Hat en sirok
Randy
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 20., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 20., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 21:24
Az még egy szál lett volna sokhoz, miért lett volna jó? Illetve kicsit unalmas lett volna megint ugyanazt a harcot nézni. Igazából az Arrow-t, ha szépen kikerekítik a végére, akkor jó lehet, de eddig tényleg csak a puzzle keretét rakták ki, amiből semmit se látsz.P. Krisz írta:Röviden - tömören , szar az írói stáb , ez van . Nem tudom hogy ugyanazok-e akik az előző évadokban voltak , de ezek kontárok . Most is vagy bedobtak 8-10 szálat és csak lógnak a levegőben . Pedig vannak jó ötleteik is , de azt meg elcseszik .
Lásd Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az fasza ötlet lett volna ha a Mirakuru miatt Roy öli meg Sarat , és így pl. Sladet is újra képbe lehetett volna hozni hogy megszökik a böriből.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 20., csütörtök 21:17
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 20., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 20., csütörtök 17:23
Múltkor ezt írtam én is, hogy valami nem oké a sorozattal. Ez a 3. évad rém gyenge az első kettőhöz képest. Remélem Flash kicsit felpörgeti majd az eseményeket, meg visszatéríti a helyes útra a sorozatot, mert oltári nagy bukó lesz így ez a 3. évad.nmate írta:Gondoltam neked tetszik![]()
Pár héttel ezelőtt valami elindult ebben a sorozatban, de nem tudom mi volt az, mintha elment volna egy másik irányba. De nem jövök rá, hogy mi. Az évad eleje sem volt ütős, de pár töltelékrész minden sorozatba belefér, nem is panaszkodtam. Jövő héten viszont tudjuk miről fog szólni, most az már kb a 4. szál amit belekevernek...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 20., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 20., csütörtök 17:04
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 20., csütörtök 16:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fantomképről beszélték, hogy kb. semmit nem ér, mert Belfast túl nagy ahhoz hogy az alapján megtalálják a tettest. Mondjuk én arra tippeltem, hogy aki kihallgatta annak ismerős lesz, de ez is jó példa arra (és szvsz racionális), hogy néha a fától nem látni az erdőt.h3x0r írta:Befejeztem az elso evadot. Ami meg kulon orom, hogy hianyzott a sorozatbol a tucatkrimikre jellemzo "a semmibol megfejtem az egesz esetet" jelenseg. Mindossze 5 resz az egesz, tenyleg batran probalja be mindenki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A masik meg, hogy hiaba egy intelligens es preciz emberrol van szo, latszik hogy nem egy gep, hanem ember.
Mindig benne van a hiba lehetosege, egy kis ottfelejtett ujlenyomat vagy ami itt is tortent (rajz + hanyag gyilkossag). A kulso tenyezokrol nem is beszelve: tobben jonnek haza, meglat valaki. Azert ezek barmikor elofordulhatnak. Mondjuk azt nem ertem hogy nem ismertek fel fantomkeprol.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 20., csütörtök 15:50
Nem hiszem, hogy túl nagy szpojler, de a biztonság kedvéért...tucsoki írta:Ez mit is takarna pontosan?lordgabi írta:+ fent van Youtube-on az összes Origins rész is.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 20., csütörtök 15:18
Ez mit is takarna pontosan?lordgabi írta:+ fent van Youtube-on az összes Origins rész is.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 20., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 20., csütörtök 15:10
Helyesen tetted.tucsoki írta:Banshee S01
Nagyon hülye fejeket vágok, most, hogy visszagondoltam, ez volt az a sorozat amit annak idején nagyon hamar kaszáltam Job karaktere miatt. Gondoltam, nem ártana újra megpróbálni, és hát... Remek volt az első évad. Tudatos, átgondolt, jól felépített, de szórakoztató. Tökéletesnek nem nevezném, viszont nagyon jól megtalálták az arany középutat minden téren.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Rabbit megmenekülése nem tetszett, tisztább lett volna lezárni. Amikor a Good-bye Daddy után csak jobb vállon lőtte, már sejtettem... Nem tudom spoiler-nek számít-e, de én az évadzáró után olvastam hogy van stáblista utáni jelenet, vazz...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 20., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 20., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 20., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 14:45
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem