Gasztroenterológiai témakörben amúgy mennyire vagy benne? Lenne egy pár kérdésem.Nika91127 írta:
Hydrasec + Normolit + Enterol.

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 28., szombat 8:23
Gasztroenterológiai témakörben amúgy mennyire vagy benne? Lenne egy pár kérdésem.Nika91127 írta:
Hydrasec + Normolit + Enterol.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 28., szombat 7:01
Hydrasec + Normolit + Enterol.ikarus93 írta: A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 28., szombat 6:59
Hydrasec + Normolit + Enterol.ikarus93 írta: A gyerektől elkaptam egy jó kis hányásos, hasmenéses virust, bármi ötlet, hogy jöjjek ki belőle gyorsan? Hétfőre fel kell épüljek.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 28., szombat 6:38
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 28., szombat 4:11
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 28., szombat 0:26
Ha jön.Én már nem vagyok benne olyan biztos.lestat írta: Igazad van R24
My bad.
Szarni mindenre jon Mbappe.![]()
![]()
![]()
Engedjuk el ezt a temat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 28., szombat 0:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 23:51
Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?lestat írta:+1 Özilnek.M1Ö írta:
El sajnos, igen. Szerintem pontosan érted, hogy mire gondoltam, ne kakaózzál már, az olyan gyerekes!Ironikus nem? Te kakaóztatnál, mikor te viselkedsz gyerekesen. A lényeg.... felhoztad ezt a témát, hogy úristen, mi folyik ott Amerikába... miközbe te nem veszed észre, hogy mi folyik itthon, inkább tapsolsz a kormánynak. Csak ennyire gondoltam. De megyek, megiszom a kakaóm, aztán lefekszek, mert anyu elver, hogy sokáig számítóztam...
Ennyi.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 27., péntek 23:38
+1 Özilnek.M1Ö írta:El sajnos, igen. Szerintem pontosan érted, hogy mire gondoltam, ne kakaózzál már, az olyan gyerekes!füst írta:Hát neked meg mi bajod? Elfogyott a kakaó?Ironikus nem? Te kakaóztatnál, mikor te viselkedsz gyerekesen. A lényeg.... felhoztad ezt a témát, hogy úristen, mi folyik ott Amerikába... miközbe te nem veszed észre, hogy mi folyik itthon, inkább tapsolsz a kormánynak. Csak ennyire gondoltam. De megyek, megiszom a kakaóm, aztán lefekszek, mert anyu elver, hogy sokáig számítóztam...
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 23:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 27., péntek 23:31
raul 4 ever írta:Kb igen.kierkegaard írta:
Egyébként akkor milyen volt a felhozatal? Most már van white trash, színes bőrű drogos, akkor is már ilyen vegyes volt?
De emlékszem, hogy ott nem szívesen töltöttem ezt a 2 napot sem, kb egyetlen rossz emlékem amcsiból.
Mocsok, szemét, fura emberek sokasága.
New York, Chicago ahol bármikor kimentem az utcára, akár éjfélkor, semmilyen rosszérzésem nem volt. Pedig laktam a port authority környékén Manhattanben, ami mondjuk egy nyugatinak, keletinek felel meg. Voltak fura emberek már ott is, de elvoltak magukban, rám se néztek.
Chicago dettó ilyen, persze ott is vannak elkerülendő részek.
De manhattanben laktunk pár napot harlemben is, ott sem volt semmi pánik egyszer sem. Mondjuk ott fényes nappal az öreglányok zokszó nélkül hugyoztak a kapualjaban:D fehérek voltak, ott nem válogat a mélyszegénység.
Phillybe többet nem mentem, nem is megyek, ennyi elég volt.
Manhattan meg ahol jártam normális volt, persze csövesek meg ilyenek mindenhol voltak, de nem kötözködtek, elvoltak magukban.
Nyilván deep harlem, meg bronx más téma.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 27., péntek 23:28
El sajnos, igen. Szerintem pontosan érted, hogy mire gondoltam, ne kakaózzál már, az olyan gyerekes!füst írta:Hát neked meg mi bajod? Elfogyott a kakaó?
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 23:10
Hát neked meg mi bajod? Elfogyott a kakaó?M1Ö írta:Hátborzongató? Az, egyébként. De az méginkább, hogy ezt Magyarországról is linkelhetted volna. De az nem fér bele a kormány párti elmédbe, mert ugye jobban teljesítünk. A múltkor dumáltátok Pestet... hát abból is lehetne egy ilyen videót csinálni... de akkor nem jártál még keleten... Borsod, Szabolcs, Békés, még talán Hajdú megye is. Még ehhez a videóhoz képest is katasztrófa...füst írta:hátborzongató
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 27., péntek 22:51
Hurrá, problem solved..kierkegaard írta: A hos utca mar teljesen oke. Azota a cigokat, drogosokat sikerult szetszorni az egyes villamos vonalan meg az ulloin.*
Egyébként akkor milyen volt a felhozatal? Most már van white trash, színes bőrű drogos, akkor is már ilyen vegyes volt?csababarca írta: Philly volt az már akkor, ahova mondtam, hogy soha nem megyek. Már akkor ilyen volt, jó, hogy csak 2 napot töltöttünk ott bőven elég volt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 27., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 27., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 27., péntek 22:28
Hátborzongató? Az, egyébként. De az méginkább, hogy ezt Magyarországról is linkelhetted volna. De az nem fér bele a kormány párti elmédbe, mert ugye jobban teljesítünk. A múltkor dumáltátok Pestet... hát abból is lehetne egy ilyen videót csinálni... de akkor nem jártál még keleten... Borsod, Szabolcs, Békés, még talán Hajdú megye is. Még ehhez a videóhoz képest is katasztrófa...füst írta:hátborzongató
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 27., péntek 22:16
Követek egy amerikai youtubert, 1-2 éve már "trend" ott, hogy a junkiek ilyen sátortáborokat vernek fel főutak mellett (mint a vidi elején a hidak/felüljárók körül), 6-700 méterre benzinkutaktól-autópályáktól, de eddig csak Kaliforniát mutatta, mint ilyen "elveszett" régió, arra dolgozik..Kera írta:Eszméletlen :Ofüst írta: Meg van a maguk baja, hátborzongató ami némelyik amerikai városban megy.
https://www.youtube.com/watch?v=Bi1Kf-1qd6Y
Tiszta walking dead, nem tudom milyen drog ez, de remélem sose jut el ide.Mi történt ott?
![]()
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. augusztus 27., péntek 22:04
Eszméletlen :Ofüst írta: Meg van a maguk baja, hátborzongató ami némelyik amerikai városban megy.
https://www.youtube.com/watch?v=Bi1Kf-1qd6Y
Tiszta walking dead, nem tudom milyen drog ez, de remélem sose jut el ide.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 27., péntek 21:26
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem