Olyan vagyok mint CR, mindig győzni akarokCsabi írta: jóhát volt idő, mikor R termelte a napi hsz-ek 50%-át. ilyen alapon napi 15-20 hsz...![]()
![]()

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 2., csütörtök 18:25
Olyan vagyok mint CR, mindig győzni akarokCsabi írta: jóhát volt idő, mikor R termelte a napi hsz-ek 50%-át. ilyen alapon napi 15-20 hsz...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 2., csütörtök 17:57
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 2., csütörtök 17:49
Én is ilyen voltam az elején?Sierra írta: Amúgy te honnan kerültél elő? Eddig sehol nem voltál most meg 2-3 nap alatt összelapátoltál 110 kommentet.tiszta raul 4 ever pár hónapja. vagy anno rájzen.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 2., csütörtök 12:53
Whatnexten modi vagyok, tobbnyire a sorozatok importalasaval foglalkozunk. Én mindenkinek azt ajánlom, hogy havi egyszer keszitsen a sorozat listájáról néhány print screent, a biztonsag kedvéért. A tulajnak ez egy hobbi, amire már évek óta egyre kevesebb ideje van. Voltak bizonyos problémái is, amiktől nem szeretnék részletesebben írni. Közös csoportban szoktuk jelezni a hibákat, de mondjuk úgy, hogy John nem valami aktív. Ami nagyobb gond, hogy tvmaze-en volt néhány változás (innen a sorozat adatbázis), ezért a legtöbb új sorozatot már nem tudjuk importálni, amíg John meg nem oldja a problémát.gunner írta: Csak nekem nem működik a whatnext.eu? Gondolom nem![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 1., szerda 23:20
igen, így gondolkdotunk mi is, padloponozás nem nagy munka, csak ki kell önteni és elteríteni. emeleti szobánál kell valószínűleg, mert a kőművesek, akik építették a házat, néhol elcsesztek ezt-azt. van egy csöppet nagy púp az egyik helyen. Ez kitapintható, lehet van még több is, de azt lefedi az ágy vagy szekrénysor.csababarca írta:A padloponozás az ovis szint, te is megtudod csinálni, tényleg._Bushido_ írta: Parkettázott vagy parkettáztatott valaki az elmúlt időszakban? (idén)
Elmentünk megvenni a cuccokat, készletben adták. A boltban ajánlottak szakit, kijött, megnézte, felmérte. Nagyszülőknél Vas megyében 30 ezer körül megcsinálták a két szobát (10-16 nm2), itt is hasonló méretről lett volna szó (31 nm2). Viszont amikor a szaki mondta, hogy mégis mennyi lesz az annyi, akkor nem hittünk a fülünknek... Egyik szobában kellett volna padloponozni, de az se egy nagy meló, max 1 óra plusz. A parkettázás pedig max 4 óra - ezt mondta. Szóval 180-200 EZERÉRT akarták megcsinálni mindezt - az szép kis órabér!! Mondtuk is egyből, hogy felejtse el az egészet! Majd megoldjuk (mi vagy mással).
Szóval igazából arra lennék kíváncsi, hogy máshol mi a helyzet. Csináltatott ilyet valaki szekemberrel?
milyen parketta? laminált vagy a klasszik?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. szeptember 1., szerda 22:55
Hat az attol fuggcsababarca írta:A padloponozás az ovis szint, te is megtudod csinálni, tényleg._Bushido_ írta: Parkettázott vagy parkettáztatott valaki az elmúlt időszakban? (idén)
Elmentünk megvenni a cuccokat, készletben adták. A boltban ajánlottak szakit, kijött, megnézte, felmérte. Nagyszülőknél Vas megyében 30 ezer körül megcsinálták a két szobát (10-16 nm2), itt is hasonló méretről lett volna szó (31 nm2). Viszont amikor a szaki mondta, hogy mégis mennyi lesz az annyi, akkor nem hittünk a fülünknek... Egyik szobában kellett volna padloponozni, de az se egy nagy meló, max 1 óra plusz. A parkettázás pedig max 4 óra - ezt mondta. Szóval 180-200 EZERÉRT akarták megcsinálni mindezt - az szép kis órabér!! Mondtuk is egyből, hogy felejtse el az egészet! Majd megoldjuk (mi vagy mással).
Szóval igazából arra lennék kíváncsi, hogy máshol mi a helyzet. Csináltatott ilyet valaki szekemberrel?
milyen parketta? laminált vagy a klasszik?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 1., szerda 18:11
A padloponozás az ovis szint, te is megtudod csinálni, tényleg._Bushido_ írta: Parkettázott vagy parkettáztatott valaki az elmúlt időszakban? (idén)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 1., szerda 18:05
Kis melóra mindig túlárazott árajánlatot adnak, mivel annyi a munkájuk, hogy iszonyat, így nem akarnak vele foglalkozni._Bushido_ írta: Parkettázott vagy parkettáztatott valaki az elmúlt időszakban? (idén)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 1., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 30., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 30., hétfő 20:01
Raneztem, nem tölt be.gunner írta: Csak nekem nem működik a whatnext.eu? Gondolom nem![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2021. augusztus 30., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2021. augusztus 30., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 28., szombat 15:49
Lestat is reagált te igen okos.M1Ö írta:Ja, hogy már ennyivel is személyeskedek?Realista24 írta:És akkor most ki személyeskedik?De itt semmi ti nem volt, egyedül én reagáltam egydedül negatívan. De zárjuk le egy végleges bannolással. Aztán te verheted a melled, hogy kidobtál egy hülyegyereket, én meg legalább nem tudok reagálni. Puci puci mindenkinek, jó fórumpzást!Realista24 írta: Egyébként a ti, az nem te. Remélem segítettem. Aztán lassan lapozz, mert unom.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 28., szombat 15:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 28., szombat 15:24
Ja, hogy már ennyivel is személyeskedek?Realista24 írta:És akkor most ki személyeskedik?
De itt semmi ti nem volt, egyedül én reagáltam egydedül negatívan. De zárjuk le egy végleges bannolással. Aztán te verheted a melled, hogy kidobtál egy hülyegyereket, én meg legalább nem tudok reagálni. Puci puci mindenkinek, jó fórumpzást!Realista24 írta: Egyébként a ti, az nem te. Remélem segítettem. Aztán lassan lapozz, mert unom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 28., szombat 11:42
És akkor most ki személyeskedik?M1Ö írta:Realista24 írta:Hol láttad hogy csak neked írtam?Aztán lehet wyxz-nek írtad, nem tudomRealista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Aztán meg ez a személyeskedő szarság, mert ti éppen kormány ellenesek vagytok.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. augusztus 28., szombat 11:24
Realista24 írta:Hol láttad hogy csak neked írtam?
Aztán lehet wyxz-nek írtad, nem tudomRealista24 írta: Nem lehet felhozni egy témát másik országról vagy mi a tök van?
Aztán meg ez a személyeskedő szarság, mert ti éppen kormány ellenesek vagytok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 28., szombat 11:05
Hol láttad hogy csak neked írtam?M1Ö írta:Mondhatnám, hogy meglepődtem a válaszon, de akkor hazudnék.Realista24 írta: Nem vettem észre.
Nem gond.Azzal nincs is baj, hogy nem vetted észre, lehet csak én vagyok túl érzékeny a témában és csak simán bele láttam. De azért a második fele az gond. Szerintem nem egyirányú volt a személyeskedés, de ők megtehetik, azzal nincs gond, de nekem meg fel van hozva.
![]()
Na mindegy, marad az olvasó üzemmód.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem