De legyen Petinek igaza

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. szeptember 22., péntek 9:51
Szerintem most gólok tekintetében jelentősen felülteljesít. Én 22-t mondanék. 25 fölé szerintem nem fog menni.petiamadridista írta: Unibeten az volt a heti kérdés h a szezonban hány gólt ver Jude. Szerintem a ligában közel 20at más kupákban majdnem 10et.
Szerintem 30 körül lesz teljes szezont nézve.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. szeptember 22., péntek 9:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 20., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. szeptember 20., szerda 22:24
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2023. szeptember 20., szerda 22:22
lehet nem jon be, de en a tipik ketchupos uveget erzem nala. probalkoznia kell, meg osszeszokni a tobbiekkel, aztan megjohetnek a golok es az ilyen helyzeteket is jobb aranyban ertekesitheti majd.Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
Joselunak ott volt, de egyik sem százas ziccer.
Amúgy csavokam az első BL meccset játszotta. Én elégedett vagyok vele.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 20., szerda 21:40
Bellingham sokkal veszelyesebb ivelesnel, mint a spanyol, igy feltoltam volna 9 esbe, hamarabb behoztam volna Valverdet, hogy megbontsa a kozeppalyat. Igazabol onnantol volt igazan jatekunk, mikor feljottek Kroosszal. Egy Rodrygo, Joselu - Valverde, Brahim csereekkel mar az 50.perctol megprobalkoztam volna.Galacticos írta: Hogy lett volna felesleges fent hagyni amikor ahogy kozeledett a meccs vege egyre tobb iveles jott ami neki az erossege. Pont hogy o a meccsek vegen utolso 30percben lenne hasznos, plane ilyen ellenfelek ellen. Arrol nem o tehet h vini kiesett elole es bem jott tamado.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 20., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2023. szeptember 20., szerda 21:30
realmadrid95 írta:Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
Ma ha hajnalig jatszott volna sem rugott volna golt, van ilyen, nincs is ezzel baj. Le kell kapni, kovetkezo meccsen meg megrugja a kis goljat, de szerintem felesleges volt vegig jatszatni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. szeptember 20., szerda 21:30
Abszolút egyetértek!Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 20., szerda 21:27
Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. szeptember 20., szerda 21:21
Játszottak sajnos itt sokkal gyengébbek is már nála.ELSiete írta:Én mindig, mindent a Real Madridhoz mérek.Realista24 írta: 34 vagy hány éves, kölcsönbe érkezett, lassan visszavonuló játékos, aki tíz szintet ugrott most egy nyár alatt.
Ehhez mérten legyen elvárásod szerintem.
De persze lehet Haalandhoz vagy Mbappehoz is mérni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 20., szerda 21:20
Én mindig, mindent a Real Madridhoz mérek.Realista24 írta: 34 vagy hány éves, kölcsönbe érkezett, lassan visszavonuló játékos, aki tíz szintet ugrott most egy nyár alatt.
Ehhez mérten legyen elvárásod szerintem.
De persze lehet Haalandhoz vagy Mbappehoz is mérni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 20., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. szeptember 20., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 20., szerda 21:16
Mindegy, nekem mások az elvarasaim. Nyilvan örülök, hogy bírkózik valaki középen, csak ennél többet akarok. Pl 3-4 helyzetből legalább 1 gólt, de az se bánom, ha az összeset belövi.Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 20., szerda 21:15
Realista24 írta: A csatarnal az a legnagyobb gond ha helyzetbe sem kerül.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 20., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 20., szerda 21:10
Szél nem volt, de Joselu sem alkalmas kombinativ jatekra, az meg hol jo csatár teljesítmény, hogy mindent kihagy...Realista24 írta:Pont nem a csatarral volt ma gond, hanem hogy nem volt szélsőnk.ELSiete írta: Hatalmas játékos már most, és látszólag minden olyan könnyedén megy neki. Sajnos viszont nagyon egyedul van, elképesztő lenne ha egy baszó csatart odatennénk mellé és nem holmi Joseluban kellene bízni.
Vinivel ez a meccs 3-0 lett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 20., szerda 21:07
Pont nem a csatarral volt ma gond, hanem hogy nem volt szélsőnk.ELSiete írta: Hatalmas játékos már most, és látszólag minden olyan könnyedén megy neki. Sajnos viszont nagyon egyedul van, elképesztő lenne ha egy baszó csatart odatennénk mellé és nem holmi Joseluban kellene bízni.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem