejelentése szerint a vizsgálóbizottság többek között az alábbiakat vizsgálná:

„Rogán Antal érintettségét a végrehajtómaffia-botrányban.”
„Azt, hogy visszaél-e a titkosszolgálatok irányításával, és azokat személyes, illetve pártcéljaira törvénytelenül használja-e.”
„A kormányzati kommunikáció működtetése során milyen mértékű túlárazásokat eszközölnek.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 12., hétfő 10:24

csababarca írta:
Realista24 írta:
Pont mivel nagy kaliberu ugy, erre fel lehetett volna epiteni valamit es nem csak igy belelonni a legures terbe. Nem ismerem a viszonyokat, csak azt, hogy ezt fel lehetett volna epiteni sokkal mocskosabb modon, hogy fajjon, mert ez igy vaktolteny a szememben.
Azt értem, hogy hogy képzeled ennek a lefolyását, de onnantól, hogy ez nyilvánosságra került, nem volt realitása.
Valameddig így is titokban volt, mert én ha jól tudom, az ügyvéd aki kiadta ezeket, szeptemberben talált erre rá.

Másrészt azt sem tudjuk (és nem is fogjuk) kik hozták nyilvánosságra, milyen érdekek mentén, lehet nem is az ellenzék, hanem belülről szedték elő az ügyet, ilyen hangok is vannak, stb.

Sajnos általánosságban igaz amit mondasz, a fidesz egyből kifogja a szelet a vitorlákból, az ellenzék tehetetlen sok esetben.

Aztán feltehetjük a kérdést, hogy ennek az ellenzéknek érdeke e egyáltalán az, amit Te mondasz, szerintem mondjuk nem:D
Jo hat en 10 eve abban vagyok, hogy az ellenzek is a Fidesz, es igen jo szineszekre leltek azon az oldalon, akik penzert kepesek barmire. Tisztelet annak az 5-10% kivetelnek talan.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 12., hétfő 10:22

hehetheoriginal írta: mikor a multik iranyitjak a politikat és a köztudatot, es a politika van megvéve kilóra, a lobbi iránya is teljesen megfordul: google, facebook például.
jah így értem, ok.
bára felelősségvállalás az nem kenyerük ezeknek a multiknak sem ettől függetlenül.

alapesetben a kormányzattól várható ez el, "felelős kormány" ugye.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: