HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. május 6., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 6., péntek 13:07
Főleg, hogy az M4-en és a sport tv-n sem tudják kezelnimorientes írta:Olyan mint a autodidaktikus hulye muèrto mondjuk a Pradoban,ossze vissza magyaráz egy kèprol,olyat lát bele ami ott sincs
Miota van ez a furfangos kèpernyo avval a rengeteg ikonnal,èlvezik mint hulyegyerek a fifa konzolt
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. május 6., péntek 13:04
Ha már sport tv szakértők, Bognár Gyuri edzőm volt utánpótlásban az MTK-nál ifiben, sokszor a mágnestáblán is olyanokat csinált hogy a srácokkal azt hittük teniszről beszél, futballistaként ott volt azért ez tény, na meg a mai napig tartozik 10 ezer forinttal egy jól sikerült meccs utáni kaszinózásba torkollott buli utánmorientes írta:Olyan mint a autodidaktikus hulye muèrto mondjuk a Pradoban,ossze vissza magyaráz egy kèprol,olyat lát bele ami ott sincsPedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.![]()
Miota van ez a furfangos kèpernyo avval a rengeteg ikonnal,èlvezik mint hulyegyerek a fifa konzolt
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 6., péntek 12:53
Olyan mint a autodidaktikus hulye muèrto mondjuk a Pradoban,ossze vissza magyaráz egy kèprol,olyat lát bele ami ott sincsPedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 12:48
Úgybértettem,hogy a többihez képestM1Ö írta:Pedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.dzsi91 írta:mondjuk van az az új szakállas gyerek, valami kapus, az még üde színfolt köztük annak ellenére ,hogy barcás
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. május 6., péntek 12:16
Pedig idegesítőbb mint Vincze meg Hegyi együtt. Csak ő okosan csinálja. Úgy adja elő mintha valami Ferguson klón lenne, közbe meg hülyeségeket beszél. Tökéletes példa a Bayern-Atlético visszavágó. Felhozott 3 példát, hogy mi a Bayern focija, de mindhárom videó másról szólt. Ha lehetséges majd nézzétek vissza. Csak neki megvan a körítés, nem úgy beszél mint Puhl meg a többiek, de semmivel nem tud többet... Arról nem is beszélve, hogy ha jobban megfigyeled, akkor lerí róla, hogy csak a tiki-taka, csak a Guardiola... Minden más szar.dzsi91 írta:mondjuk van az az új szakállas gyerek, valami kapus, az még üde színfolt köztük annak ellenére ,hogy barcás
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 6., péntek 8:43
van egy olyan érzésem hogy az isco lesz.dzsi91 írta:
![]()
kiaza risko vagy mit mondott ??
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. május 6., péntek 8:34
dzsi91 írta:Norbii írta:Morning showban ezen a héten volt egy játék, ahol kommentátorkodni kellett élő adásban..és aki a legtöbb szavazatot kapja az kap páros belépőt barca meccsre.
http://morningshow.eu/beko-jatek/
A keddit hallgassátok meg.
![]()
kiaza risko vagy mit mondott ??
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 8:30
Norbii írta:Morning showban ezen a héten volt egy játék, ahol kommentátorkodni kellett élő adásban..és aki a legtöbb szavazatot kapja az kap páros belépőt barca meccsre.
http://morningshow.eu/beko-jatek/
A keddit hallgassátok meg.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 6., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 6., péntek 8:14
Nagyon jol kozvetit,nincs nála jobb talán MO-n.Kommentátoroknál meg nálam Méhes a top az országban utána
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 3:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 3:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 3., kedd 11:15
Én azért nem vagyok tőlük úgy hasra esve... mármint a Geráéktól. Azt hinné az ember, hogy képben vannak a külföldi focival... aztán beböfögnek egy Lichteinsteint Lichsteiner helyett... meg a "jó volt a svéd csatár mellett az a másik is" (Cavani...). Még én is képben vagyok valamilyen szinten a nevekkel. Jó, lehet, hogy nem lenne annyi időm focit nézni a tv-ben ha profi labdarúgó lennék... de csak felkészülök a közvetítés előtt, hogy kik vannak a csapatban...Chris írta:Maximálisan egyetértek, nagyon feltűnő a különbség. Az M4-nél még szimpatikus is lehetne ez a focistás vonal, mert Juhász vagy Gera hiteles arcok, de magukat égetik a közhelyeikkel. Nem sokat tudnak hozzátenni.Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
Digis szakértőkkel meg én úgy vagyok, hogy ha nem is értek velük egyet, legalább értelmesek, nem halálunalmas közhelyeket puffogtatnak.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 3., kedd 11:04
Maximálisan egyetértek, nagyon feltűnő a különbség. Az M4-nél még szimpatikus is lehetne ez a focistás vonal, mert Juhász vagy Gera hiteles arcok, de magukat égetik a közhelyeikkel. Nem sokat tudnak hozzátenni.Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 3., kedd 10:38
Jaja, ha elérehtő a fiber a digitől, annál olcsóbb alternatíva nálunk sincs.Csabi írta:szintén. a többi a nyomában sincs.Sierra írta:Sajnálom azokat, akiknek nincs lehetősége Digire, mert szerintem a legjobb szolgáltató jelenleg.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. május 3., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. május 3., kedd 9:39
Én mindig utáltam őket, párszor velünk is kibasztak/nehezítették meg a dolgunkat. Nem is bánom, hogy kiestek.Veidt írta:Kiesett a Levante. Sajnalom őket, vannak szimpatikus jatekosaik (Juanfran, Orban, meg persze Rossi...Camarasa amugy egesz nagy tehetség, korosztályos válogatottotban is kezdo)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 3., kedd 9:22
Nem fogok reklamálni, ha méregből szétrúgják őketRemy írta:Tehát az Atletico dolgát nem fogják megnehezíteni.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem