Utálta a fél világ, ahogy Messit is sokan utalják, mert a foci világa 2 részre szakadt már jó ideje miattuk. És igen, a világ utálta azt nézni ahogy CR a pályán büntetett, a SIU gólöröm, aztán a mutogatás, hogy én itt vagyok én itt vagyok. Egoista? Az. Viszont nem emlékszem, hogy bármelyik edzőnek karon kellett volna fognia őt, vagy arra hogy a társaknak kellene őt mindig lefognia, esetleg, hogy egy teljes stadion a fejét követelte volna (arra már igen, hogy az ellenfél szurkolói allva tapsolják, vagy éneklik neki a you will never walk alonet...). Please. 2 teljesen külön ügy, az egyik 5 aranylabda bogyóval, a másik sehol ehhez a tudáshoz. Ha már most ezzel a tudással ennyi baj van, mi lenne vele ha ott tartana, mint CR a sikereit illetőleg.kiserik írta: Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.
Egyébként megvarnam az év végét. Eladni biztosan nem fogjuk, a stílusa viszont hatraltatja a többieket a koncentrációban és a kiteljesedesben. Ha Mbappé formaban van, akkor egy polccal előtte van, ez tény.
A változásban nem bízok, ha olyan senior embereknek nem sikerül őt megnevelnie, mint Ancelotti, akkor nem hinném, hogy majd egy Xabi Alonso ezzel elbírna, vagy bárki más.
Ehhez sajnos kellő intelligencia is kell, hogy felfogd, ha ennyien jönnek veled szemben az autópályán, akkor valszeg te vagy a hülye.