Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 30., péntek 0:19

Ha nem nyerünk,mindig CR van elővéve. Hogy miért nem vette a hátára a csapatot,hol volt az Aranylabdás,hol volt a világ legjobbja?! Hányszor kaptam meg idén,hogy "CR sehol nem volt,nem vette a hátára a csapatot".

És akkor még Bale is itt van,akit szintén basztattak egész évben,hogy a 100 millás játékos befuccsolt az Aranylabdással karöltve.

Óriási nyomás van rajtuk,ez nem kérdés. Ha nyerünk,az természetes,CR-től a gól elvárás,ha nem nyerünk,akkor szar minden.

Most nyertünk,sőt,megnyertük a 10.-et,úgyhogy aztán keresni kell valamit,amibe bele lehet kötni. Máris itt van CR,aki basszameg,nem ünnepelte meg kellőképpen a gólt. Hát adjuk is el azonnal,ilyen játékos nem kell Madridba,pfej... :fpalm:
:goat:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 30., péntek 0:04

Remy írta:
Matt009 írta:Gyakorlatilag történelmet ír hétről-hétre, és teljesen jogosan.
Csak...de.... azért oda kell csapni valamit a dicséret mellé, mert... :roll:

Igazából a BL-ben tavasszal sem okozott csalódást, és ez volt idén a legfontosabb. A döntőben is hasznos volt, de mivel nem ő lőtte az elsőt vagy a másodikat, így már lehet piszkálni, mert CR csak akkor jó, ha eldönti a meccseket.

Amúgy is sokat bajlódott a sérülésekkel tavasszal és ez azért kijött rajta. Ebben a szezonban is úgy teljesített, hogy nem lehet rá panasz.
Arról nem is beszélve, hogy a BL döntő előtt is sérüléssekkel tarkított időszaka volt. Nem mondom, hogy jól játszott, de küzdött becsülettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 23:32

Portugáliában BL döntőn gólt lőni és nem örülni portugál léttedre felettéb érdekes hùzás lenne, főleg CR-től...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 29., csütörtök 23:28

Matt009 írta:Gyakorlatilag történelmet ír hétről-hétre, és teljesen jogosan.
Csak...de.... azért oda kell csapni valamit a dicséret mellé, mert... :roll:

Igazából a BL-ben tavasszal sem okozott csalódást, és ez volt idén a legfontosabb. A döntőben is hasznos volt, de mivel nem ő lőtte az elsőt vagy a másodikat, így már lehet piszkálni, mert CR csak akkor jó, ha eldönti a meccseket.

Amúgy is sokat bajlódott a sérülésekkel tavasszal és ez azért kijött rajta. Ebben a szezonban is úgy teljesített, hogy nem lehet rá panasz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 29., csütörtök 23:23

és most mindezektől megszabadult, végre oda tudta dörgölni minden kétkedő orra alá, hogy itt van lúzerek, megcsináltam/tuk
Igen megcsináltuk. Ez a lények a tuk. Nem ő. A csapat. A csapat nélkül ő sem verhetné ott a mellkasát. De mondom nem az a fő baj, hogy nem ünnepelt a társak góljánál, hanem a két jelenség együtt. Teljesítménnyel kell elhallgattatni a kritikusokat, nem pózőrséggel. Amúgy az utóbbi időben pont a teljesítményével hallgattatta el a kritikusait. Pont ezért nem jött jókor ez a túlünneplés főleg akkor, amikor a tavaszi teljesítménye nem igazán volt kiemelkedő. Most megint jönnek a kritikusok, és még jogosan is kritizálják.

Amúgy ne értsetek félre. Megértem azt, hogy nagy feszültség szabadult fel belőle, és azt is, hogy ő egy ilyen ember. Gyakorlatilag történelmet ír hétről-hétre, és teljesen jogosan. Akkora a nyomás rajta, mint keveseken. Ha kikaptunk volna, akkor ő kapta volna a legtöbb kritikát Iker mellett.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 29., csütörtök 22:29

Én már tudom a megfejtést.

Ő lőtte a 2013/14-es szezon utolsó gólját,a BL döntőben,amivel bevitte a kegyelemdöfést a spanyol bajnoknak,és minden kétkedőnek jelezte: kuss,itt vagyok,mindenki bekaphatja. :mrgreen:

Én is leszarom,hogy nem ünnepelte agyon Ramos vagy Bale gólját. Ő már annyit bizonyított,hogy nem érdekel,hogy ő ilyen. Elfogadtam a személyiségét. (különben is gratulált minden csapattársának... akkor meg?)
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 29., csütörtök 21:23

CR viselkedésében a saját góljánál
ott azért nem kis kő esett le mind róla, mind a csapatról
amit már évek óta kapott savazást a jelleme miatt, meg amiatt, hogy nem igazán nyert sok címet a madriddal
ezek mellé még jött az is, hogy tehetett akármit, egyszerűen nem tudott felérni a csapattal a csúcsra
meg aztán a döntőben betalálni nem kis dolog, mindegy, hogy mikor és hogyan

és most mindezektől megszabadult, végre oda tudta dörgölni minden kétkedő orra alá, hogy itt van lúzerek, megcsináltam/tuk
szóval engem egyáltalán nem zavart ez a fajta ünneplése
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 29., csütörtök 20:24

én meg leszarom hogy örült e vagy sem.
egy dolog érdekel hogy megvan az a kurva tizedik amihez ő 11 meccsen 17(!!!!) góllal járult hozzá.

az ő ünneplését meg nem annak tudom be hogy nagyképű majom. hanem annak hogy nagyon nagy teher jött le a válláról -mert hiába nyertünk nem látszott látványosan(!) és tuti kikezdték volna- így meg nyertünk is a góljas is ott van, a sok idiótának meg befeszített ez legyen a legnagyobb bajunk.
az már kezd unalmas lenni hogy nála meg méginkább minden szarba belekötni. jöttetek ilyenekkel hogy nélküle jobb a csapat gördülékenyebb, ehhez képest elbuktuk a ligát. de engem ez személy szerint nem érdekel a bl volt fontos. de vele simán meglehetett volna ha egészséges..
és alig várom már a nyarat hogy eladjátok fejben és öt szupertehetségre kössétek el az árát, mint eddig minden évben.

u.i. vmelyik gól után asszem bale gólja után ott pacsizott morataval. :)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. május 29., csütörtök 19:32

Most írta ki CR a hivatalos facebookjára:

Today, the Sun publishes an interview with me that I never gave. So its content is pure fiction.

Valaki belinkelné azt a nyilatkozatot, amit a sun összehozott?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 29., csütörtök 19:28

Csabi írta:az ilyenen nem kár fennakadni. a sok majomjancsi pont erre vár minden meccsen, hogy mikor lehet fogást találni.

úgy tűnt az ünnepségen, mint aki nem örül? több kérdésem nincs.
Elterelitek a lényegről a szót. CR viselkedésében a saját góljánál és a csapattársai góljánál volt egy elég jelentős kontraszt. És ez az, ami minden CR-t védő magyarázatot gyakorlatilag cáfol. És az egészben az a legszomorúbb, hogy ez még a Real szurkolóinak is feltűnik, sokukban visszatetszést kelt, pedig ha sokan nem is Ronaldo fanok, de mindannyian tiszteljük azért, amit a csapatért tesz. Na most ha ez nekünk is feltűnik, és szúrja a szemünket, akkor pláne fel fog tűnni a rossz akaróknak. És ezzel ő maga táplálja az ellenszenvet saját maga iránt.

Tudjuk, hogy a való életben egy kedves, rendes srác. Magabiztos, kicsit talán nagyképű is, de egyben nagylelkű, és semennyivel sem rosszabb ember, mint mondjuk a többi sikeres labdarúgó. De vannak bicskanyitogató megnyilvánulásai, és ezzel feleslegesen adja a lovat az őt utálók alá. Emberileg sokat fejlődött az elmúlt években, de még nem eleget. Legalább CR gólja olyan volt, amit illett volna a többiekkel ünnepelni, nem csak lepacsizni a félpályán. Bale gólja más, ne fusson oda a félpályáról, de Ramos góljához igenis menjen oda. Ez olyan, mintha nem ő lőtte a gólt, akkor az egész fabatkát sem ér. Az egész gesztusban benne van az önmagát a csapat fölé helyező gondolat. És ez baromi visszatetsző.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 29., csütörtök 19:19

Csabi írta:az ilyenen nem kár fennakadni. a sok majomjancsi pont erre vár minden meccsen, hogy mikor lehet fogást találni.
pontosan ezért kár fennakadni.
belemész a vitába és úgy sem tudod megmagyarázni.

mindezt kilehet vetíteni az egész realra is, mint klubra, mint a világ legsikeresebb klubjára.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 29., csütörtök 19:18

az ilyenen nem kár fennakadni. a sok majomjancsi pont erre vár minden meccsen, hogy mikor lehet fogást találni.

úgy tűnt az ünnepségen, mint aki nem örül? több kérdésem nincs.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 29., csütörtök 19:12

PEEtör írta:https://www.youtube.com/watch?v=dBwiSWB_krI

én ezt az egyet nem értettem, ő, aki a padon is önkívületi állapotban van, ha kihagynak ziccert, vagy gólt szerez a Real, és ő, akinek valószínűleg mindennél fontosabb volt ez a BL győzelem, ő nem szalad oda a társakhoz ünnepelni a 93. percben az egyenlítésnél, sőt, elindul egyedül baktatva a kezdőkörhöz. Miért?
nála nincs ebben semmi különös.
mindig is ilyen volt.

mutass egy videot, egy jelenetet, mikor gólt lőtt a csapat és őrjöngve, önkívületi állapotban szaladt a társak nyakába és ugrált. nem fogsz találni. de még csak önkívületinek sem kell lennie, odakocog aztán max pacsizik egyet.

kupa fináléban a lelátón láthattuk, h megőrült bale góljánál, a pályán nem ilyen.

ilyenen kár is fennakadni, de ha megteszi vki, akkor legyen ez a legnagyobb negatívuma madridi pályafutása során én azt mondom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 19:03

h3x0r írta:A poen az hogy utanana Ramosnak es Balenek is gratulalt a kezdokornel. Csak ezt sehol nem emlitik meg.
Ezt szajkózom, de mindegy...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 29., csütörtök 17:55

A poen az hogy utanana Ramosnak es Balenek is gratulalt a kezdokornel. Csak ezt sehol nem emlitik meg.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 29., csütörtök 17:44

Géci írta:Neked lehet az, de Bale góljánál hátul passzolgatott Ikerrel. Mikor mindenki ugrált Bale nyakába CR még a kezdőkőrt sem érte el ahogy sétált...
Nem csak nekem, ez mindenkinek annak kéne legyen.
Legyen plusz 100 méter oda-vissza, kocogva, még a többiek nyakába sem kellett volna ugrani, nehogy földet érésnél meg sérüljön ( :mrgreen: ), simán oda tudott volna menni. Most komolyan, ne nézzük akkor azt a plusz 2x 15 percet, csak azt amikor kiharcolta a 11-est, meg a sprintet amit lenyomott az alapvonalon a gól öröménél...
De tényleg, nekem ezzel semmi bajom, ahány ember annyi szokás, de ne ilyenekkel mentegessétek már, hogy azért nem ment oda, mert, hogy Ő sérült. Ő ilyen, ez van, ezt kell szeretni és nem mellé beszélni. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 29., csütörtök 17:39

ugyan...a sérülés tényleg komolytalan kifogás. a saját góljánál azért ki tudott futni oldalra...nem kell ezt túlkombózni. máskor sem szalad a többiek nyakába ugrálni.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 17:33

Neked lehet az, de Bale góljánál hátul passzolgatott Ikerrel. Mikor mindenki ugrált Bale nyakába CR még a kezdőkőrt sem érte el ahogy sétált...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 29., csütörtök 17:19

Géci írta:Mert sérülten játszott...
Ezt ugye ti (tööbes szám, mert már többen írtátok) sem hiszitek el?
Ha csak kocogva is akár, de oda tudott volna menni ha akar. Utána még le játszott 2x15 percet...
Mondjuk igazából nem érdekel, hogy ünnepel, vagy nem, felőlem azt csinál amit akar.
De ezek nevetséges (már bocs) kifogások, hogy azért nem megy oda ünnepelni, mert sérült.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:02

PEEtör írta:https://www.youtube.com/watch?v=dBwiSWB_krI

én ezt az egyet nem értettem, ő, aki a padon is önkívületi állapotban van, ha kihagynak ziccert, vagy gólt szerez a Real, és ő, akinek valószínűleg mindennél fontosabb volt ez a BL győzelem, ő nem szalad oda a társakhoz ünnepelni a 93. percben az egyenlítésnél, sőt, elindul egyedül baktatva a kezdőkörhöz. Miért?
Mert sérülten játszott... Nézd meg a 2.gól előtt mit csinál. Meg nézd meg, hogy a gól után mit csinál... Szimplán nem megy kicsi a rakást játszani combsérüléssel... A kezdőkőrnél mindenkinek gratulált, de ezt persze sose mutatják. :roll:

Vissza: