Real Madrid vs. Barcelona
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Már Stegenből is pénzt csinálnának. Gondolom egy premier ligás csapat vevő lenne rá.
- Pad'em
Frenkiet eladják sztori meg erősödik. Ten Hag úgy fest elviszi majd a MU-hoz.
Ahogy sejtettem korábban is, továbbra sincs ott lóvé. Elég kaotikus nyaruk lesz.
Ahogy sejtettem korábban is, továbbra sincs ott lóvé. Elég kaotikus nyaruk lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem láttam annyit de ez a dest gyerek ennyire szar hogy helyette a 300 éves azpik meg alves a megoldás?
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom látták modricot es benzemat.Sierra írta:Jó lesz ez, oda viszik a legtöbb karrierje horizontján túl lévő arcot, és kész a barszelóna.flori írta: Barça have started to negotiate the transfers of Azpilicueta and Marcos Alonso with Chelsea. The English club would be open to a swap involving Dest and Neto.
![]()
![]()
![]()
ZIDANE
Jó lesz ez, oda viszik a legtöbb karrierje horizontján túl lévő arcot, és kész a barszelóna.flori írta: Barça have started to negotiate the transfers of Azpilicueta and Marcos Alonso with Chelsea. The English club would be open to a swap involving Dest and Neto.
![]()
![]()
- flori
Barça have started to negotiate the transfers of Azpilicueta and Marcos Alonso with Chelsea. The English club would be open to a swap involving Dest and Neto.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nalam a fdj-gavi-pedri harmas lenne az alap, de kessievel ellenfeltol fuggoen lehetne forgatni, aztan meg az oreg busquets es nico is jo a rotacioba.
de ha fdj tavozik, az azert lesz, mert piackepes es kell a penz, xavinal pedig busquets full alapember.
de ha fdj tavozik, az azert lesz, mert piackepes es kell a penz, xavinal pedig busquets full alapember.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Barcásokat kérdezném, az mennyire a sajtó agyszüleménye, hogy Frenkie De Jong távozhat a nyáron, és nincs biztos helye nálatok?
en szerintem ilyen mar nem letezik hogy ket klub birtokolja a jatekost, par eve megszuntettek mert az olaszok tonna szamra ezt csinaltak. az a valoszinubb hogy a jovobeli eladasbop 50% megy a karalanoknak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem alkudtak semmit, arányosan vették meg a játékjog felét.flori írta: Tavaly még ugye 40 milliót reméltek a bizniszből, szépen lealkudta a Villa.
Egy hónap múlva 30 éves lesz. Szerintem meg a Villa az utolsó európai csapata.Halfkey írta: Hát ez sztem hosszú távon drágább lesz mint 40, Coutiban van még egy jó eladás.
- Pad'em
Ez olyasmi mint, hogy Haaland is rajta volt.Ladislao Suarez írta: Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Hát ez sztem hosszú távon drágább lesz mint 40, Coutiban van még egy jó eladás.flori írta: BREAKING: Barcelona have indeed closed the deal with Villa for Coutinho, as already reported yesterday. The fee is around €20M and Barça keeps 50% of the player’s rights. @gerardromero
Az biztos, hogy nem az óriási eladásokból lesz finanszírozva. Tavaly még ugye 40 milliót reméltek a bizniszből, szépen lealkudta a Villa.Ladislao Suarez írta: Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.![]()
- flori
BREAKING: Barcelona have indeed closed the deal with Villa for Coutinho, as already reported yesterday. The fee is around €20M and Barça keeps 50% of the player’s rights. @gerardromero
Az biztos, hogy nem az óriási eladásokból lesz finanszírozva. Tavaly még ugye 40 milliót reméltek a bizniszből, szépen lealkudta a Villa.Ladislao Suarez írta: Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.![]()
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Mané mellett már Bernardo Silvát, Koundé és Tucsi is rajta van a Barca listáján. Honnan lesz rájuk lóvé? Ez nekem inkább csak újságírói túlkapás egyelőre.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ok, akkor nekem.. Nekem nagyon kinyílt a bicska attól a félmondattól..
Szerintem semmi alapja ilyet mondani, az a győzelmük nem azon múlt, hogy ők lezárták. Már a kezdő11 kihirdetésekor el volt bukva, gyenge kezdő lett rossz elképzeléssel felküldve. 1-0ról nem se tudtunk volna x-re menteni, nem kellett ahhoz 4 gól közte, hogy vigyék mind a három pontot.
Szerintem semmi alapja ilyet mondani, az a győzelmük nem azon múlt, hogy ők lezárták. Már a kezdő11 kihirdetésekor el volt bukva, gyenge kezdő lett rossz elképzeléssel felküldve. 1-0ról nem se tudtunk volna x-re menteni, nem kellett ahhoz 4 gól közte, hogy vigyék mind a három pontot.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
https://sport365.hu/nemzetkozi-foci,nem ... 5rbspaFNo0
Lol hogy fulladnának bele az irigységükbe
Akárhogy is értette Messi, jó ezt olvasni tőle
Lol hogy fulladnának bele az irigységükbe
Akárhogy is értette Messi, jó ezt olvasni tőle
szuperliga.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nemár. Így már valszeg nem prenkelhetjük meg az Atletit az uccsó fordulóban
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. május 7., szombat 23:06-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
Donát
Lol, de buzisak voltak ezek az ölelkezések a végén xD
-
Donát
Remélem nem is fog!chronic írta:Duplázott már bl elődöntőben mint a mi ruszó fiunk?Donát írta: Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.![]()
![]()
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Duplázott már bl elődöntőben mint a mi ruszó fiunk?Donát írta: Basszus, ennek a Fatinak piszkosul van érzéke a góllövéshez. Durva.![]()