Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 9:18

Donát írta: Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia? :smile:
De igen, de ő mindig elbukott a döntő előtt és ez részben az ő sara is...de hagyjuk is Mourinhot...elég lesz nézni a döntőben majd a csapatával ellenünk...mindenesetre óriási taktikai csata lesz kettőjük között...ezért is mondtam, hogy kívácsni vagyok, hogyan oldja majd meg Ancelotti, hogy majd nekünk kell kezdeményezni, meg kivel és hogyan oldja majd meg Xabi pótlását...még nem nyertük meg a BL-t...maradjunk a földön!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 30., szerda 9:12

Donát írta:
hunmadridista írta:Nálam a döntőben jön majd a mestervizsgája Carlonak...kíváncsi vagyok hogyan akarjuk majd feltörni a reteszt, mert mindkét esetleges ellenfelünk kontrákra fog majd berendezkedni. Érdekes döntő lesz.
Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia? :smile:
:lol: :lol: :lol:

Megvárom a szezon végét az értékeléssel, de nagyon jó véleménnyel vagyok a mesterről eddig. :salute:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 30., szerda 9:09

hunmadridista írta:Nálam a döntőben jön majd a mestervizsgája Carlonak...kíváncsi vagyok hogyan akarjuk majd feltörni a reteszt, mert mindkét esetleges ellenfelünk kontrákra fog majd berendezkedni. Érdekes döntő lesz.
Akkor Mounak a 3 év alatt nem sikerült vizsgáznia? :smile:

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 9:08

Nálam a döntőben jön majd a mestervizsgája Carlonak...kíváncsi vagyok hogyan akarjuk majd feltörni a reteszt, mert mindkét esetleges ellenfelünk kontrákra fog majd berendezkedni. Érdekes döntő lesz.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 1:07

Remy írta:Ha egy kicsit is türelmesebbek vagyunk (mondjuk ezt egy Real Madrid szurkolónak mondani... és tisztelet a kivételnek), akkor most mennyivel másként lehet tekinteni Carlora.

Sokszor volt elővéve. Rosszul cserél. Eltaktikázta magát, stb, de úgy látszik, hogy csak kereste a megfelelő arcot a csapatnak. Úgy látszik megtalálta, de azért még van vissza egy (+ az a néhány bajnoki meccs) BL döntő is. Mindenesetre szerintem senki nem gondolta év elején, hogy a Carlo - Zizou páros az első évében ekkorát fog szólni. :salute:
Carlo nem ezt az arcot szabta a Realnak. Valami mást próbált, ami nem működött.

De legalább elővette a józan eszét, és azt játszatta, amit tudunk. Erről ismerhető meg a jó edző. Carlo ma meg úgy az elmúlt hetekben nagyot nőtt a szememben. Gratula neki. Kijár a kövi év is neki, függetlenül a döntő végeredményétől.

Afelől azonban nincs kétségem, hogy mást játszunk majd a döntőben. Hogy az sikeres lesz-e? Hát majd kiderül. Reméljük, hogy igen.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 30., szerda 0:56

Ha egy kicsit is türelmesebbek vagyunk (mondjuk ezt egy Real Madrid szurkolónak mondani... és tisztelet a kivételnek), akkor most mennyivel másként lehet tekinteni Carlora.

Sokszor volt elővéve. Rosszul cserél. Eltaktikázta magát, stb, de úgy látszik, hogy csak kereste a megfelelő arcot a csapatnak. Úgy látszik megtalálta, de azért még van vissza egy (+ az a néhány bajnoki meccs) BL döntő is. Mindenesetre szerintem senki nem gondolta év elején, hogy a Carlo - Zizou páros az első évében ekkorát fog szólni. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. április 30., szerda 0:46

Szép volt Carlito, sokszor volt megtalálva szezon közben, de most joggal mondhatjuk hogy minden előzetes elképzelése ült és tökéletesen működött. Az különösen tetszett, hogy nem ugyanazt játszottuk amit az első meccsen, hanem nekik mentünk erőből és jobbak voltunk FOCIBAN.

Vajon meglesz az első szezonjában már a 10.? B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 28., hétfő 21:12

Alaba: “Alaba fantasztikus játékos, a világ legjobb balhátvédjei között van, Marcelo és Coentrao után”.

:lol: :lol: DonCarlo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 27., vasárnap 9:44

kicsit előrekanyorodnék a nyárra.
attól úgyis független hogy hogyan alakul a bl és a bajnokság.
kapus poszt rendben van. oldja meg ancelotti továbbra is valahogy, nem érdekel mindkettő jól véd.
védelem is rendben, coentraot rá kéne venni arra hogy maradjon. sosem volt vele baj, mindig hozott egy színvonalat, és mindig küzdött hajtott. a világversenyeken is rendre jól teljesít, megbízható és kiegyensúlyozott. utóbbi sajnos marcelora már nem igaz. nem kérdés hogyha marcelo olyan lesz mint 1-2 éve akkor ő a világ legjobbja a posztján, de ha úgy teljesít ahogy idén akkor padozzon ő és játsszon coentrao. azt a siquerát hozták velünk legtöbbet szóba ha jól tudom, na róla az ég világon semmit nem tudok. az az alberto moreno aki a sevillában játszik viszont ügyes volt tavaly a korosztályos(!!) csapatában, ahol ott volt illarra és isco is, ja meg morata.
középpálya. na ez nálam azért hatalmas kérdés mert szezon elején khedira sokat játszott most viszont a vak is látja hogy jobbak vagyunk dimariaval. és most jött el az ahol nem tudom mit csinálnék. xabi jobb mint illarra, akit most idén eladni hülyeség lenne, nem kapott annyi lehetőséget és ráadásul most még sokat is buknánk rajta. xabi meghosszabbította a szerződését így őt megint csak nem lenne értelme eladni és most még jó is, padra én inkább őt hagynám egyébként mint illarrat. casemiro sok vizet nem zavar, ha ez neki megfelel maradhatna. igazából én egyetlen dolgot szeretnék csak, hogy iscot ne basszuk el. az a srác úgy jött ide hogy malagában ő volt a kiskirály, ő volt a malaga cr-e, neki az ég világon semmit nem kellett védekeznie, a válogatottban is kurva sokszor állt csípőre tett kézzel és sétálgatott hátra -mint messi..- mert megtehette. rmcf-nek ez is volt vele a legnagyobb baja vagy ettől félt a legjobban mikor megvettük, ehhez képest a srác váltott. melózik, hátrébb is játszik mint korábban és még így is jó. csak ne basszuk el. de ugyanakkor ott van dm is akinek talán ez az itteni legkiegyensúlyozottabb szezonja. és akkor ugye még ki tudja hogyha khedira visszatér vele mi lesz.
egy ilyen alap kp-t eltudnék képzelni: modric-kroos-isco. csak talán ez meg túl offenzív lenne.
még két dolgot szeretnék, jesét se basszuk el. :mrgreen: moratát viszont igen, nem kell ő nekünk, nagyon kevés a srác. és ancelotti nyilatkozata -nem az hogy elérheti cr szintjét- hanem az hogy majd még beszél vele a szezon végén mert hogy keveset játszik. a bbc viszont már jól összeszokott, úgyhogy benzema nyakára hozni egy suarezt talán hiba lenne... mindenesetre elnézve a többi európai top csapat problémáit..talán irigyelhetnek most minket. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 8:54

Realista24 írta:Carlo a mokamester :lol:
A Moratas részen felrohogtem :D
Jó hát igy közeledve az átigazolási időszakhoz ez érthető :mrgreen: :lol: :lol:
Pool szőrre szőrt biznisz. Mi adjuk Moratát, ők Suarezt. Kihagyhatatlan ajánlat lenne a Poolnak :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 8:35

Carlo a mokamester :lol:
A Moratas részen felrohogtem :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 17., csütörtök 16:49

Jár a pacsi Carló papának.Van egy óriási fegyverténye Mourinho-val szemben, az hogy nem makacs, ha nem jön be valami képes belátni,hogy hibázott.Az őszi Classicon teljesen mellényúlt, a tavaszi bajnoki-n belement egy adok kapokba, most meg szépen visszanyúlt a José féle játékhoz, erre van szükség a Barca ellen és a Bayern ellen is...nem kell a labdatartás ez ellen a 2 csapat ellen mert ők azt jobban tudják.Nagyon remélem ,hogy hasonló játékot látok szerdán is CR-el kiegészülve és kicsit intenzívebben...a kontráink még mindig gyilkosak csak elszoktunk tőlük, van egy hetünk visszarázódni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 9., szerda 20:41

Szóról szóra adom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 9., szerda 20:39

Matt009 írta:Mourinho jó évei alatt nem volt ennyi amatőr gól, nem hoztuk vissza az ellenfelet a meccsbe
Hohó dehogynem... nagyon sokszor. Elég csak a Bayern elleni elődöntőre gondolni, nálam ott vágta el magát Mourinho. 2-0 után lesimázhattuk volna őket, azt se tudták milyen rendvezvényen vannak, ehelyett visszavettünk, jött a góljuk, onnantól meg már csak történelem.
És ez csak 1 meccs volt, rengeteget hibáztunk Mourinho alatt is, amatőr gólok pontrúgások után, utolsó percben egyenlít ki az ellenfél stb stb stb...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 9., szerda 13:27

Én nem vetném fel az edzőkérdést,azt hiszem Ancelotti munkája látszik ezen a csapaton.Taktikailag lehetne fejlődnie,mert néha érthetetlen dolgokkal operál...Tegnap a legnagyobb bakija ugye a két baszk együttjátszatása volt,holott pont ő volt az,(sztm a szezon egyik ha nem a legjobb) húzása volt hogy DM-et felrakta a kp-ra.Aztán persze a szerencsétlen a kihagyott tizi után annyira össze volt zavarodva,hogy mikor visszatették a helyére,már azt sem tudta hol van.
Ennek ellenére én azt hiszem hogy nem vele van a baj.A vezetőség hibázott Illarramendi,és (talán),Bale leigazolásával,ahhelyett hogy egy megfelelő középpályást hajtottak volna fel,Khedira helyére,és Modric mellé,valamint akkor minek kellett Isco,ha 433-at akart,ahol nyilván Bale jobban élhet.(De nem a ligában)
Másfelől meg hagyni kellene dolgozni az olaszt,év elején még arról volt szó,hogy idén a többség úgy sem vár nagy dolgikat a csapattól,hanem majd jövőre.Pláne úgy,hogy nincs megfelelő alternativa,Löw nem az,szerintem sem,Klopp kitudja,még csak németországban bizonyított,ekkora egokkal még nem vokt dolga,mint a mieink,más meg nem nagyon van...Ha minden évben elzavarják az edzőt,akkor sose jut a csapat egyről a kettőre...szóval türelem.
Pereznek kellene szétrúgni néhány segget,mert kezd a banda elkanászkodni,evvel összefüggésben remélem hogy DM is elfelejti a fizetés emelést,és mélyen magába szál....bár sztm azt Mendes találta ki,ismerve mennyire pénzéhes,gátlástalan senkiházi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 9., szerda 13:20

Nem fociztunk alárendelten, de nem is fociztunk jobban az ellenfelünknél. Pedig a felsorolt meccsek felén papíron gyengébb ellenféllel játszottunk. Miért mindig mi húztuk a szorosabb meccseken a rövidebbet? Ez több, mint véletlen.
-->
„Lehet, hogy túl könnyen vettük ezt a mérkőzést, és túl lazák voltunk az első gól után.
"Ahogy tegnap is mondtam, lehet, hogy túl nagy volt az önbizalmunk," by S. Ramos (az AtMa elleni 2-2 után)

"Mivel korán szereztünk vezetést, onnantól már nem koncentráltunk annyira a támadásokra, mint amennyire kellett volna, és kaptunk is két gólt két hiba után." By Xabi Alonso (szintén az AtMa elleni 2-2 után)

Xabi: “Nem elég, ha csak hét ember védekezik
És még sorolhatnánk ... :vivo: :coffee: :ike: Az AtMa elleni idegenbeli meccsig történteket és botlásokat hagyjuk szerintem; a katalánok és a matracosok elleni szezon eleji vereségek szerintem simán benne voltak, egyrészt több sebből vérzett akkor a Real Madrid (rengeteg hiányzó, sérült az első 3 hónapban /Xabi, Illarra, Varane, Bale/, ami miatt a csapat sem tudott kellően és sokáig összeállni), másrészt csapatként is előrébb járt már akkor is mind2 gárda, mint mi; a Villarreal elleni döntetlen is benne volt a pakliban, nagyon jól kezdte a szezont a sárga tengeralattjáró, illetve az Osasuna is baromi jó napot fogott ki ősszel ellenünk, a bilbaói katlanról és óriási mákról már nem is beszélve! :roll:

Amióta nekem nagyon nem tetszenek a dolgok az az első bajnoki döntőnk az AtMa ellenében, ott és akkor tört meg véleményem szerint a lendület és nálam eddig az idény kulcsmeccsének tűnik --> ott akkora lehetőséget szalasztottunk el a saját hibánkból (lásd fenti szánalmas beismerések), hogy a Barca elleni bukta (a 2. óriási lehetőség, újfent könnyelmű hozzáállás -> jó az X is, sőt még ha kikapunk is marad 1 pont mentalitás) és az azt követő sorsszerű Sevilla elleni vereség egyszerűen már adta magát! A tegnapi produkció pedig már csak ennek és a mentális fáradtságnak, koncentrációhiánynak és az egyre szűkösebb keretnek (Jesé sérülése szintén óriási gyomros volt a keret számára) a folyamodványa.
Mourinho jó évei alatt nem volt ennyi amatőr gól, nem hoztuk vissza az ellenfelet a meccsbe, pedig ott volt az előszeretettel emlegetett KHÖD kvartett, amiből idén csak DM maradt.
Jó évei??? :sly: Tudod, hogy bírom az írásaid és tiszteletben is tartom a véleményed, de jó lesz az egy bő évnek is szerintem. És emlékeim szerint nála is bőven kaptuk az amatőr, odapattanós, pontrúgásos gólokat kulcsmomentumokban.
kinyíló ellenfél ellen nem tudjuk eldönteni a meccset. Hát eszem-faszom megáll. A Mou-korszak alatt a legjobban a kontráz csapat voltunk. Kíméletlenek, könyörtelenek, halálosak. Ott ment, akkor most miért nem? A nagy meccseket szilárd védekezéssel és kontrával lehet nyerni, ha tudásból, izomból nem tudjuk megverni az ellenfelet. Na most ezt Carlo nem látja, és nem tesz ellene semmit. A felsorolt meccsek fele stabil védekezéssel és a közepesnél valamivel jobb kontrázással nyerhető lett volna. De nincs stabil védekezés, és nem tudunk kontrázni.
Ebben bőven van igazság, de újfent árnyalja a képet a szomorú valóság, hogy amikor igazán kellettek volna a gyilkos és kíméletlen kontrák José alatt is megremegtek azok a lábak kulcspillanatokban (féltucat Barca meccs, 2 éve a BM ellen, tavaly a Dortmund és az AtMa elleni Kupadöntőben is)! Ezeken a meccseken Cristiano, Benzema, Pipita és Özil hány meg hány ziccert b.szott el, Te jó ég??? :x :'( :ozil: :coffee: :shutup:
De nincs ilyen szignifikáns személyiségünk a kp-n. Nincs vezérünk. Csak kiváló építőkockák egyvelege
Ez viszont nagyon igaz.
abban 1etértek, hogy nincs mentális vezérünk, egy raul vagy guti, ramosnak kéne annak lennie csk-ként, de olyan buta az ember, hogy hihetetlen, ráaádsul mint rengetegszer mondottam, benne mindig ott lesz a hiba. persze, hogy nem aggódik, mert spanyol, és sok éve itt játszik (sosem tudta megugrani a végső lécet), pepe meg persze hogy összeszedte magát, mert ha varane egészséges lenne, akkor a portugál csücsülne a padon ramos helyett. ramos meg biztonságban érzi magát, neki nem számít, ha kilövi a stadionból a tizit, ha tizit csinál, kiállítják századjára is.
murinnyónak már beletört ezekbe a bicskája, sajnos lehet bojkottálni egy edzőt, nem az edzőnek kell egyeneset rúgni a labdába.
Mint ahogy ezt is nagyon adom az utolsó betűig.
hogy nem csak a futballtudás számít, hanem hogy 60-70% a futballtudás, és 30-40% legalább ami a fejben van. ezen a szinten már csak az számít, hogy ki képes fejben megugrani a lécet,
Na meg nem árt, ha a szerencse is melléd szegődik! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 13:15

pl: Realnál és a Ferrarinál is a legjobbak vannak sok poszton, de egyszerűen képtelenek meglépni amit meg kell, 12-5/6 éve nem nyertek semmit sem. :/
Beckham is lelátón találtam magát, majd Carlo meggondolta és betette
:fpalm: :fpalm:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 9., szerda 13:08

Capello éve és szerintem az első két Mou év kivételével nagy nulla kb az egész ami 2002 óta megy. Ezekben az években ott volt a tűz, küzdöttek egymásért. Beckham is lelátón találtam magát, majd Carlo meggondolta és betette: hogy küzdött már?! továbbá a 2006 eleji Zaragoza elleni kupavisszavágó (1-6, 4-0) volt az egyik legjobb ilyen meccs ahol láttam a tüzet a játékosokban, pedig akkor nem ilyen "sztárok" voltak.

Továbbá Mourinho az Interben és a Chelseanél is kialakított egy rendszert. Előbbinél gondolom belátta hogy nem egy világverő csapat, de nagyon jól lehet betömörülni és így tovább, egyszerűbben az AtMa féle játék, zseniális védekezés, és elől pár sztár (Ibra, Eto'o, Sneijder, Milito). Chelseanél gondolom a Cech, Terry, Lamp, Drogba 4esre épült minden, ők (lehetttek) az öltöző "urai" szerintem, de ők is mindent megtettek/tesznek amit az edző kért, hajtottak, csúsztak-másztak.

A lényeg nem feltétlen az edző hibája ez az egész - persze az éppen aktuális edző is benne van, de most is bebizonyosodott hogy a Pepe-Ramos páros nagy meccseken nem működik egymás mellett: Varane hogy lehozta már a klasszikusokat amikor Mou betette? kár hogy van sok "szent tehén" akik mozdíthatatlanok és fejben nullák (Ramos), mert amíg ezek nem mennek el vagy nem javulnak meg (sajnos ezt kétlem), addig nem lesz itt semmi. és a legjobb 4 között sem számítok semmi jóra. Az a mentalitás ami CR-nek van az kéne a többieknek. példát vehetnének róla... neki is vannak hibái, de az a mérhetetlen győzni akarás, nah az az ami hiánycikk a Realnál.

(vagy Xabival való hosszabbítás vagy Illarra megvétele hatalmas hiba volt)

pl: Realnál és a Ferrarinál is a legjobbak vannak sok poszton, de egyszerűen képtelenek meglépni amit meg kell, 12-5/6 éve nem nyertek semmit sem. :/
RealMiki írta:mert ha valamihez Ancelotti átlagon felül ért, az a középpálya összerakása.
DM odaszoktatása jó ötlet volt bárkitől is származik, de a nyári jobb játék után Casemiro elfelejtése elég furcsa, Illarra megvétele elég furcsa, Xabi-Illarra együtt játszatása elég furcsa, DM elől, Isco hátrébb játszatása elég furcsa....
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 9., szerda 13:07

Szerintem nem Ancelotti volt a legjobb megoldás nyáron edző posztra,de nem bántam az érkezését,mert ha valamihez Ancelotti átlagon felül ért, az a középpálya összerakása.
A mai topfutball pedig a középpályán dől el,mert sem korszakos védők,sem korszakos csatárok nincsenek.
Ezért sem értem Ancelotti szerencsétlenkedését,és hogy áprilisra miért nem sikerült épkézláb középpályát összehozni.

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 9., szerda 12:00

Győztes mentalitás nélkül - mert az ebben a csapatban sosem volt meg és valószínűleg nem is lesz már meg - nem fogunk kupákat nyerni. A BL elődöntőben és döntőben, meg nagyrészt már a mentális tényezők döntenek majd. Ezekben pedig jelenleg a Chelsea a legjobb a BL-ben. Ezért én jelenleg most őket tartom képesnek arra, hogy megnyerjék a BL-t.

Vissza: