Politika
Re: Politika
Semmi nem lesz R, ahogy eddig sem volt soha semmi. Majd ha egyszer megint megdragitjak esetleg az internetet parszaz forinttal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En azert kerdezem, mert a dumalasnak nincs ertelme. Jo nyilvan nem fogjak elore kozolni, hogy most oriasi rendbontas keszulodne, mert nyilvan, akkor mar az elejen lefujjak az egeszet.Pipita írta: Nem tudom, nem vagyok szervező, felháborodott állampolgár vagyok. Amennyire én hallottam, kifejezett kérés hogy ne az orbán takarodjról szóljon a dolog, részben ezért is lesz a Hősök terén, nem pedig a Kossuth téren. Pestet remélem nem bénítjuk meg, mert mint mondtam, el kell mennem.![]()
De ha mar par olyan arc is tiszteletet teszi, akitol szamitani lehet ilyesmire, akkor azert van esely arra, hogy valami maradandobb is lesz, mintsem annyi, hogy par transzparensrol keszul foto es pipa, hogy ez is megvolt.
Kivancsi vagyok mi lesz ebbol, mert egyelore nem latom, hogy par tartalomgyarto mire lesz kepes egyedul.
Plusz egy kerdes, mennyi ember varhato?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szegeny kimegy a pedofil szar ellen tuntetni,de itt o kapja.
Mennyire tipik te jo eg.

Mennyire tipik te jo eg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Kimegyek tuntetni de remelem nem lesz hosszu mert el kell mennem.

Magyar nep.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sós perecet viszel?Pipita írta:Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
jol osszerantottak a brigadot azert.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem tudom, nem vagyok szervező, felháborodott állampolgár vagyok. Amennyire én hallottam, kifejezett kérés hogy ne az orbán takarodjról szóljon a dolog, részben ezért is lesz a Hősök terén, nem pedig a Kossuth téren. Pestet remélem nem bénítjuk meg, mert mint mondtam, el kell mennem.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De tenyleg, mi a terv? Mit fogtok csinalni? Par mondat elhangzik, meg, hogy mocskos pedofilok, mocskos fidesz es Orban takarodj?Pipita írta:Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
Vagy inkabb rarugjatok valakikre az ajtot? Esetleg megbenitjatok Pestet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kimegy egyebkent innen valaki ?
- Pipita
Szerintem ilyesmi nem lesz. Arról lesz szó, hogy nem kéne hagyni hogy felnőtt emberek kisgyerekek szájába élvezzenek bele. Szóval picit talán komolyabb a téma, sör, perec nem lesz, de aki akar, vihet, köztéren lesz megtartva.Steve írta:Kolbász,sör lesz-e?nmate írta:
...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?![]()
Sós perec mennyiért?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Sajna ezek a tuntik nekem is mindig nagyon visszasak. Altalaban nagyon gagyi szovegek, cringe politikusok, meg random setalo tomeg. Mondjuk most legalabb ezt nem a politikai sopredek csinalja, hanem tartalomgyartok. Viszont amugy meg legalabb ok csinalnak valamit, mert valamit mindig kell tenni. Meg ha eredmenye meg sose volt ezeknek az eroszakmentes bekes tunteteseknek.nmate írta:...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
viktor mai napig nem mondott semmit.
a papgeci balog elismerte hibazott, de nem mond le
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.![]()
Emellett mar most latom a politikusokat maszni fel a hatukon, mindenki bejelentkezett, hogy ott lesz, remelem legalabb partzaszlokat tenyleg nem visznek.
Amugy azota lattam mar magyarosi csabanal meg puzsernal is hogy megosztottak, de persze most a sok retek influencert nem latom hogy kampanyolna egy jo ugy mellett. Meghogy kampanyolni, hat megszolalni se mer egyik se komoly temakrol, csak a hetvennyolcadik arckrem promotalasa megy.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kolbász,sör lesz-e?nmate írta:...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.![]()
Sós perec mennyiért?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem te is elirtad a neved, ki erkegaard akar az lenni, nem?kierkegaard írta: mondjuk az jó nagy cigányság, hogy kimaradt a promoból. Remélem aki kiakar menni az nem fogja elolvasni.;D

thereisonly1ronaldo
-
mondjuk az jó nagy cigányság, hogy kimaradt a promoból. Remélem aki kiakar menni az nem fogja elolvasni.;D
Legfőképp Azi miatt biztos gecisokan lesznek, bár ahogy láttam az eseményben, ő csak bejelentkezni fog, de ezt ügyesen eldugták a leírásban.hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.

Amúgy maga a mozgalom jó irány, aki ott él az menjen ki ha tud.
- hehetheoriginal
penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Pont eszembe jutott a napokban, hogy Puzsér is most bírt kivenni szabadságot.hehetheoriginal írta: Finom.
https://youtu.be/y_SCEMduGZw?si=-nWW-udcLwyxTAOI

- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo