Dél-amerikai foci
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Dél-amerikai foci
Lenne pénzem Santa Cruz gólra raknám.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na vajon az 58 éves Santa Cruz vagy a kiégett diszkókirály Robinho lesz ma a hős?
Most már megnéznék egy Brazília-Argentínát, persze nem futballesztétikai szempontból, mert úgy nem lesz az igazi.

Most már megnéznék egy Brazília-Argentínát, persze nem futballesztétikai szempontból, mert úgy nem lesz az igazi.
Nem illik.
wxyz írta:valamit kitalálhatnának az országos és nemzetközi szövetségesek
ez a válogatott futball egyénenként és játékban is egyre rosszabb
ezzel kellene foglalkozni, nem azzal, hogy a real vagy egy más top klub mennyit költ
Vicc az egész, katasztrófa. Egy Copa Americán 0-0-kat, jobb esetben 1-0-s meccseket kell végigszenvedni, már aki hajlandó magát kínozni ezzel az időponttal megspékelve.hogy dőlne be már az egész válogatott futball
Az amúgy a támadósorban egyénileg "világsztárokat" felvonultató argentín válogatott 4 meccsen lő 4 darab gólt, abból is egy meccsen kettőt.
Bújjanak el.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
valamit kitalálhatnának az országos és nemzetközi szövetségesek
ezzel kellene foglalkozni, nem azzal, hogy a real vagy egy más top klub mennyit költ
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó ez a biglia vegyük meg.
Argentina ezzel a focival a vbn is esélyes lesz majd. Viccen kívül, manapság ez kell sajnos, hogy dőlne be már az egész válogatott futball...

Argentina ezzel a focival a vbn is esélyes lesz majd. Viccen kívül, manapság ez kell sajnos, hogy dőlne be már az egész válogatott futball...

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
wZoLee7 írta:Akad kivétel, de komolyan minden 2. közületek olyan amilyennek leírtam. Nem is értem hogy lehet argentínának szurkolnia tegnapi meccs meg annyira rossz volt hogy fél óra után kikapcsoltam és mentem aludni. Azt hittem AtMa meccset nézek
Portugáliának hogy lehet szurkolni? Figo, Rui Costa idejében rendre szépen haltak meg, manapság CR nélkül az se biztos, hogy egyáltalán kijutnak egy EB-re, VB-re. Mégis sokan szurkolnak nekik, nem csak CR miatt. Arról nem beszélve, hogy az argentínoknak egy pöppet komolyabb az eredménysoruk.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akad kivétel, de komolyan minden 2. közületek olyan amilyennek leírtam. Nem is értem hogy lehet argentínának szurkolni
a tegnapi meccs meg annyira rossz volt hogy fél óra után kikapcsoltam és mentem aludni. Azt hittem AtMa meccset nézek

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tényleg, ebben sokkal több a realitás..wZoLee7 írta:EZt a hatalmas nagy marhaságot nem fájt leírni?
...
De egy dolog biztos, aki barca drukker, annál Messi a zisten, és argentína a mennyország...

u.i.: Nálam nem Messi a zisten, és nem is vagyok fanatikus Argentin drukker.

És neked?wZoLee7 írta: EZt a hatalmas nagy marhaságot nem fájt leírni?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Miert lenne marhaság? Nem azt írta, hogy mindenki hirtelen Kolumbia, Argentina meg Portugália drukker lett, csak hogy sok lett. Ami igaz is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
EZt a hatalmas nagy marhaságot nem fájt leírni? Szerintem egy portugál drukker sem CR miatt szurkol nekik...akik Kolumbiának szurkolnak azok meg éppen két csapat közül választják őket mert ott van Realos, de amúgy messze senkit nem érdekel Kolumbia.MesQueUnClub írta:Ahogy sok Kolumbia fan James miatt, és ahogy más írta, Portugál fan CR miatt.R.M.C.F írta:na de hülyeséget félretéve,most sok argentinos lett hirtelen......
De egy dolog biztos, aki barca drukker, annál Messi a zisten, és argentína a mennyország...
És igen, azt se tudtam ki az a CR mikor már a portugáloknak szurkoltam. Lehet a sok argentin drukker is a kezes kokós Maradona miatt drukkol argentínának

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
de azért 4 meccsen 1 rùgott gòl egy olyan csapattól, ahol cuadrado,falcao,jackson,james vagy bacca vannak...nagy csalódás.numberone1 írta:Megerdemelten esett ki Kolumbia, az egesz Copan szart sem mutattak. Varhato volt, h nem lesznek jok....en szamitottam ra.
az esti sem ìgérkezik parádés meccsnek, neymar hiányában még kevesebb kreativitás lesz a braziloknál, paraguay meg amúgy sem az attraktìv tàmadójátékról hìres.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ahogy sok Kolumbia fan James miatt, és ahogy más írta, Portugál fan CR miatt.R.M.C.F írta:na de hülyeséget félretéve,most sok argentinos lett hirtelen......
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megerdemelten esett ki Kolumbia, az egesz Copan szart sem mutattak. Varhato volt, h nem lesznek jok....en szamitottam ra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a rossz játékvezetés ellenére is egyértelműen jobbak voltak az argentinok, féltem is, hogy ospina a büntetőpárbajban is hős lesz, de szerencsére ott helyre állt a rend.
jöhet az argentin-brazil derbi, ha persze nem betliznek neymar nélkül a brazilok éjszaka paraguay ellen.
egyébként pedig a torna alapján chile-argentína lenne döntő kellene legyen, ez a két csapat volt talán a legkevésbé gyenge és egyben leginkább stabil.
jöhet az argentin-brazil derbi, ha persze nem betliznek neymar nélkül a brazilok éjszaka paraguay ellen.
egyébként pedig a torna alapján chile-argentína lenne döntő kellene legyen, ez a két csapat volt talán a legkevésbé gyenge és egyben leginkább stabil.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az biztos. Engem csak az bánt, hogy Messi így egyel közelebb került a trófeához. Ha ne adj isten megnyeri Argentína akkor többet fog érni, mint a VB.Anyaka írta:Na végre. Nulla Kolumbia, nem érdemelt semmit ma.

- mocsok
Imadom ahogy minden elrontott tizi utan egybol neznek hatra a gyepre 
Amugy jameseknek szurkoltam. Nagyot kuzdottek. Messi a mom.
Amugy jameseknek szurkoltam. Nagyot kuzdottek. Messi a mom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mocsok 2015. június 27., szombat 3:44-kor.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
sose lesz vége