Friss rom7ooo videó róla:Realista24 írta: Viktor Gyokeres scores again for Sporting, one more goal and making it 11 goals, 5 assists in 8 games for club and country this season so far.
https://youtu.be/wCrYFVoLXqM
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 14., szombat 13:32
Friss rom7ooo videó róla:Realista24 írta: Viktor Gyokeres scores again for Sporting, one more goal and making it 11 goals, 5 assists in 8 games for club and country this season so far.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 14., szombat 13:03
Válogatott szünetben is tolta rendesen. En fixen azt hittem,hogy nyáron valamelyik Pl klub elviszi jo sok pénzértRealista24 írta: Viktor Gyokeres scores again for Sporting, one more goal and making it 11 goals, 5 assists in 8 games for club and country this season so far.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 14., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 13., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 13., péntek 21:57
Kuka.ViktoR4 írta: Sallai megy a Galataba 4ev 6milliot fizettek érte
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 13., péntek 17:32
Rolland Sallai will arrive in Istanbul today to sign in as new Galatasaray player from Freiburg. Transfer fee will be €6m.ViktoR4 írta: Sallai megy a Galataba 4ev 6milliot fizettek érte
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. szeptember 13., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. szeptember 10., kedd 21:51
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 9., hétfő 15:01
There we landRealista24 írta:Done deal.realmadrid95 írta:
Nem hivatalos meg, csak elvi megallapodast kotott, meg targyal par csapattal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 14:51
Done deal.realmadrid95 írta:Nem hivatalos meg, csak elvi megallapodast kotott, meg targyal par csapattal.Bencze írta: Depay a Corinthiansba igazolt par napja
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 9., hétfő 0:04
Arab és, török csapatok vitték volna, de közölte, hogy csak EU top5 bajnoksága, érdekli. Anyuci keveri hátulról a szart. Hatalmas fizuigénye van, amit nagyobb csapatokon kívül maas nem adna meg neki.Kerlon írta:Rabiot problemas ember, gondolom sok is ker feltehetoleg az egoja is csak top csapatot fogadna el.'shutterisland írta: transfermarkt listajat vettem alapul, ott meg without club.
en leginkabb rabioton csodalkozok igazabol.
nyilvan en sem eroltettem volna be a francia valogatott kezdojebe, de azert nem is egy vakhangya.
teljesen jo vizhordo lenne a topligak bajnokeselyesein kivul barhova, az eros kozepcsapatokba meg plane.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. szeptember 8., vasárnap 19:41
Nem hivatalos meg, csak elvi megallapodast kotott, meg targyal par csapattal.Bencze írta: Depay a Corinthiansba igazolt par napja
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 8., vasárnap 19:31
Rabiot problemas ember, gondolom sok is ker feltehetoleg az egoja is csak top csapatot fogadna el.'shutterisland írta: transfermarkt listajat vettem alapul, ott meg without club.
en leginkabb rabioton csodalkozok igazabol.
nyilvan en sem eroltettem volna be a francia valogatott kezdojebe, de azert nem is egy vakhangya.
teljesen jo vizhordo lenne a topligak bajnokeselyesein kivul barhova, az eros kozepcsapatokba meg plane.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 8., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 8., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. szeptember 8., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 8., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 3., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 2., hétfő 21:55
+ még ma Danilo Pereira, Bergwijn, Podence és Smalling is menni Arábia.'shutterisland írta:a fazon 24 eves, alapember volt a lipcseben, ezt se vartam volna.Alex tellest már ki is tette az Al Nassr, kell a hely Mó simakannak
beindultak az arabok itt a vegen megint.
bar nyugisan indult a nyar, de vegul tobbek kozott simakan, marcos leonardo, toney, nacho, cancelo, diaby, aouar, auba vagy macskarugdoso zouma is ott kotottek ki az ismertebb nevek kozul.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 2., hétfő 21:41
Figyelj, aki nincs szenvedéllyel a foci iránt és csak pénzt akar vele keresni jól teszi, lehet egy év múlva szétszakad a térde azt ennyi volt a karrierje.'shutterisland írta:a fazon 24 eves, alapember volt a lipcseben, ezt se vartam volna.Alex tellest már ki is tette az Al Nassr, kell a hely Mó simakannak
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem