Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Arrow vége
Az a kemény, nem Tarzan sarka. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a kis "Felicity origins" vonal tetszett, szerintem korrekt elgondolás volt, CW szinten nem is rossz.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, vannak benne ilyen apró logikai hibák, de nem akadok fent rajta különösebben, mert mindenki hibázhat elvet vallom. Igazából most annak kéne következni, hogy a következő részben jön egy videóüzenet, ahol lefejezik Sault. Legalábbis ez lenne az életszerű szerintem. Elfogtak egy nagykutyát és most megmutatják, hogy ők a faszagyerekek. Ha ez lesz, akkor 10/10, de van egy olyan érzésem, hogy ennek közelében sem leszünk

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát gondolom a kettős sokk miatt (Saul + Pi halála) kicsit megénította őket. De bármelyiket követhetnék, mert előbb-utóbb elviszi őket a többiekhez. Persze az már így is fura, hogy valami 16 órát követte a drón a gyereket, pedig nem valószínű hogy képes lenne annyit a levegőben maradniRealista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem kicsit kiszámítható volt az a rész, de nem baj, ettől függetlenül nagyon tetszett. Mondjuk én is lelőttem volna a francbadoncsontos írta:homeland 0406 na ezt már nagyon oda baszarintották![]()
![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na ez már az igazi homeland volt amit húú de imádok. nem nagyon kedveltem a csókát de nem számítotam rá, hogy ilyen hamar kiiktatják.. kurvára meglepett Hakkáni reakciója, özileztem rendesenakarom a következőt MOST!
Azt viszont nem értettem, hogy miért nem tudják melyik kocsit kell követni, amikor egyértelmű volt, hogy melyikbe szállt be Hakkáni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem kicsit kiszámítható volt az a rész, de nem baj, ettől függetlenül nagyon tetszett. Mondjuk én is lelőttem volna a francbadoncsontos írta:homeland 0406 na ezt már nagyon oda baszarintották![]()
![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na ez már az igazi homeland volt amit húú de imádok. nem nagyon kedveltem a csókát de nem számítotam rá, hogy ilyen hamar kiiktatják.. kurvára meglepett Hakkáni reakciója, özileztem rendesenakarom a következőt MOST!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
homeland 0406 na ezt már nagyon oda baszarintották
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na ez már az igazi homeland volt amit húú de imádok. nem nagyon kedveltem a csókát de nem számítotam rá, hogy ilyen hamar kiiktatják.. kurvára meglepett Hakkáni reakciója, özileztem rendesen
akarom a következőt MOST!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na ez már az igazi homeland volt amit húú de imádok. nem nagyon kedveltem a csókát de nem számítotam rá, hogy ilyen hamar kiiktatják.. kurvára meglepett Hakkáni reakciója, özileztem rendesen

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- h3x0r
Ha mar igy szoba hoztad, kicsit elgondolkoztam hogy tenyleg keves tobb evados sorozat van, aminel az utolso reszek, utolso evad brutal jora sikeredett. Amiknel tenyleg feltettek az i-re a pontot.VanillaSky írta:Ha nem utolsó évad lenne akkor biztos, hogy kaszálnám, de így is elég fájdalmas nézni. A Nip/Tuck, Dexter kettősnek sem sikerült ennyire elbaszni az utolsó évadát.
Igy hirtelen 3 sorozat ugrik be: breaking bad, friends, spartacus.
-
Ha nem utolsó évad lenne akkor biztos, hogy kaszálnám, de így is elég fájdalmas nézni. A Nip/Tuck, Dexter kettősnek sem sikerült ennyire elbaszni az utolsó évadát. Rettenetes ez a rendőrnős szál is, sírok tőle annyira rossz.Az új SOA rész még kegyetlenebbül sz@r lett, mint az eddigiek. Esküszöm olyan, mintha ezt az évadot Magyarországon írná a Barátok Közt gárdája. Lehet a végén jön Kurt Shutter, és szól, hogy ja bocs, a paródia verziót adtuk le...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja és hajrá August Marks!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az új SOA rész még kegyetlenebbül sz@r lett, mint az eddigiek. Esküszöm olyan, mintha ezt az évadot Magyarországon írná a Barátok Közt gárdája. Lehet a végén jön Kurt Shutter, és szól, hogy ja bocs, a paródia verziót adtuk le...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
+1, tényleg fasza. nekem már csak 2 részem van.Realista24 írta:House of Cards trololololoziro4vr írta:na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam:

A (sokak szeint) legjobb pizzériában nem is kérhetsz feltétet, van két fajta, amin kb semmi nincs.Olyan az egész, mintha elmennék a világ legjobb pizzériájába, de nem kérnék semmi feltétet.

Nekem tetszik a Gotham, de tényleg nem annyira kiemelkedő sorozat, de mindig van 1-2 olyan jelenet, ami miatt várom a következő részt is.
- h3x0r
Ezekkel en is lemaradtamziro4vr írta:na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam: flash, arrow, gotham vagy constantine. csak egyet ér mondani, Mathers te is mondhatsz, de a te véleményeddel kisebb mértékben fogok súlyozni

Ugyhogy tegnap meccs elott egy oraval nezegettem melyiket potoljam, vegul a Boardwalk Empire-re esett a valasztasom.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem.mathers írta:Lassan kezdem úgy érezni, hogy a Gotham egyedül csak engem érdekel.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért bárki azt hitte hogy itt el fogják kapni ? Thea is simán verekedhetett volna Nyssaval , és vajon még hányszor lövik el ezt a "Quentinnek nem szabad megtudni az igazságot mert abba belehalna" maszlagot .mathers írta: Amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Malcolmra vadásznak?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én szeretek nagyjából mindent, ami Batman, de ez a Gotham nem nagy cucc. Olyan az egész, mintha elmennék a világ legjobb pizzériájába, de nem kérnék semmi feltétet.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Lassan kezdem úgy érezni, hogy a Gotham egyedül csak engem érdekel.

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Malcolmra vadásznak?P. Krisz írta:A 4. rész mégis egy unalmas - lapos , kiszámítható , nyáltenger volt .Az Arrow a 3. résztől indul be.![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
köszi srácok, súlyoztam...house of cards lesz ebből. már ha beránt az első pár rész
aztán majd max ha véget érnek az évadok ledarálom valamelyik képregényest, azt, amelyik Mathers szerint a legrosszabb volt
aztán majd max ha véget érnek az évadok ledarálom valamelyik képregényest, azt, amelyik Mathers szerint a legrosszabb volt

Nem illik.
- P. Krisz
A 4. rész mégis egy unalmas - lapos , kiszámítható , nyáltenger volt .Az Arrow a 3. résztől indul be.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- mathers
Na majd én megmondom a tutit.ziro4vr írta:na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam: flash, arrow, gotham vagy constantine. csak egyet ér mondani, Mathers te is mondhatsz, de a te véleményeddel kisebb mértékben fogok súlyozni

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egyébként tényleg a House of Cards a legértelmesebb opció.ziro4vr írta:na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam: flash, arrow, gotham vagy constantine. csak egyet ér mondani, Mathers te is mondhatsz, de a te véleményeddel kisebb mértékben fogok súlyozni