Mondtam h nyernek.ziro4vr írta:Hát te hülye vagy.Galacticos írta: Es az elmaradhatatlan schalke monchengladbach hazai.![]()

Meg is raktam 10ezerrel.

(csak melle raktam h a spurs cityn mindket csapat lo golt... Gg pep
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. október 2., vasárnap 19:01
Mondtam h nyernek.ziro4vr írta:Hát te hülye vagy.Galacticos írta: Es az elmaradhatatlan schalke monchengladbach hazai.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 30., péntek 16:10
Most kell nyomni a bányászokat mikor lendületben vannakziro4vr írta:Hát te hülye vagy.Galacticos írta: Es az elmaradhatatlan schalke monchengladbach hazai.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. szeptember 30., péntek 15:38
A dortmund a komolyabb Bl meccsek utan nem szokott brillírozni!Galacticos írta:Hetvegere neztem egy olyat hogy leicester veri a sotont otthon. 2.25ert.
Spurs cityn sztem mindket csapat lo golt.
Es az elmaradhatatlan schalke monchengladbach hazai.
Leverkusen - dortmund vendeg is jo lehet..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 30., péntek 15:26
Hát te hülye vagy.Galacticos írta: Es az elmaradhatatlan schalke monchengladbach hazai.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. szeptember 30., péntek 15:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 30., péntek 14:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 30., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 29., csütörtök 14:42
A gond csak akkor van ha nem egyezik.Igaz mèg mindig itt a 3. lehetősègpalesz77 írta:Nono, a nyerő taktika az, ha megkérdezed mit raknék, utána Remyt is, és ha egyezik a véleményünk, rakd meg az ellentettjét..El Unico írta:Tehat ha szeretnem elbukni a penzemet akkor hozzad forduljak?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 29., csütörtök 12:06
Nono, a nyerő taktika az, ha megkérdezed mit raknék, utána Remyt is, és ha egyezik a véleményünk, rakd meg az ellentettjét..El Unico írta:Tehat ha szeretnem elbukni a penzemet akkor hozzad forduljak?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 29., csütörtök 10:14
Tehat ha szeretnem elbukni a penzemet akkor hozzad forduljak?palesz77 írta:PÜ-ben várom a fogadási tippre vágyókat..palesz77 írta:City szerintem még nagyobb hendivel is mehetne, ha Pep normális csapatot küld ki - és nem a világ legrosszabb napját fogják ki helyzetkihasználásban -, akkor legalább 3-at tippelnék közötte, nagyon nem acélos ez a Celtic.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 29., csütörtök 9:16
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 28., szerda 22:48
PÜ-ben várom a fogadási tippre vágyókat..palesz77 írta:City szerintem még nagyobb hendivel is mehetne, ha Pep normális csapatot küld ki - és nem a világ legrosszabb napját fogják ki helyzetkihasználásban -, akkor legalább 3-at tippelnék közötte, nagyon nem acélos ez a Celtic.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 28., szerda 14:58
Gyorsan találnak egy gólt szokás szerint.Az arsenal álltalában úgy van vele,minèl jobban fogy az idő,annál inkább fogy a lelkesedès.mia san mia írta:Hát nem tudom.. Ha a félidő H akkor szerintem egyrészt a 2.5 over is jön, másrészt a hendis H is jó úton járna.
Abban az esetben nem lesz ez szerintem hendivel H vagy 2.5 föl ha a Basel beáll bunkerezni. Így viszont a félidő H is igen necces.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. szeptember 28., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. szeptember 28., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 28., szerda 12:11
Hármas hendi vagy over 5. Sztem simán mehet.palesz77 írta:City szerintem még nagyobb hendivel is mehetne, ha Pep normális csapatot küld ki - és nem a világ legrosszabb napját fogják ki helyzetkihasználásban -, akkor legalább 3-at tippelnék közötte, nagyon nem acélos ez a Celtic.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 28., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 28., szerda 12:08
Hát...inkább fèlidő H 1,75....mia san mia írta:A Benfica kéne villantson valamit ez biztos, de rengeteg sérültjük van, a Nápoly pedig erős hazai pályán én ezért hajlok a hazaira inkább.
Az Arsenal szerintem könnyedén veszi az akadályt a 2.5 fölén gondolkozom 10 perce én is. Lehet egy hendis hazai jobb megoldás ? Vagy szerinted megszenvednek ezzel a Basellel?
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. szeptember 28., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 28., szerda 11:27
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem