Sajna ezek a tuntik nekem is mindig nagyon visszasak. Altalaban nagyon gagyi szovegek, cringe politikusok, meg random setalo tomeg. Mondjuk most legalabb ezt nem a politikai sopredek csinalja, hanem tartalomgyartok. Viszont amugy meg legalabb ok csinalnak valamit, mert valamit mindig kell tenni. Meg ha eredmenye meg sose volt ezeknek az eroszakmentes bekes tunteteseknek.nmate írta:...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
viktor mai napig nem mondott semmit.
a papgeci balog elismerte hibazott, de nem mond le
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.![]()
Emellett mar most latom a politikusokat maszni fel a hatukon, mindenki bejelentkezett, hogy ott lesz, remelem legalabb partzaszlokat tenyleg nem visznek.
Amugy azota lattam mar magyarosi csabanal meg puzsernal is hogy megosztottak, de persze most a sok retek influencert nem latom hogy kampanyolna egy jo ugy mellett. Meghogy kampanyolni, hat megszolalni se mer egyik se komoly temakrol, csak a hetvennyolcadik arckrem promotalasa megy.