Egy dolgot tudok elképzelni, hogy kialkudnak X fizetést, majd azt mondják hogy oké ezt a 6 hónapnyi fizudat leosztjuk a következő 12re, kvázi addig hitelben dolgozol. Ahhoz hogy ezt felkésztült szakmai stáb elfogadja (ami Aubanak nyilván van), kell olyan garancia, hogy azt a pénzt szinte tuti megkapja. Főleg hogy látja ahogy kidobálnak más playereket épp.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lehet én vagyok a gyarló, de attól hogy az előző melóhelyen kértem végkielégítést, még az újnál sem dolgoztam volna addig ingyen
Egy dolgot tudok elképzelni, hogy kialkudnak X fizetést, majd azt mondják hogy oké ezt a 6 hónapnyi fizudat leosztjuk a következő 12re, kvázi addig hitelben dolgozol. Ahhoz hogy ezt felkésztült szakmai stáb elfogadja (ami Aubanak nyilván van), kell olyan garancia, hogy azt a pénzt szinte tuti megkapja. Főleg hogy látja ahogy kidobálnak más playereket épp.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De azt tudjátok egyébként, hogy mi történt vele az Arsenalnál? A klub szerződést bontott vele, jó eséllyel ki kellett fizetni neki a hátralévő bérét. Ergo pénzénél van, és nyártól meg szerződése és jó fizuja van a Barcával.M1Ö írta:Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!Anthony írta: nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Nah, ne romboljátok már le ezt a katalán idillt!M1Ö írta:
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja...
A gaboniba is ott lesz a Barca DNS, amit róla nyilatkozott Csávi, illetve amit ő ígért a Madridról a nagypapájának az már nem számít.
A La Masiás gladiátort is visszahúzta a szíve.
Dembele meg tuti Perez embere, azért maradt.
Hétvégén megmutatják majd az Atletico ellen.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ez az. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy szinte ingyen meg meg negyedelt fizukért tudnak igazolni, akit meg eladnak az csak úgy lemond a fizetése jelentős részéről jópofiból. Hát ilyen a mesébe nincs, de Laporta megoldja... Persze... Vagy kézbe fizetnek, vagy tolják tovább a fizetéseket, amivel hosszú távon még nagyobb bajba kerülnek. Főleg Aubameyang érdekes. Az Arsenalban is az volt vele a gond, hogy a legutóbbi szerződésénél már csak a pénzt látta. 350.000 fontot lecserépne 5000 euróra júniusig? Van aki ezt elhiszi és tapsol Laportaéknak, hogy "huuu g***i, mekkora császár ez az ember?!Anthony írta: nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ez logikus lenne de hát Xaviról van szó. Egyszerűen nem tudom elképzelni róla, de mondjuk szakmailag nekem sokat nő a szememben ha így lesz.babaking írta:lehet, hogy Xavi látja, hogy a Tiki takával és ezzel a csapattal nem nagyon fog eredményt elérni, és a BL érdekében hajlandó változtatni, és direktebb focit játszani, mivel ehhez tud játékost szerezni. Ha beválik senki nem fogja mondogatni, hogy hol a posession. Ha meg nem változtat és meg akarja tanítani őket tikitakázni és bukó lesz akkor is mindegy, mert vert helyzetből indult.Halfkey írta: Én azt nem értem hogy ezek nem feltétlen rossz focisták akiket veszegettek, de abszolút nem Xavi taktikába illők. Traore-Auba-Ferran ez egy tökéletes kontra támadósor, piszi paszira alkalmatlanok.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nálam perpill 4 féle barca játékos van:
-amiből főzni kell: Busi, Pedri, deJong, Torres, Depay, Braithwaite
-az idénre sérülés miatt felejtős: Umtiti, Fati, SR
-az ovisok: Gavi, Nico, Pudzs, Abde, Jutgla
-futballhoz egyéb okból alkalmatlan: Dembele, Traore, csatárdeJong
Ha az utolsó 2 kalapból kell valakinek játszana, az bajos, de a főzni kell részleg se veretes (bár szerintem a bl hely simaliba, RM, Sevilla, Atma, Barca lesz az első 4); ha valahogy fű alatt elpasszolták Dembele-t és helyette Auba a csatár, akkor sem. Bár szerintem csak a bl helyezés a cél idénre, de az meglesz.
-amiből főzni kell: Busi, Pedri, deJong, Torres, Depay, Braithwaite
-az idénre sérülés miatt felejtős: Umtiti, Fati, SR
-az ovisok: Gavi, Nico, Pudzs, Abde, Jutgla
-futballhoz egyéb okból alkalmatlan: Dembele, Traore, csatárdeJong
Ha az utolsó 2 kalapból kell valakinek játszana, az bajos, de a főzni kell részleg se veretes (bár szerintem a bl hely simaliba, RM, Sevilla, Atma, Barca lesz az első 4); ha valahogy fű alatt elpasszolták Dembele-t és helyette Auba a csatár, akkor sem. Bár szerintem csak a bl helyezés a cél idénre, de az meglesz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
lehet, hogy Xavi látja, hogy a Tiki takával és ezzel a csapattal nem nagyon fog eredményt elérni, és a BL érdekében hajlandó változtatni, és direktebb focit játszani, mivel ehhez tud játékost szerezni. Ha beválik senki nem fogja mondogatni, hogy hol a posession. Ha meg nem változtat és meg akarja tanítani őket tikitakázni és bukó lesz akkor is mindegy, mert vert helyzetből indult.Halfkey írta: Én azt nem értem hogy ezek nem feltétlen rossz focisták akiket veszegettek, de abszolút nem Xavi taktikába illők. Traore-Auba-Ferran ez egy tökéletes kontra támadósor, piszi paszira alkalmatlanok.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ahhhoz képest hogy nincsen pénzük, és mekkora szarban vannak csak igazoltak vagy 55 millióra, megforgattak nem tudom hány játékost
Torres, Auba, Traoré, Alves.
A nyáron: Emerson Royal, Depay, Eric Garcia, Agüero, Luuk de Jong.
Nem azt mondom, ilyen emberekből hozzanak akárhányat
De akármit sefteltek ezeket a játékosokat a következő szezontól meg kell fizetni keményen, mert nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
Torres, Auba, Traoré, Alves.
A nyáron: Emerson Royal, Depay, Eric Garcia, Agüero, Luuk de Jong.
Nem azt mondom, ilyen emberekből hozzanak akárhányat
De akármit sefteltek ezeket a játékosokat a következő szezontól meg kell fizetni keményen, mert nem hiszem hogy ilyen önzetlen katalán szeretetből félig ingyen fognak majd játszani.
- Sorrentino
Mindent feltettek a BL helyek elérésére. Ha nem érik el, akkor az óriási bukta mind sportszakmailag, mind anyagilag nekik.
Kíváncsi leszek, hogy ha nagyon ég a ház, akkor berakják-e Dembelét, azok után, hogy mindegyik kijelentette, hogy itt már nem játszik többet.
Kíváncsi leszek, hogy ha nagyon ég a ház, akkor berakják-e Dembelét, azok után, hogy mindegyik kijelentette, hogy itt már nem játszik többet.
Én azt nem értem hogy ezek nem feltétlen rossz focisták akiket veszegettek, de abszolút nem Xavi taktikába illők. Traore-Auba-Ferran ez egy tökéletes kontra támadósor, piszi paszira alkalmatlanok.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csak próbálják a kis testuket/orrukat a szarral teli medence vizszintje felett tartani, hogy levegohoz jussanak, es ne a 10. helyert menjen a harc evekig.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hehe for prözidönt.hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy mindenki sakkozik meg kiskapukat keres a penzekkel, ahelyett, hogy az uefa odalepne, es egy teljes szabalyozast letenne az asztalra.
Ja hogy nem erdekuk, mert mennek a nokiasdobozok az olajosoktol...
Amugy vicces a Barca igazolasi politikaja.Ugy erzem tűzoltás van, abszolút nem csapatépítés.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Imadnivalo, ahogy mindenki sakkozik meg kiskapukat keres a penzekkel, ahelyett, hogy az uefa odalepne, es egy teljes szabalyozast letenne az asztalra.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mateu Alemany has worked against the tide in recent hours to be able to obtain the loan of the striker, who will give up a large part of his salary to be able to wear Barça. It is said that he could receive just 5,000 euros a week until next June 30. Aubameyang will have other salary conditions at Barça next year.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
gratulalok nekik hozza, egy nulla az ember mar nagyon regota, persze ellenünk biztos el tesz egyet majd
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Elvileg nap közben lesz hivatalos, amit le kellett zárni éjfélig, az sikerült. Aztán majd kiderül van-e még egy csavar a történetben.KAG írta: De sikerült végül nekik egyáltalán az igazolás?
En nem látom sehol, hogy ofi.![]()
ikarus93 írta: Haalandot akarok otthonra, van otthon Haaland Barca fiam.
Haaland otthon. Auba.![]()
![]()
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, én se látok semmit, az egyetlen barcelona "related" transzfer tegnapról, hogy Caceres 52-re is klubot váltottKAG írta: De sikerült végül nekik egyáltalán az igazolás?
En nem látom sehol, hogy ofi.![]()
De éjfél után volt vmi tweet, hogy Auba túlvolt az orvosin.. Lehet sikerült..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De sikerült végül nekik egyáltalán az igazolás?
En nem látom sehol, hogy ofi.
En nem látom sehol, hogy ofi.
ZIDANE
- ikarus93
Haalandot akarok otthonra, van otthon Haaland Barca fiam.
Haaland otthon. Auba.
Haaland otthon. Auba.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc