Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Ha ennyi Barcás jónak mondja biztos szar. trollolo
Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
Mivel a Boyhood meg Birdman sem feszegeti különösebben a fantáziámat, üsse kő inkább befejezem ezt.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A történet kibontakozásával arányosan egyre durvul a lelki terror a két főhős között, ha ez az elején nem fogott meg, akkor talán felesleges folytatni. Szerintem erős 8-as a film, Simmons és Teller remekelnek.nmate írta:Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
- nmate
Megnéztem a The Gamblert, Mark Wahlberg...láttuk már ezerszer ezt a filmet csak más köntösben. De bőven nézhető, semmi idegesítő nincs benne.
Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
Whiplasht megnézte már valaki? Jogos a hype körülötte? Ad valami extrát? Belekezdtem de kilőttem kb 20 perc után, addig ezekre negatív válasz jött.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt nem mondanam hogy rosszak, csak semmi ujat nem tudnak mutatni. Maga a hangulat a trilogia osszes reszeben ugyanaz. Ha az elso resz nagyon bejott, akkor a kovetkezo kettot is szeretni fogod.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Jurassic World spot:
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
Taken 4 trailer!Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
Alapból semmi gond nincs a folytatásokkal, nagyon kevés az olyan téma, amit nem lehetne tovább vinni. A Taken vagy az ocean's se ilyen. Akkor van gond, ha szar folytatásokat írnak hozzájuk.
- András93
Eléggé.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.

De hányszor van olyan, hogy a folytatás legalább olyan jó, vagy jobb, mint az első. Nagyon ritkán.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Inkabb csak a koncepciora utaltam hogy hasonlo. Az elso reszben el lett sutve egy jo otlet, amihez mar nem nagyon van mit hozzatenni. Folytatast csinalni mar erolkodes.messideco írta:Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
De amugy ja, szerintem gyengek az Ocean's folytatasai.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Olyan rosszak a folytatásai? Az első nagyon bejött.sonic írta:Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. Nem néztem.danianevem írta:Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()
2. A harmadik rész után nem csodálkoznék rajta

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
Az url-cím mindent elárul. :Đ Bár ki tudja, lehet a brainstormingról lopta.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()

- sonic
Szerintem az egesz plakat ps. Must be! Ha ez komoly akkor bajok vannak.Realista24 írta:Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?![]()

Jah, detto ugyanaz mint pl az Ocean's eleven. Semmi ertelme az ilyen filmeknel a folytatasnak.Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sonic 2015. február 1., vasárnap 23:26-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a szöveg a plakáton komoly vagy ps?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
A 4. résznek már van plakátja.
Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.

Egyetértek sonic-kal, "egyszeri poénnak" tökéletes volt, a pénzen kívül semmi értelme nem volt folytatni. Na persze a pénz mikor nem elég motiváció.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet rövidebbnmate írta:Az kreatív.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.

Ilyen szempontból az enyémet is. Én azt vártam,Amugy a varakozasaimat viszont felulmultak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy őt rabolják el, aztán majd valahogy kiszabadul, menekül, segít a lánya, meg a haverok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Az kreatív.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.
- sonic
Nagyon eredeti.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Senkitsonic írta:En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
Csak spoilerben merem megkerdezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Haromban kit rabolnak el? Apos, anyos? Masodunokatestver?illetve a végén úgy hat percre a lányát.
Ha tényleg nem érdekel akkor az a story, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a feleségét kinyírják, és ráterelik a gyanút. Ő persze meglóg a zsaruk elől és nyomozni kezd.
a vége pedig:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kiderül, hogy a felesége új faszija megölette az oroszokkal, hogy felvegye a 12 millás életbiztosítást, az oroszokat meg ki akarta nyíratni Mr.Takennel. aztán a végén győz a jó

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Senkitsonic írta:En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
Csak spoilerben merem megkerdezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Haromban kit rabolnak el? Apos, anyos? Masodunokatestver?

Ha tényleg nem érdekel akkor az a story, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a feleségét kinyírják, és ráterelik a gyanút. Ő persze meglóg a zsaruk elől és nyomozni kezd.
a vége pedig:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kiderül, hogy a felesége új faszija megölette az oroszokkal, hogy felvegye a 12 millás életbiztosítást, az oroszokat meg ki akarta nyíratni Mr.Takennel. aztán a végén győz a jó

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema