VB - 2014
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Re: VB - 2014
Neki is volt kemény négy jó éve. Négy nagyon jó éve, de akkor is. Ha a képességeihez nézzük, siralmas az összkép.Sierra írta:Nem is tudom ki volt az utolsó brazil, aki szép karriert futott be? Asszem Ronaldinho.
Nem ezt mondtam, csak szerintem felesleges ilyenekkel hitegetni magad, hogy az utánpótlás így, utánpótlás úgy. Majd ha a nagycsapatnál is bizonyítanak, akkor lehet róla beszélni.hehe írta:sztem ne is álljanak ki többet semmilyen meccsre akkor
De azért jó érzés tudni, nem volt lezsírozva, hogy brazília a döntőig megy.

- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Németek vissza vettek?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mondjuk ez pont kéz volt Paulinho-nál, de gyorsan elugrottak, meg se mutatták.

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Még Neuer is felhúzza őket,biztos ami biztos.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ahhoz sok mindennek meg kellene változnia ott. Hiába jönnek elő olyanok akik ügyesnek tűnnek....a foci változik,és most,ők,azzal amit tudnak,már kevesek....4 év múlva szerintem leverik a világot a brazilok, most még így is túlteljesítettek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
ez a Neuer egy beteg állat

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nincs olyan csapat amiből nem lehetne kiemelni, akár a kezdőből is 4-5 fulltucat szar arcot. mindenhonnan. ezért válogatott ez és nem klubfoci. mondjuk engem nem is hoz lázba annyira.
ÉS ezt se tudják beverni.
ÉS ezt se tudják beverni.

ezek a brazilok még elől is szerencsétlenek

Neuer

Neuer

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van egy érzésem, hogy egy Ronaldinho, Kaká tudott volna segíteni mentálisan ennek a csapatnak. De inkább Ronaldinho. Alapból elfért volna a csapatba, még ha nem is mindig kezdőként.Anthony írta:Túl nagy volt a nyomás, túl fiatalok ezek a srácok, akik még érnek is valamit: Neymar, Oscar, Bernard. Hiányzik egy generáció a braziloknál, akiket kiegészítettek volna a fiatalok: Kaká, Ronaldinho, Adriano mind lenullázták magukat...
4 év múlva szerintem leverik a világot a brazilok, most még így is túlteljesítettek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem ne is álljanak ki többet semmilyen meccsre akkorPár éve is ez volt.. a nagy brazil tehetségek. Neymar, Ganso, Lucas (még talán Pato is idevehető) csak pár név, akikből nem lett senki. Egyedül Neymarnak van esélye, hogy szép karriert fusson be. Lucas is hiába játszik már Európában, semmivel nincs előrébb, mint mielőtt odaigazolt.
Szóval lehet az utánpótlások nagy királyok a saját korosztályaik ellen, de ilyen csapatok ellen lófaszt nem érnének szerintem. Persze, addigra idősebbek lesznek, de az ilyenekből általában nem lesz semmi, ha az utóbbi időket nézzük. Nem is tudom ki volt az utolsó brazil, aki szép karriert futott be? Asszem Ronaldinho.

hát a genetika meg a történelem geciütős válaszokat szokott erre adni, tehát simán lehetséges.4 év múlva szerintem leverik a világot a brazilok, most még így is túlteljesítettek.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Túl nagy volt a nyomás, túl fiatalok ezek a srácok, akik még érnek is valamit: Neymar, Oscar, Bernard. Hiányzik egy generáció a braziloknál, akiket kiegészítettek volna a fiatalok: Kaká, Ronaldinho, Adriano mind lenullázták magukat...
4 év múlva szerintem leverik a világot a brazilok, most még így is túlteljesítettek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ozil meg most is kitunik mennyire nem illik a csapatba..kuzdeni nem tud, makkolni se es nem is kroos

Nem illik.
Pár éve is ez volt.. a nagy brazil tehetségek. Neymar, Ganso, Lucas (még talán Pato is idevehető) csak pár név, akikből nem lett senki. Egyedül Neymarnak van esélye, hogy szép karriert fusson be. Lucas is hiába játszik már Európában, semmivel nincs előrébb, mint mielőtt odaigazolt.hehe írta:vki kérdezte, hogy van-e kilátásban normálisabb brazil generáció.
hát most pont nem fog ezek után figyelni rám senki, de azért ideírom:
a mostani u19-től u-21-ig korosztály tele van, erős, gyors, technikás arcokkal, nemrég a touloni tornán verték az európa legjobbjai franciákat borzasztó simán.
tudom nem jelent sokat, de abban a csapatban már csak képességek terén 80% jobb játékos volt, mint ez a válogatott a vébén.
Szóval lehet az utánpótlások nagy királyok a saját korosztályaik ellen, de ilyen csapatok ellen lófaszt nem érnének szerintem. Persze, addigra idősebbek lesznek, de az ilyenekből általában nem lesz semmi, ha az utóbbi időket nézzük. Nem is tudom ki volt az utolsó brazil, aki szép karriert futott be? Asszem Ronaldinho.
Ők nem is lesznek világbajnokokMike írta:Fred, Hulk, Oscar, Paulinho.... sokkal jobb

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
istimester írta:Szembejött az első komolyabb ellenfél. Mán a nyitómeccset se kellett volna nyerniuk. Azért van némi igazság ezen a szinten is
ez igaz....igy van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
hehe írta:vki kérdezte, hogy van-e kilátásban normálisabb brazil generáció.
hát most pont nem fog ezek után figyelni rám senki, de azért ideírom:
a mostani u19-től u-21-ig korosztály tele van, erős, gyors, technikás arcokkal, nemrég a touloni tornán verték az európa legjobbjai franciákat borzasztó simán.
tudom nem jelent sokat, de abban a csapatban már csak képességek terén 80% jobb játékos volt, mint ez a válogatott a vébén.
az is teljesen egyértelmű, hogy scolari a hibás, elég vicc, hogy egy darab neymarra épít mindent, látjuk mi van nélküle, a vébékeret borzalom volt, tudta mindenki.
a németek érdemlik a vébét, a durva, hogy sosem csíptem őket, de a németjeik most meglepően normálisak (kivéve müller), a bevándorlóik a szutykok csak.
kroostól meg eleve nem sajnálom a vébécímet, de azért a hollandok elverhetik a németeket sztem.
Na akkor, ennél már csak jobb jöhet

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valahogy így. Chile ellen makkoltak. Kolumbia ellen véletlenül elkezdtek focizni.... most meg kapják az ívet. Ez a kerek kb a legjobb 16-ra volt jó. Semmi több.istimester írta:Szembejött az első komolyabb ellenfél. Mán a nyitómeccset se kellett volna nyerniuk. Azért van némi igazság ezen a szinten is
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mike írta:erre már reagálnom kell mert nem az első...sentry írta:Azt a tudtad, hogy Özil, Müller, Klose, Khedira VB győztes lesz (az lesz, innen már behúzzák), azt elmondani nem tudom mekkora szomorúságot okoz
Fred, Hulk, Oscar, Paulinho.... sokkal jobb
Nem sokkal jobb, de minden csapatban vannak gyengék. Szerintem ennek a német szuperválogatottnak is 10ez gurítana a Real, akkor is ha Khedirát odaadjuk nekik.

Innentől meg tényleg akkor inkább nyerje meg Hollandia.
Hogy nyomatta mindenki, hogy ez egy milyen jó vb

Isti: Igazad van.
R.M.C.F: arra gondoltam, hogy németek 5öt vertek ilyen rövid idő alatt. Tudom jól hogy ez egy túlsztárolt brazil csapat. Inkább az fájt, hogy egy ilyen gyenge játékosállományt majd mennyire fognak isteníteni majd. Pedig.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2014. július 8., kedd 23:06-kor.