Homeland az fasza, igaz még csak két évadot láttam és amúgy elég sokan idegesítenek benne, de nézem majd tovább.mathers írta:Pedig a TVD tényleg sokkal jobb Az originals is simán jó. Flash átlag. Arrow meg lassan magára talál.The 100 nagyon karaj. Gotham meg beindult.mathers: jól érzed, de én örülök neked, amit te nézel annak nem kell utánajárnom, csak kerülnöm jó messzire :lol?Ja és vigyázz nézek Homelandet is.

Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem is elég durva a minőségromlás. Ha nem javulnak fel, akkor előbb-utóbb elválnak útjaink. Egyszerűen nem tudom megemészteni azt a kontrasztot, hogy vannak a fél várost kinyíró, vagy kinyírni tervező arcok durvábbnál durvább cuccokkal felszerelve, és akkor még a 3-ik évadban is azon lelkizünk, hogy nehogy vaegyet is megöljünk. Még véletlenül sem. Semmi jellemfejlődés, csak egy helyben áll az egész...P. Krisz írta:Arrow csávó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt már kurva nagy bajok vannak emberek , hatalmas nagy minőségromlás pár rész alatt és kezd a saját maga paródiájává válni . Oliver egy álszent kis köcsög lett , pedig számolatlanul ölte korábban az embereket most meg játssza a szentet . Az akciójelenet a gagyi határát súrolják , amikor pedig a box kesztyűvel lőtte arcon a tagot hosszú percekig röhögtem .![]()
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Pedig a TVD tényleg sokkal jobb Az originals is simán jó. Flash átlag. Arrow meg lassan magára talál.The 100 nagyon karaj. Gotham meg beindult.mathers: jól érzed, de én örülök neked, amit te nézel annak nem kell utánajárnom, csak kerülnöm jó messzire :lol?

- P. Krisz
Arrow csávó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt már kurva nagy bajok vannak emberek , hatalmas nagy minőségromlás pár rész alatt és kezd a saját maga paródiájává válni . Oliver egy álszent kis köcsög lett , pedig számolatlanul ölte korábban az embereket most meg játssza a szentet . Az akciójelenet a gagyi határát súrolják , amikor pedig a box kesztyűvel lőtte arcon a tagot hosszú percekig röhögtem .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt már kurva nagy bajok vannak emberek , hatalmas nagy minőségromlás pár rész alatt és kezd a saját maga paródiájává válni . Oliver egy álszent kis köcsög lett , pedig számolatlanul ölte korábban az embereket most meg játssza a szentet . Az akciójelenet a gagyi határát súrolják , amikor pedig a box kesztyűvel lőtte arcon a tagot hosszú percekig röhögtem .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
azért valljuk be igen magas volt a valószínűsége, hogy az a két eléggé különböző halmaz, amely a te és az én sorozatos ízlésünket és kedvencünket tartalmazza, valahol találkozik és egybeolvad... lásd house of cards és szulejmán 
mathers: jól érzed, de én örülök neked, amit te nézel annak nem kell utánajárnom, csak kerülnöm jó messzire

mathers: jól érzed, de én örülök neked, amit te nézel annak nem kell utánajárnom, csak kerülnöm jó messzire

Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kezdem azt érezni, hogy itt tényleg csak én nézek ilyen Vámpírnaplók féle sorozatokat.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Büszke vagyok rad ziro

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
ezek az igazi talányok, én is nagyon izgulokmathers írta:Gothamre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a 2. évadban. Mert valószínű, hogy lesz. A nézettség is jó. Nem tudom ott mivel tudnának előrukkolni. Már annyi maffia háború sok lenne főleg ha több évadot is megél. Gondolom most az évad végén valamelyik maffia család feje meghal és valamelyik átveszi a hatalmat. Ha tippelnem kéne Falcone elveszti a hatalmát a 2. évadban meg próbálja majd visszaszerezni.Szóval a lényeg, hogy ez a maffiás dolog 1. évadon keresztül működne csak. Szerintem kéne valami nagyobb főgonosz a 2. évadra vagy valami.

house of cards 2. évadát lecuppantottam 5 nap alatt, hát igen ütős volt..asszem bekerült a toplistámba a sorozat

Nem illik.
Azért jó volt, hogy felkavarták vele egy kicsit a sorozatot.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!főleg, hogy Laurel még nem tudja, tuti csinál valami faszságot az a hülye picsanmate írta:Arrow Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Micsoda váratlan meglepetés, mégsem Roy a gyilkosStagnál most ez is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
Vámpírnaplók új része is jó volt. Sajna az előző pár évaddal elég mélyponton volt a sorozat, de azt hiszem majdnem a régi fényében ragyog újra. Kicsit más lett, de jó. Kövezzetek meg de nekem tetszik.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem meg minden évadban rákoncentrálnak valamelyik Batman-villainre. Közben meg Gordon fejlődését figyelhetjük az előtérben + Brucey ugye.
- mathers
Gothamre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a 2. évadban. Mert valószínű, hogy lesz. A nézettség is jó. Nem tudom ott mivel tudnának előrukkolni. Már annyi maffia háború sok lenne főleg ha több évadot is megél. Gondolom most az évad végén valamelyik maffia család feje meghal és valamelyik átveszi a hatalmat. Ha tippelnem kéne Falcone elveszti a hatalmát a 2. évadban meg próbálja majd visszaszerezni.
Szóval a lényeg, hogy ez a maffiás dolog 1. évadon keresztül működne csak. Szerintem kéne valami nagyobb főgonosz a 2. évadra vagy valami.

- h3x0r
Még mindig jobb, mint amikor Réj Arrow csávónak nevezte a főszereplőt, pedig minden rész azzal kezdődik, hogy My name is Oliver Queencsababarca írta:ha már Arrow felirat...első évad elejénnél letöltöttem egy maszek feliratot..így nyitott:
"A nevem Oliver Királynő"
lefordultam a székről

-
Mint "néző"-re, általánosságban hivatkoztam, néha szeretem a mazochizmust, de azért annyira nem vagyok az, hogy az Arrowt kövessem. Csak az első 3 rész szövegezése alapján írtam, hogy nem kell hozzá perfekt angol, mert a mondanivaló is eléggé egyszerű.A legérdekesebb karaktert, ha átpörgeted, akkor tényleg nézheted akár Realista feliratával is a sorozatot.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ha már Arrow felirat...első évad elejénnél letöltöttem egy maszek feliratot..így nyitott:
lefordultam a székről
lefordultam a székről

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
A legérdekesebb karaktert, ha átpörgeted, akkor tényleg nézheted akár Realista feliratával is a sorozatot.VanillaSky írta:A készítő a sorozat komolyságához idomul, mi ezzel a probléma?ez miez?![]()
![]()
Egyébként szerintem az Arrow tipikusan az a sorozat, ahova nem igen kell a 8 általánosban elsajátított angolnál több, legtöbbször tőmondatokban beszélnek, ott sem túl bonyolultan, a szemüveges titkárnő szövegeinél max belepörget a néző kicsit (talán az problémásabb).

- h3x0r
Ha mar South Park.. A Family Guy-t szoktatok nezni? (vagy mas animacios sorozatot)
-
A készítő a sorozat komolyságához idomul, mi ezzel a probléma?ez miez?![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Részlet egy minőségi Arrow feliratból

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez miez?Realista24 írta:SírokKód:
1 00:00:01,307 --> 00:00:03,657 Olivér Kín vagyok. 2 00:00:04,093 --> 00:00:05,593 Öt évet húztam le deresben 3 00:00:05,595 --> 00:00:08,029 Hazajöttem embereket pofánrúgni 4 00:00:08,411 --> 00:00:10,210 meg maszkban hasbarúgni. 5 00:00:10,212 --> 00:00:12,680 Kaptam szép maszkot a pörgő embertől 6 00:00:12,682 --> 00:00:14,915 Nekik Olivér Kín vagyok 7 00:00:14,917 --> 00:00:17,117 A sztárvárosban viszont 8 00:00:17,119 --> 00:00:18,519 Más vagyok 9 00:00:18,521 --> 00:00:21,455 "Úgy" más. 10 00:00:21,457 --> 00:00:23,057 Előző részek tartálmából. 11 00:00:23,059 --> 00:00:24,591 Múlkor nem kaptad meg a kovászosuborkádat 12 00:00:24,593 --> 00:00:25,693 ezért most eljöttél hozzám kéregetni 13 00:00:25,695 --> 00:00:27,294 mert azt hiszed adok. 14 00:00:27,296 --> 00:00:30,564 Roy, éhes vagy? Van kovászosuborkám. 15 00:00:30,566 --> 00:00:32,199 Nincs szükségem az uborkádra.
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K