Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
meg ugye kb alaptezis, hogy a sevilla 9 pontot kellene kihozzo a soci-barca-real sorozatabol meg akkor is, ha ma kikapnatok, ugyhogy meleg a pite.
konkretan ha mi jol hajrazunk, meg az ezustjuk is elmehetne.
konkretan ha mi jol hajrazunk, meg az ezustjuk is elmehetne.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
upc nek koszonhezoen ugy nezem lemaradok a meccsrol... Na majd lehet belenezek mobilnetrol

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Tegnap nem jött más szembe fészen, csak csavi szopkodás, minden sportcikkben..kodo írta: Erzesre a katalanok ugy fognak mennyi mint a mergezett eger, nekik ez presztizs, meg elet halal harc is, mi meg jatszuk majd a szokasos focit minusz benzema. Aztan vagy kijon a kulonbseg, vagy nem. Ha nyernek tuti az egig lesznek magasztalva Xaviek.![]()
Játékban is előrébb járnak, már mint mi..

Szerintem szobrot is fog kapni, ha végre nyernének egy klasszikust..

Erzesre a katalanok ugy fognak mennyi mint a mergezett eger, nekik ez presztizs, meg elet halal harc is, mi meg jatszuk majd a szokasos focit minusz benzema. Aztan vagy kijon a kulonbseg, vagy nem. Ha nyernek tuti az egig lesznek magasztalva Xaviek.

- 'shutterisland
szerintem egy gyozelemmel biztos bajnokok vagytok, ahogy irtam, a sevilla ma a sociedaddal tolja es jovo heten velunk, szinte kizartnak tartom a 6 pontot.
viszont igazabol a rivalizalast leszamitva az x egyik csapatnak sem katasztrofa, kivancsi vagyok, ez mennyire mutatkozik majd meg.
lehet egy biztonsagi jatek alapu meccs is vagy egy laza adok kapok is.
viszont igazabol a rivalizalast leszamitva az x egyik csapatnak sem katasztrofa, kivancsi vagyok, ez mennyire mutatkozik majd meg.
lehet egy biztonsagi jatek alapu meccs is vagy egy laza adok kapok is.
- flori
Kiváncsi vagyok mi lesz ma, óriási sanszot kaptak a katalánok Benzema hiányában. Szépen feljöttek, biztosan szoros meccs lesz. Kikapni nem kellene, mert elég kemény a sorsolás, nem kellene lelkileg sem felhozni az üldözőket. Vinitől és Modrictól extra kell ma is, nem tudom ki másban bízhatunk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Romano: Tottenham left back Sergio Reguilón is attracting lot of interest. Barcelona are keeping tabs on his situation, true - but there are also other top European clubs. Open race.
Real Madrid have a buy back clause available this summer for Reguilón, around €40m.
Real Madrid have a buy back clause available this summer for Reguilón, around €40m.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
a valo eletben azert biztos nem az van, ami par nyilatkozatbol vagy meccsjelenetbol atjon.
pl mikor a spanyol valogatott gerincet a barca-real adta, biztos nem lettek volna no 1 valogatott vagy 5 evig ha nem lett volna osszhang az oltozoben.
nem igazan kovetem az instat, de gondolom ott is mindenki mindenkinek a cimbije.
pl mikor a spanyol valogatott gerincet a barca-real adta, biztos nem lettek volna no 1 valogatott vagy 5 evig ha nem lett volna osszhang az oltozoben.
nem igazan kovetem az instat, de gondolom ott is mindenki mindenkinek a cimbije.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Karim bácsiról sok rosszat 4 éve nem lehet mondani, ez nem nagy deal, de azért a patkány Alves-től kifejezetten jólesik az ilyesmi.
Plusz valamelyik nap olvastam egy cikket,hogy Busquets dícséri Casemiro-t, mondom mi phasz.

Plusz valamelyik nap olvastam egy cikket,hogy Busquets dícséri Casemiro-t, mondom mi phasz.
- 'shutterisland
mondjuk szerintem karimrol eppenseggel szinte mindenki hasonloakat mondana tolunk is, talan pique szerint se lenne jeffren szintu labdarugo.
vagyis remelem.
vagyis remelem.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Látszik,hogy öregszik, ilyenkor amikor már nem kompetitívak a játékosok, szoktak egymásról ilyeneket nyilatkozni.Realista24 írta: Dani Alves: "I like Karim Benzema since he was in OL. From some aspects he's like Ronaldo de Lima. He's now one of the greatest in RM history. You have to admire that."
Mondjuk monsieur Karim-ról nem is lehet másképp nyilatkozni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dani Alves: "I like Karim Benzema since he was in OL. From some aspects he's like Ronaldo de Lima. He's now one of the greatest in RM history. You have to admire that."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Harasztival meg a baumstarkal nincs gond,kommentátorként meg szakértőként sem,egri viktor is még a jobbak között van.Az ilyen peet meg az a hörcsögfejű united szurkoló féléktől a hideg kiráz. A krumpliorrú barszás fazon meg viccnek is rossz.
Mondjuk nem mintha gary neville meg carregher félék jobbak lennének
el se hiszem róluk,hogy focisták voltak amikor meghallom őket. Mourinho volt még kirvajó pundit.
Mondjuk nem mintha gary neville meg carregher félék jobbak lennének

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szavazashoz: nem akarok kibaszni ot haverommal akivel egy családi csomagban vagyok.

- 'shutterisland
szerintem o is visszavett, egyreszt sok beszolas jott kommentekben, masreszt a barca idei idenye meg inkabb elhallgattatta, realrol is egesz korrekt.
de amugy ot annyira en sem csipem, oriasi melot beletesz ebbe a projektbe, de a stilus nem mindig ul.
illetve szvsz a tobbiek jobban ertenek hozza, o inkabb csak lelkes.
egri viktort viszont erdemes hallgatni, habar legtobbszor a vakszban szerepel, de mikor o is benne van a buliban, irtozatosan jo, realis meglatasai vannak es nagyon szepen korbe is magyarazza egy nyugodt, intelligens, letisztult stilusban.
evek ota nem neztem magyar tv-n meccset, igy kommentatorkent nem remlik, de szakertokent szerintem mindket sportban teljesen rendben van.
de amugy ot annyira en sem csipem, oriasi melot beletesz ebbe a projektbe, de a stilus nem mindig ul.
illetve szvsz a tobbiek jobban ertenek hozza, o inkabb csak lelkes.
egri viktort viszont erdemes hallgatni, habar legtobbszor a vakszban szerepel, de mikor o is benne van a buliban, irtozatosan jo, realis meglatasai vannak es nagyon szepen korbe is magyarazza egy nyugodt, intelligens, letisztult stilusban.
evek ota nem neztem magyar tv-n meccset, igy kommentatorkent nem remlik, de szakertokent szerintem mindket sportban teljesen rendben van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Alapból nem lenne velük különösebb gond. Peetnek vannak jó meglátásai, Haraszti teljesen jó. De ez a barcás főf...nök.
valami kegyetlen. Akkor is megmagyarázná a dolgokat, ha a barca a 4. ligában lenne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
peetekhez szolva :
en szoktam oket hallgatni.
a top 10-ekkel java reszt nem ertek egyet, de a tobbi musoruk nem rossz, mint a hot topic, a meccs utani élőzések vagy a kezis magazinjuk, de az eselylesokben is van sok erdekesseg, legalabb is erdekes a szamok oldalarol is latni a focit.
haraszti, baumstark, egri, matuz vagy chris szerintem rendben vannak, jo meglatasaik vannak, ahogy peetnek is, csak nala a stilus olyan, amilyen.
de amugy ugyanugy foteldrukkerek, mint mi, csak ok a nyilvanossag elott okoskodnak, mi legalabb csak a forumon.
en szoktam oket hallgatni.
a top 10-ekkel java reszt nem ertek egyet, de a tobbi musoruk nem rossz, mint a hot topic, a meccs utani élőzések vagy a kezis magazinjuk, de az eselylesokben is van sok erdekesseg, legalabb is erdekes a szamok oldalarol is latni a focit.
haraszti, baumstark, egri, matuz vagy chris szerintem rendben vannak, jo meglatasaik vannak, ahogy peetnek is, csak nala a stilus olyan, amilyen.
de amugy ugyanugy foteldrukkerek, mint mi, csak ok a nyilvanossag elott okoskodnak, mi legalabb csak a forumon.

- h3x0r
Birom, hogy Peet mindig ezzel jon, hogy hol mennyire van kidolgozva a labdas jatek, ami papiron jol is hangzik, de valahogy mindig elfelejti, hogy meccs kozben a legtobb esetben megiscsak a jatekosok minosege dont.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzuk meg

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Peet és Bíró Dávid egy műsorban, kösz inkább nem

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa