Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 19:17

Constantine
A friss epizód is nagyon rendben volt , bár elég filler szaga volt . Az új karakter is fasza volt , John pedig rohadt nagy szövegeket tolt . :D
Egyedül a nézettséggel lesznek/lehetnek itt gondok . :kivagyhe:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 15:26

CS0ki írta: A Star Warsban egy teljes világot kéne megvalósítani, különböző fajokkal, repülökkel, lézerrel, csatákkal...
Mondjuk ebbe bele sem gondoltam, hogy mennyi munka és pénz, ha rendesen csinálnák meg, nem holmi CGI segítségével. Ez lesz itt a nagy buktató, filmek esetében hálégnek láttuk (már amennyi előzetes kis videó kijött a forgatásról), Dzséjdzséj sok jelmezzel és makettel dolgozik, kevesebb CGI mellett.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 15:20

Na igen, csak a Nolan trilogiat is mindenki Batman miatt nezte, mig a Gotham nem rola szol. En is tobb embertol hallottam, hogy ok azt hittek hogy a Gotham Batman "felemelkedeserol", korai bunuldozeseirol fog szolni, kozbe meg nem is. Nagy reszuk csalodott is 2-3 resz utan.
Mondjuk én biztos nem a batman miatt néztem, mert szerintem a batman filmekben mindig sokkal érdekesebb volt az ellenfél. A régiekben is, meg az újaknál is minden jokerről meg Tom Hardyról szólt.

Az lehet amúgy, hogy itthon nem tudták sokan miről szól a sorozat, de amerikában azért mennek a promók, előzetesek, újságcikkek, ott azért kisebb meglepetésként érhette a népet, hogy James Gordon a főszereplő.
A csalódásban meg szerintem az is benne van, hogy egy nagy költségvetésű top filmhez képest egy sorozatot csak erős kompromisszumokkal lehet megalkotni, és akár csak tudat alatt, de nehéz elvonatkoztatni attól, hogy máshoz van szokva az ember.
Közben eszembe jutott egy újabb példa, a Terminátoré. Pedig arra viszonlyag sokat is köültöttek, annyira a történet sem volt gyenge, mégis kicsit gagyi benyomását keltette az emberben. És ott még nem is kellett olyan nagy dolgokat megvalósítani. A Star Warsban egy teljes világot kéne megvalósítani, különböző fajokkal, repülökkel, lézerrel, csatákkal...
És a korábbi gondolattal kapcsolatban, a SW sorozat se Darth Vaderről meg a skywalkerekről szólna, ott még inkább ismeretlen emberek lennének a középpontban.

Ewr
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. november 11., kedd 14:30

CS0ki írta:Ami talán leginlább adná magát, az egy Han Solo szerű figura története, csak azt firefly néven gyakrolatzilag már megcsinálták, és bebukott. Meg nincs kizárva, hogy eleve jön egy film a fiatal han solo kalandjairól.
Állítólag összesen 6 SW film fog jönni a közeljövőben.
Boba Fett-ről és Han Solo-ról szólnak erősen a pletykák. Mindkettőnek örülnék, főleg Bobának, aki az összesen kb 15 perces szereplésével a rajongók egyik kedvence lett. :)

Sorozatból inkább egy olyat szeretnék látni, ami mondjuk a birodalmi katonák szemszögéből mutatja meg a világot. Bár akkor furcsa lenne, hogy hirtelen mindenkit eltalálnának. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 11., kedd 14:15

CS0ki írta:Egyébként másik jó példa a Batman. Mindenki batman lázba égett, a nép tódult az új trilógiára, kaszálták a milliárdokat dollárban, és itt a gotham, amit megint néznek vagy 6 millióan. Pedig az még teli van az ismert karakterekkel is, amit egy SW sorozat esetén nem nagyon tudnék elképzelni.
Na igen, csak a Nolan trilogiat is mindenki Batman miatt nezte, mig a Gotham nem rola szol. En is tobb embertol hallottam, hogy ok azt hittek hogy a Gotham Batman "felemelkedeserol", korai bunuldozeseirol fog szolni, kozbe meg nem is. Nagy reszuk csalodott is 2-3 resz utan. Mondjuk a Gotham eleg jol megtartotta a nezoit, mert ha jol emlekszem kb 8 millioan neztek meg a premiert. Mig a marveles Shield 12 milliorol indult es par resz alatt elveszitette a nezok felet. Jelenleg is valami 4.5 millio korul hoz. Tehat a nagy hype csak annyira eleg hogy a nezok beprobaljak a sorozatot. Ha a keszitok par reszen belul nem tesznek le valamit az asztalra, a nezok hamar elpartolnak.

Visszaterve a SW sorozat otletehez. Jelenleg szerintem sincs ertelme belevagni egy sorozatba, eloszor hozzanak 2-3 filmet amivel megnyerik a kozonseget, utana szo lehet a sorozatrol is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 11., kedd 14:12

TWD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy haverom mondta, hogy ma este készül megnézni az új részt, de szerinte a tudós csak kamuzik és nem is tudós, én nem bírtam megállni és elröhögtem magamat. :lol:
Mondjuk én pont nem számítottam rá, nekem a viselkedése alapján pont hitelesnek tűnt az ürge.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 14:07

P. Krisz írta:TWD
Tegnap este szinkronizálva néztem a Foxon , és valami borzalmasak voltak a hangok . :x
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na a kocka gyerekről kiderült hogy perverz , átbaszott mindenkit aztán arccal levette az aszfaltot . Volt még egy kis Sheamus háttérsztori . A vízágyús jelenet az fasza volt . Az a csaj akit Sheamus kúrogatott az nem leszbikus volt a korábbi részekben ?
10/7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk szerintem már "tudni" lehetett, hogy köze nincs a világ megmentéséhez Mr.70eséveknek. Nekem amúgy az előző rész valahogy jobban tetszett. De azt hiszem egyedül vagyok ezzel az álláspontommal :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 14:03

TWD
Tegnap este szinkronizálva néztem a Foxon , és valami borzalmasak voltak a hangok . :x
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na a kocka gyerekről kiderült hogy perverz , átbaszott mindenkit aztán arccal levette az aszfaltot . Volt még egy kis Sheamus háttérsztori . A vízágyús jelenet az fasza volt . Az a csaj akit Sheamus kúrogatott az nem leszbikus volt a korábbi részekben ?
10/7
Hogy híjják?
Bill.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 11., kedd 13:45

Igazából az SW univerzumba bármit bele lehet írni, gyakorlatilag akármit. Elég benne utalgatni pár SW filmes dologra, néha megvillantani 1-2 birodalmi katonát, és ennyi, bárnilyen témájú és hangulatú schi-fit lehetne csinálni. Ami talán leginlább adná magát, az egy Han Solo szerű figura története, csak azt firefly néven gyakrolatzilag már megcsinálták, és bebukott. Meg nincs kizárva, hogy eleve jön egy film a fiatal han solo kalandjairól.

Egyébként másik jó példa a Batman. Mindenki batman lázba égett, a nép tódult az új trilógiára, kaszálták a milliárdokat dollárban, és itt a gotham, amit megint néznek vagy 6 millióan. Pedig az még teli van az ismert karakterekkel is, amit egy SW sorozat esetén nem nagyon tudnék elképzelni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 13:14

Homeland 5. évad berendelve.
:fap: :fap: :fap:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 13:04

Csabi írta:
Azon se lennek meglepodve ha az ep VII-ben feltunne miki mausz meg pluto is....
A meglepi az Cartman Skywalker és Jewbacca lesz . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 13:00

JJA kezében a dolog, én nem félek. Star Treket sem baszta el különösebben.Később be fogják tölteni a megüresedett lyukakat. Amúgy meg a Clone Wars kiesése nem nagy szám, az a sorozat is egy évadnyi jó részt tudott max felvonultatni meg pár értelmes történeti húzást, azon kívül Ahsoka baromkodását lehetett nézni.

De amúgy tényleg több anyag jöhetne ki SW témában. Rebels kezdetnek nem is rossz.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 12:52

Ha lenne sorozat akkor a KOTOR történetéből nagyon jó mű születhetne DE sajnos Lucas törölte a kibővített kánont . :/
Hogy híjják?
Bill.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 11., kedd 12:51

A SW-szal az a baj ahogy a dizni banik vele. Abbol annyi alkotas szuletett mar minden platformon h osszeszedni is mehez lenne, nem meg megjegyezni hogy mi tortent. A dizni erre fogta magat es nagyjabol kihuzott 30 evet egy tolllvonassal, mondvan h csak az a valos ami a filmekben volt (+ 1-2 dolog)....nevetseges. Az univerzum olyan mely hogy tobb sorozatot/filmet/jatekot elbirna evente...erre mi van? Nehany animacios ize es annyi....meg is utaltam a diznit egy eletre.

Azon se lennek meglepodve ha az ep VII-ben feltunne miki mausz meg pluto is....

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 11., kedd 12:51

P. Krisz írta:Tényleg !!! Pengét el is felejtettem pedig a filmeket bírom . :D
Vagy ott van a The Punisher is .
Ráadásul most nézem a Ghost Ridert is. :mrgreen: Alapjáraton ez se PG-13-as.
nmate írta:Nem biztos, hogy jóval kisebb ám az a SW univerzum.
A méret talán nem is lényeg. De az SW-ben brutál nagy potenciál van. Ha balra néz az ember, ha jobbra, akkor is lehet új dolgokat találni. De igen, előbb meg kell várni az új filmeket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 12:45

Nem biztos, hogy jóval kisebb ám az a SW univerzum. Mindkettőnél van egy felső réteg, ami érdekes és kiemelkedő, és szerintem ebben a rétegben a SW-ban még több a potenciál. De...szerintem most felesleges lenne szériát gyártani, jöjjenek csak a remélhetőleg minőségi filmek. Aztán ha pozitív a visszajelzés róluk, jöhet egy GoT-hoz hasonló struktúrájú sorozat.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 12:42

Tényleg !!! Pengét el is felejtettem pedig a filmeket bírom . :D
Vagy ott van a The Punisher is .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P. Krisz 2014. november 11., kedd 12:46-kor.
Hogy híjják?
Bill.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 11., kedd 12:35

P. Krisz írta:
A másik részhez pedig hogy a Marvel univerzumnak is vannak sötét történetei csak az nem férne bele egy Pegi 13-as műsorba . Példának ott van Tony Stark züllése és alkeszkodása vagy a Noir Spiderman .
Sokan azt hiszik a Marvel csak humorbombákat alkot :D Holott Deadpool, és Penge is Marvel hősök, aztán tudjuk, hogy milyenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 11., kedd 12:29

Demes írta: Ja csak a marvel univerzum egyáltalán nem komoly, akcióra+humorra épül.
Az Agents of S.H.I.E.L.D.-el sem akarták megváltani a világot, heti 40 perc akció és csá. És láthatóan még abból se a legjobb minőségű, még szép hogy nem nézik annyian.

A Star Wars univerzum sokkal nagyobb, ki lehetne hozni belőle GoT szerűen 10db 1 órás minőségi részt szezononként és nem hinném hogy probléma lenne a nézetséggel.
A Star Wars univerzum sokkal nagyobb ? Hááát ezt nem ártana még egyszer átgondolni .

A másik részhez pedig hogy a Marvel univerzumnak is vannak sötét történetei csak az nem férne bele egy Pegi 13-as műsorba . Példának ott van Tony Stark züllése és alkeszkodása vagy a Noir Spiderman .
Hogy híjják?
Bill.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 11., kedd 11:57

Gotham 8-as rész Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"Can you teach me how to fight?" rész elég B-kategóriás volt :lol: De amúgy nem volt rossz megint, fejlődik a sorozat, most már le is köt, nem úgy, mint az első 4-5 rész.

Vissza: