Szerintem az 5. évad is rohadt jó. A negyedik Harmon hiánya miatt tényleg gyengus volt.h3x0r írta: Community
Elso 3 evad rohadt jo volt, negyedik hullamzo, otodik full kozepes.

Sorozatok, TV műsorok
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ahogy írták, meg kell nézni 1-2 részt, 20 percesek, hamar el lehet dönteni, hogy kinek mi tetszik. Hatalmas változás nincs a sorozatokban (MF, Community-t láttam/nézem), ugyanazzal a stílussal, humorral operálnak végig.kipriotis írta:aki látta bármelyiket is írna róla pár sort, hogy jó, nem jó, megéri elkezdeni stbstb.
Community
Raising hope
Modern family
Ilyen kérdést... Mindenkinek más jön be. Személy szerint a Modern Family-t ismerem, sajátos humorú szitcom, 1-2 részből nagyon könnyen levágható, hogy bejön-e vagy sem.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Raising hopekipriotis írta:aki látta bármelyiket is írna róla pár sort, hogy jó, nem jó, megéri elkezdeni stbstb.
Szeretheto sorozat, szeretheto karakterekkel. Vannak vicces reszek is, de nem az a sirva rohogos, inkabb csak vegig vigyorgod a reszt. Az elso 2 evadot nagyon szerettem, a harmadik is egesz jo volt, az utolsot viszont par resz utan kaszaltam.
Community
Elso 3 evad rohadt jo volt, negyedik hullamzo, otodik full kozepes.
Barmelyiket elkezdheted. 20 perc egy resz, szoval sokat nem veszithetsz. Modern family-t nem neztem.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanez volt az érzésem az első rész után, le is írtam néhány oldallal ezelőtt, de ami az utóbbi két részben történt, az teljesen felhúzta nálam, karcolja alulról a 2. évad szintjét, szóval nyugodtan folytasd, és írj majd róla.tucsoki írta:AHS 4x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tetszett is meg nem is, túl tömörnek éreztem ezt a részt. Kíváncsian várom a folytatást, az Asylum annyira bejött, hogy nagyon nem lenne szívem kaszálni, szóval remélem csak jobb lesz...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

AHS 4x01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tetszett is meg nem is, túl tömörnek éreztem ezt a részt. Kíváncsian várom a folytatást, az Asylum annyira bejött, hogy nagyon nem lenne szívem kaszálni, szóval remélem csak jobb lesz...
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Arrow nem volt nagy cucc szerintem. A vége se nyűgözött le különösebben. Remélem jól megcsinálják most már, mert ha nem akkor egy oltári nagy baromság lesz. A héten a Gotham adta a legjobban. Kéne az Arrowba Slade. :Đ
Egyik legjobb vígjáték ha bejön.kipriotis írta:aki látta bármelyiket is írna róla pár sort, hogy jó, nem jó, megéri elkezdeni stbstb.
Community

Csekkold le az első pár részt, van akinek nem fekszik az efféle humor.
Ilyen kérdést... Mindenkinek más jön be. Személy szerint a Modern Family-t ismerem, sajátos humorú szitcom, 1-2 részből nagyon könnyen levágható, hogy bejön-e vagy sem.kipriotis írta:aki látta bármelyiket is írna róla pár sort, hogy jó, nem jó, megéri elkezdeni stbstb.
Community
Raising hope
Modern family
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na akkor most megnézem az új Arrow-t
Aztán pedig elkezdem a Homeland sorozatot. Sokan ajánlották és nagyon sokan odáig vannak érte. Kíváncsi vagyok. :Đ

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
aki látta bármelyiket is írna róla pár sort, hogy jó, nem jó, megéri elkezdeni stbstb.
Community
Raising hope
Modern family
Community
Raising hope
Modern family
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az anime korszak már akkor lezárult, amikor a DBZ-nek vége lett.tubatibi írta:Nem tudom, hogy kiket érdekel, de vége lett a Naruto mangának (Az anime még két évig fog futni elvileg). Nagyon sokáig húzták, de jó kis vége lett szerintem.
Több száz manga, több száz anime rész. Egy "korszak" lezárult.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
En is lemaradtam a Dragon Ball-nalCsabi írta:jézusom az animét még mindig csinálják? középiskolás voltam amikor felkapott lett, azóta eltelt vagy 10 év.

Eleg sokat hallottam errol a Legend of Korrarol is, szoval mult honapban megneztem az elso ket reszt, de nem az en stilusom.
- P. Krisz
Akkor már csak kettő never ending manga maradt . A Bleach kb. még 2-2,5 évig fog futni , a One Piece meg ki tudja , 17 éve fut de még mindig a legnépszerűbb .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ikarus93
Jó volt ez a zárás a Naruto-nak. 
A felhőkarcolókat nem értettem, de a többi okés volt.

A felhőkarcolókat nem értettem, de a többi okés volt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Látom jó vélemények vannak a SOA-ról.
Én a 6. évad végével alapból nem értettem egyet, a hetedikből meg láttam két részt. Szerintem kaszálom, mert azért az első 5 évad elég jó volt, és nem akarom elcseszni az élményt.

Én a 6. évad végével alapból nem értettem egyet, a hetedikből meg láttam két részt. Szerintem kaszálom, mert azért az első 5 évad elég jó volt, és nem akarom elcseszni az élményt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jézusom az animét még mindig csinálják? középiskolás voltam amikor felkapott lett, azóta eltelt vagy 10 év.

Nem tudom, hogy kiket érdekel, de vége lett a Naruto mangának (Az anime még két évig fog futni elvileg). Nagyon sokáig húzták, de jó kis vége lett szerintem.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
http://www.addic7ed.com/P. Krisz írta:Honnan szereztetek feliratot hozzá ? Csak az opensubtitlesen találtam de azt egy világi troll írta , viszont zseniális , igaz nincs sok köze hozzá .
ehhez képest a többi feliratos oldal fos.
- P. Krisz
Honnan szereztetek feliratot hozzá ? Csak az opensubtitlesen találtam de azt egy világi troll írta , viszont zseniális , igaz nincs sok köze hozzá .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom. Nekem pont nem adta annyira, pedig Felicityt írom. Az anyja... úristennmate írta:Arrow végeAz a kemény, nem Tarzan sarka. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a kis "Felicity origins" vonal tetszett, szerintem korrekt elgondolás volt, CW szinten nem is rossz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots