Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Bízok benne hogy jó lesz
Akkor minek vársz a kaszával? Ne nézd, és akkor nem kell minden héten olvasni a siránkozásod.mathers írta:Ritkán látok ilyen sz@rt.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Új Flash csak a szokásos. Kapunk ismét egy heti esetetet és annyi. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén a cím után a dokinak meg megint van egy perces jelenete
Nagy csalódás eddig. A látvány jó, de ennyi. Ritkán látok ilyen sz@rt. De lehet csak azért mondom ezt mert rühellem a heti esetes sorozatokat. Pár részt még adok neki, ha nem indul be akkor viszlát. Ha heti esetet akarok nézni akkor leszedem a CSI-t. Csak annyi a változás hogy abban nincsenek szuper képességek. Egyedül eddig a múltkori rész volt jó az is csak Miller miatt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De neki is már csak egy része lesz meg Purcellnak is. Valószínűleg az Íjász meg a Flash lenyomja mindkettőt. És ez lesz a nagy külön rész.
Na folytassuk a Homelandet.
Na folytassuk a Homelandet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A célszemély (Person of Interest), teljesen más kategória szvsz mint az utóbbi három. Heti esetes, átívelős szálas(!!!), kicsit lassan indul be az átívetlés, de nem véletlenül jár 4. évadnál. A HoC pedig politikusos, manipulálós, hatalmi vágyas, stb. sorozat, egy rész alapján el tudod dönteni hogy tetszik e vagy sem. Nálam mindkettő favorit.Luigi-K1 írta:Látta,nézi valamelyikőtök A célszemély című sorozatot?
Érdemes belekezdeni?
SoA,TWD ,Homeland után nem lesz csalódás?![]()
Még a House of Cards is tervben van,arról már hallottam sok jót itt...
Ui: a Célszemélyt csak felirattal!!! a szinkron szerintem oltári gyenge, nagyon sokat elvesz a sorozatból, és meg is szoktak vágni jeleneteket...
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Látta,nézi valamelyikőtök A célszemély című sorozatot?
Érdemes belekezdeni?
SoA,TWD ,Homeland után nem lesz csalódás?
Esetleg a Banshee az,amibe még belekezdenék....
Érdemes belekezdeni?
SoA,TWD ,Homeland után nem lesz csalódás?
Esetleg a Banshee az,amibe még belekezdenék....
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- mathers
De kellett valaki, hogy legyen Jim f*cking Gordonnak gyenge pontja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem tudom, de remélem a későbbiek során is sokat mutatja majd őt a kamera.CS0ki írta:Szerintem meg korrekt rész volt, tetszett, tényleg javul a színvonal. És a Jimet játszó színész is egész jó az utóbbi időben, már nem lóg ki lefelé nagyon, mint az első részekben.
Egyébként a nője mi a tökömet csinál, azon kívülk, hogy a baszott nagy lakásukban sétálgat kisestélyiben? Még a korrupt zsaruknak sincs ilyen lakásuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Supernatural S01
Korabban ezt irtam a sorozatrol:
Korabban ezt irtam a sorozatrol:
Szerencsere egyaltalan nem voltak vontatottak az evad hatralevo reszei, a fő szalat is szepen bontottak ki, az egyeb tortenetek is izgalmasak voltak. Kaszarol szo sincs, eddig fasza kis sorozat, hamarosan elkezdem a kovetkezo evadot is.Szerző: h3x0r Dátum: 09 okt. 2014, 23:37-kor írta:Supernatural 1x6-ig
Engem ez a misztikus meg termeszetfeletti lenyek tema annyira nem erdekel, ezert nem is kezdtem bele regebben. Arrol nem is beszelve hogy egy 200 plusz reszes sorozatrol van szo, aminek a ledaralasa mondjuk ugy, hogy eltartana egy kis ideig. Na de miutan Remy heteken keresztul napi szinten terrorizalt azzal hogy kezdjem el, beadtam a derekam. Mondjuk o is elkezdte a BB-t, szoval win - win (Suits)
Magarol a sorozatrol is egy kicsit. Az elso ket resz szamomra eleg gyengere sikerult, annyira nem fogott meg. A kovetkezo ket resz viszont mar jobban tetszett. A ket foszereplo kezd szimpatikus lenni. Egymas ellentetei, de azert jol illenek egymashoz. A sztorik is egesz jok, viszonylag egyszeru mindegyik, szoval nem toltenek el veluk sok idot potyara. Mondjuk egy kicsit felek, hogy idovel vontatotta valik: jon egy uj eset, megoldjak. Persze ott van a sajat kis nyomozasuk is, talan valami foellenseggel. Kivancsi vagyok. Egy 67-es Chevrolet Impala-val en is szivesen jarnam az orszagot.![]()
Szerintem meg korrekt rész volt, tetszett, tényleg javul a színvonal. És a Jimet játszó színész is egész jó az utóbbi időben, már nem lóg ki lefelé nagyon, mint az első részekben.
Egyébként a nője mi a tökömet csinál, azon kívülk, hogy a baszott nagy lakásukban sétálgat kisestélyiben? Még a korrupt zsaruknak sincs ilyen lakásuk.
- mathers
Gotham 1x8 egy közepes szintet hozott.
Következő részben jön Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Harvey Dent
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gentlemen...El Tigre írta:de ugyanakkor elgondolkodtató cucc, kicsit hasonlít a td-re.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha már Homeland, a legújabb részt eléggé odarakták.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie nagyot alakított. Az arab punci jól kikúrt vele.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Carrie nagyot alakított. Az arab punci jól kikúrt vele.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És még a 24 is hátra van.Realista24 írta: Mondjuk amíg nem nézed a Homeland legújabb évadját, addig gondolni se merj másra
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk amíg nem nézed a Homeland legújabb évadját, addig gondolni se merj másraZsombor írta:Köszi a válaszokat!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszi a válaszokat!
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem kicsit "nőies", sok benne a lelki témázgatás, de ugyanakkor elgondolkodtató cucc, kicsit hasonlít a td-re.Zsombor írta:The Affair
Egy próbát mindenképp megér .
-
VanillaSky
Kötelező! Talán a legjobb újonc.The Affair
Nézi innen valaki? Jó anyag?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
tucsoki írta:TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel most elveszett a CÉL, a sorozatból, valószínű 1-2 részen belül kapunk valami újat, valaki, valami, vagy valakik bekerülnek a képbe.
The Affair