Gondoltam áthozom a Bale topicból, itt talán jobb helye van.Kerlon írta:Toky, szuperkupán is begyalultak minket...

Arra én is emlékszem, hogy agresszíven letámadtak, sokszor már a mi térfelünkön, de nekem az védekezésnek számít. (Meg az is igaz, hogy most juttattad eszembe.

A másik tényező az, hogy akkor idegenben kezdtek, most otthon.
És végül akkor 2 mérkőzéssel 1 kupát lehetett nyerni. Most ha kupát akarnak ebből, akkor valószínűleg 2 Real, 2 Barca és 1 Valencia meccs vezet oda. Mind láthattuk, hogy tavaly év végén már a seggükön vették a levegőt, és csak vonszolták a belüket. Mindezt úgy, hogy én továbbra is tartom, hogy nem tették magukat oda tavaly az első kupa meccsen, a másodikon meg már nem is igen volt értelme ellenünk.
És az "és végül" után akkor még egy: Kroos-Alonso-Modric középpálya játszott. Krossnak idegen volt a poszt, Modric szarul kezdte az idényt, Alonsonak meg ezek szerint már kifele lógott a lába. Az ott még minden volt csak összeállt középpálya nem. (Igen, a mostanira 90% biztossággal merem állítani, hogy már ismerik egymást a játékosok.

Legyen még egy: (most jutott eszembe) Real - Barca -Real. Ez is segít nekünk.
Lényeg a lényeg, sok minden kifog derülni abból, hogy milyen intenzíven védekeznek. Mennyire veszik idén komolyan a kupát.