HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 8., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 8., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 23:22
'shutterisland írta:na de brazília, ha itt egy ötössel kevesebb, máshol egy ötössel több.![]()
júj, lehet jobban járnak az argentinok a bronzmeccsel.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 8., kedd 23:22
Nem kell, egyetértünk, gyengék a brazilok, majd a kövi vb-n meglássuk mire jutottak..4 év sok idő, addig vitatkozhatunk másonR.M.C.F írta:Jó,nem vitatkozom,ez lenne a 234 ik,amibe belemegyek......
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 8., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 8., kedd 23:20
Persze, de én elsősorban támadójátékosra gondoltam.@Sonny írta:Marcelo? Igaz ő nem támadó,de attól még top játékosnak számít nem?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 8., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 8., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 8., kedd 23:18
ott volt o mindig..neha hibazik, ahogy az osszes is. a belga islordgabi írta:Neuer...visszakerült Courtois mellé a szûk elitbe - saját vélemény, összekapta magát a BL elõdöntõ óta.
Majdnem ott a 6. közben.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 23:17
mi az, hogy visszakerült?lordgabi írta:Neuer...visszakerült Courtois mellé a szûk elitbe - saját vélemény, összekapta magát a BL elõdöntõ óta.
Majdnem ott a 6. közben.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 8., kedd 23:17
adrianoból is mi lehetett volna istenemSierra írta:Persze ez igaz, ő még többre vihetett volna. De rajta kívül ki volt a legutolsó brazil csodagyereke, aki évekig a legmagasabb szinten tolta? Dinho meg Kaká voltak az utolsók szerintem.Gascoigne írta:Neki is volt kemény négy jó éve. Négy nagyon jó éve, de akkor is. Ha a képességeihez nézzük, siralmas az összkép.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 8., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. július 8., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 8., kedd 23:15
Marcelo? Igaz ő nem támadó,de attól még top játékosnak számít nem?Sierra írta:Persze ez igaz, ő még többre vihetett volna. De rajta kívül ki volt a legutolsó brazil csodagyereke, aki évekig a legmagasabb szinten tolta? Dinho meg Kaká voltak az utolsók szerintem.Gascoigne írta:Neki is volt kemény négy jó éve. Négy nagyon jó éve, de akkor is. Ha a képességeihez nézzük, siralmas az összkép.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 23:15
Jó,nem vitatkozom,ez lenne a 234 ik,amibe belemegyek......abból meg csak 231 jött be.nem feltétlen, csak hiányzik egy generáció...Scolari kisöpört mindenkit, sokáig még Marcelot se hívta be...21 évesekkel akart vb-t nyerni...lehetetlen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 8., kedd 23:13
Persze ez igaz, ő még többre vihetett volna. De rajta kívül ki volt a legutolsó brazil csodagyereke, aki évekig a legmagasabb szinten tolta? Dinho meg Kaká voltak az utolsók szerintem.Gascoigne írta:Neki is volt kemény négy jó éve. Négy nagyon jó éve, de akkor is. Ha a képességeihez nézzük, siralmas az összkép.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 8., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. július 8., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 8., kedd 23:11
nem feltétlen, csak hiányzik egy generáció...Scolari kisöpört mindenkit, sokáig még Marcelot se hívta be...21 évesekkel akart vb-t nyerni...lehetetlen.R.M.C.F írta:Ahhoz sok mindennek meg kellene változnia ott. Hiába jönnek elő olyanok akik ügyesnek tűnnek....a foci változik,és most,ők,azzal amit tudnak,már kevesek....4 év múlva szerintem leverik a világot a brazilok, most még így is túlteljesítettek.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem