Isco - 22

Archívum
___Samy___

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. október 9., vasárnap 21:46

Mondjuk szerintem te jobban el akarod takarítani a csapattól, mint én itt tartani, szóval nem tudom, hogy melyikünk vegye le a szemcsit előbb.
Szerinted Isco nem tekeredik rá jobban a labdára az átlagnál, aztán én vegyem le a szemüveget...

Az a baj, hogy ez nála már akkora görcsösség, mint CR-nél mikor félpályáról durrogtatott. Az Eibar ellen tetszett az első 20-30 perce Isconak, mikor csakis a játékra koncentrált, nem magára. Keresztlabdák, hasznos elmozgások. Ebből van kevés, a hasznos dolgaiból.

Még mindig az a bajom vele, hogy magának játszik, nem a csapatért.
Isco jatszott mar hamis9-est nem? Emlekeim szerint nagyon nem ment neki ott, de lehet nem jol remlik.
De jól rémlik. Nála már nem a poszttal van a gond, annyi helyen játszott már, hogy már a nagy számok törvénye alapján is be kellett volna váljon vhol. Mint fentebb írtam, nála a görcsösségbe ment el, csakis arra koncentrál, hogy megmutassa.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. október 8., szombat 23:15

palesz77 írta:Isco jatszott mar hamis9-est nem? Emlekeim szerint nagyon nem ment neki ott, de lehet nem jol remlik.

Mondjuk szerintem nem is a posztjavat kene megtalalni, hanem valakit aki fejben osszerakja. Az nem posztfuggo, hogy rossz donteseket hoz, es nem a csapat szamara leghasznosabb megoldasokat valasztja. Minden kepessege meglenne ahhoz, hogy 433-ban is kiemelkedot alkosson, csak az evek alatt szinte semmit se javult donteshozatalban, ugyanugy sokszor tultolja, mint 20 evesen. Pedig nagy kincs lehetne o manapsag, de nem tudom van-e olyan edzo, aki ki tudna belole hozni a maximumot. En Pep kezei alatt meg megneznem mit alkot, de ketlem, hogy a City meg akarna venni.

Mondjuk az is igaz szerintem, hogy sokan nagyon a hibaira vannak raalva, nemreg az Espanyol ellen lehozott egy tok korrekt kis meccset, nem hibazott tobbet mint barki mas, egyenileg villant is, de ezutan a meccs utan is volt aki szidta. Nem mondom, hogy olyan hu de jo volt, de rossz se.. Persze ennyi ev utan reszben ertheto, hogy sokaknal elfogyott a turelem iranyaba..
Köszi, hogy hoztad ezt a meccset Isco védelmében. 30 perc alatt 1 szlalom a végén egy szép lövés, a többi alibi vissza passz Illarrai magaslatokban.
Isco egy jó kis játékos, de a legjobbak közt egyszerűen nincs helye. Nálunk meg pláne, mert posztja sincs. Tipikusan az a játékos, aki egy középcsapatból felfelé lóg ki, tudja vinni a hátán, de egy top csapatnál már leveri a lécet. Az a bizonyos szintlépés egyelőre elmaradt sajnos. Egyértelműen lépnie kellene, mert itt nem látok esélyt arra, hogy megugorja azt a bizonyos utolsó lépcsőfokot, főleg, hogy úgy néz ki ZZ is mást másokat favorizál inkább. Joggal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 8., szombat 23:01

Ha kivételesen nem hülyeséget írsz, azzal egyet szoktam érteni. :lol:

Nem próbálkozik, mert taktikailag még nem igazán kiforrott edző. Pedig régóta mondom, hogy szerintem a mi keretünk a legvariálhatóbb jelenleg a klubfociban.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 22:17

ziro4vr írta:
Kerlon írta:Szerintem meg nem, ez inkább Jamesnak lenne ideális és itt érvényesülhetne igazán a gólveszélyessége is.
+1. Isco nem ér ennyi módosítást. James legalább hatékony.
Azt írtad nekem, hogy plusz egy? :'(

Amúgy furcsa, hogy Zidane alig próbálkozik ilyenekkel, mert rengeteg a variáns. Eddig 433, 442 meg valami 4411 félét tolt csak. Egyiknek sem volt elsöprő sikere. :kivagyhe:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 8., szombat 22:11

Kerlon írta:Szerintem meg nem, ez inkább Jamesnak lenne ideális és itt érvényesülhetne igazán a gólveszélyessége is.
+1. Isco nem ér ennyi módosítást. James legalább hatékony.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 22:09

Szerintem simán lenne helye a 3-as kp balszélén, múltkor se értettem, hogy miért Kova játszik ott és ő Modric helyén, de mindegy is. Amúgy igazad van palesz, én is ezt szajkózom a magam módján, de lehet inkább le kéne vennem a szemcsit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. október 8., szombat 22:00

Isco jatszott mar hamis9-est nem? Emlekeim szerint nagyon nem ment neki ott, de lehet nem jol remlik.

Mondjuk szerintem nem is a posztjavat kene megtalalni, hanem valakit aki fejben osszerakja. Az nem posztfuggo, hogy rossz donteseket hoz, es nem a csapat szamara leghasznosabb megoldasokat valasztja. Minden kepessege meglenne ahhoz, hogy 433-ban is kiemelkedot alkosson, csak az evek alatt szinte semmit se javult donteshozatalban, ugyanugy sokszor tultolja, mint 20 evesen. Pedig nagy kincs lehetne o manapsag, de nem tudom van-e olyan edzo, aki ki tudna belole hozni a maximumot. En Pep kezei alatt meg megneznem mit alkot, de ketlem, hogy a City meg akarna venni.

Mondjuk az is igaz szerintem, hogy sokan nagyon a hibaira vannak raalva, nemreg az Espanyol ellen lehozott egy tok korrekt kis meccset, nem hibazott tobbet mint barki mas, egyenileg villant is, de ezutan a meccs utan is volt aki szidta. Nem mondom, hogy olyan hu de jo volt, de rossz se.. Persze ennyi ev utan reszben ertheto, hogy sokaknal elfogyott a turelem iranyaba..

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 21:10

Szerintem meg nem, ez inkább Jamesnak lenne ideális és itt érvényesülhetne igazán a gólveszélyessége is.
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. október 8., szombat 20:59

MesQueUnClub írta:Isconak szerintem egy ilyen felállásban kéne sanszot adni

_______________Keylor_________________
Carvajal____Ramos___Varane_____Marcelo
_______________Casemiro_______________
_____Modric________________Kroos______

Amolyan 10es/hamis 9es keverékben, mondjuk ebben a felállásban Jamesel egymás váltva lennének szerintem a legeredményesebbek.
Ez a letezo egyik legerosebb felallas amit fel lehet tenni a jelenlegi keret es forma alapjan.
:goat:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 19:45

Nem hiszem, szerintem ez James posztja igazán. Isco mögé nem kell 3 ember.
K

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 8., szombat 19:41

Isconak szerintem egy ilyen felállásban kéne sanszot adni

_______________Keylor_________________
Carvajal____Ramos___Varane_____Marcelo
_______________Casemiro_______________
_____Modric________________Kroos______

Amolyan 10es/hamis 9es keverékben, mondjuk ebben a felállásban Jamesel egymás váltva lennének szerintem a legeredményesebbek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 17:38

___Samy___ írta:
A rátekeredik a labdára is csak egy berögzült nettó hülyeség lett, mert semmivel se tekeredik rá jobban a labdára, mint mások.
Na ez az a dolog, ami nem igaz vele kapcsolatban. Vegyük már le a szemüveget könyörgöm.
Mondjuk szerintem te jobban el akarod takarítani a csapattól, mint én itt tartani, szóval nem tudom, hogy melyikünk vegye le a szemcsit előbb.
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. október 8., szombat 16:18

donor írta:nem szeretem, ha ok nélkül meghazudtolna
Nem hazudtoltalak meg, csak azt írtad, hogy mindig szerencsétlenkedik a 16oson belül. Közbe meg alig van egy két olyan szitu, mikor 16oson belül van.
___Samy___ írta:Vegyük már le a szemüveget könyörgöm.
Többet forgolódik, mint más. Csak itt a fórumon elindult, hogy túl tolja, aztán, hogy elé sokszor... nagyon sokszor, most meg már az jött, hogy MINDIG. Jellemző a játékára, a vak is látja, hogy ilyen stílusú, de az nem igaz, hogy teljesen veszélytelen és feleslegesen csinálja amit. Modric-csal meg Kroos-szal szépen teszi veszi, főleg Tonival érzik és keresik egymást. Per pill nullán van, így nem csoda, hogy nem hoz pluszt. Lényeg a lényeg, engem az "bánt", hogy rá lett húzva ez jelző, ami szerintem túlzás.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. október 8., szombat 16:04

A rátekeredik a labdára is csak egy berögzült nettó hülyeség lett, mert semmivel se tekeredik rá jobban a labdára, mint mások.
Na ez az a dolog, ami nem igaz vele kapcsolatban. Vegyük már le a szemüveget könyörgöm.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 15:48

donor írta:
M1Ö írta:
Ez az egy volt neki az Eibar ellen.
Nincs kedvem veszekedni, de nem szeretem, ha ok nélkül meghazudtolnak. Az Eibar elleni meccset nem is láttam, de Isconak a 16-oson belüli szerencsétlenkedését már többször is.
Nekem van: úgy írod, mintha minden meccsen 2-3 ilyen szituáció lenne, pedig nagyon nem. Tényleg volt olyan, hogy a 16-oson belül választhatott volna jobb megoldást én ezt elismerem, de ne bélyegezzünk már meg egy játékost egy-egy rossz megoldás után. A rátekeredik a labdára is csak egy berögzült nettó hülyeség lett, mert semmivel se tekeredik rá jobban a labdára, mint mások.
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. október 8., szombat 14:48

M1Ö írta:
donor írta:Szinte minden meccsén előfordul, hogy a 11es pontnál megkapja, csak rá kellene lőnie vagy tovább tolni, de csak pöcsöl még elcseszi.
Ez az egy volt neki az Eibar ellen.
Nincs kedvem veszekedni, de nem szeretem, ha ok nélkül meghazudtolnak. Az Eibar elleni meccset nem is láttam, de Isconak a 16-oson belüli szerencsétlenkedését már többször is.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. október 8., szombat 14:23

donor írta:Szinte minden meccsén előfordul, hogy a 11es pontnál megkapja, csak rá kellene lőnie vagy tovább tolni, de csak pöcsöl még elcseszi.
Szinte minden meccsén? Alig kerül 16oson belülre. Ez az egy volt neki az Eibar ellen. Ez a "rátekeredik, túltolja" duma is nagyon felkapott lett. Valaki elkezdte, aztán már mindenki ezt fújja. Tény, hogy sokszor túlzásba viszi, de koránt sem annyira, mint amennyire itt be van állítva.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. október 8., szombat 13:26

Menjetek már. Isco olyan veszélyes a kapura, mint Kiko, játsszon bárhol. Régebben voltak jó tekerései, de mára rendszerint csak töketlenkedik még húzogatni próbál, aztán persze elqrja. Szinte minden meccsén előfordul, hogy a 11es pontnál megkapja, csak rá kellene lőnie vagy tovább tolni, de csak pöcsöl még elcseszi.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 8., szombat 12:48

:argue:
Toky írta:
Galacticos írta:...
James is veszélytelen a kapura abban a pozícióban, ahol Isco játszott az utóbbi meccsek zömében.
Mikor James játszik feljebb játszik Isconál, kivétel az utolsó meccsünk vége. Ott Iscot is feltolták, hogy legyen "beállós" CR és Morata mellett. Hát nem az a posztja, ez kiderült.
Legalábbis én így láttam.
+1, James sem eredményes a kprol, viszont haszontalanabb ott. Illetve sok benne a money.
K

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2016. október 8., szombat 12:36

Galacticos írta:...
James is veszélytelen a kapura abban a pozícióban, ahol Isco játszott az utóbbi meccsek zömében.
Mikor James játszik feljebb játszik Isconál, kivétel az utolsó meccsünk vége. Ott Iscot is feltolták, hogy legyen "beállós" CR és Morata mellett. Hát nem az a posztja, ez kiderült.
Legalábbis én így láttam.

Vissza: