Legalabbis ra lehet fogni.Süti írta: Mondjuk ezeket az alapvető elvárásokat sok magyar ember se tudja megugrani...De nyilván ráerősít a szocializálódási szakadék.

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 13., hétfő 11:56
Legalabbis ra lehet fogni.Süti írta: Mondjuk ezeket az alapvető elvárásokat sok magyar ember se tudja megugrani...De nyilván ráerősít a szocializálódási szakadék.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 13., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 13., hétfő 11:35
Pont ezért mondom azt hogy Orbán annyira nyeregben van, ez a 2022-es választás egy win-win helyzet neki, ellenzékben lenni baromi kényelmes pozíció lenne számára, megkockáztatom hogy ha így történne - úgy gondolom - akkor 2026ban toronymagasan visszajön és onnantól beton lesz a Fidesz és ő.Marky írta:A 2/3-ot igenylo dolgokat meg boven a valasztasok elott atnyomjak/atnyomtak, minden lenyegest kiprivatizaltak, ezert nekik boven eleg lesz az is, ha csak a kormanyzast megtarthatjak.csababarca írta: Hátha egy kicsit visszább venne az arcból a fidesz, mert pl nekem személy szerint ezzel van a legnagyobb bajom velük kapcsolatban.
A képmutatás, meg a hatalmas mellény.
Kicsit lehet letörné a szarvukat, ha nem dominálnák le a választásokat úgy, mint az előzőeket.
A valasztasi rendszer miatt egyebkent nem kizart egy ellenzeki 2/3 sem, de ehhez az kell, hogy olyan integrans szemely alljon Orbannal szemben, akire elmennek az emberek szavazni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. szeptember 13., hétfő 11:09
Kérdés az, hogy alkalmas vezetőt keresünk, vagy le akarjuk váltani Orbánt. Mert utóbbira Karácsony a legjobb fit még mindig az egész bagázsból. Ilyen tipikus balfaszok, elesett figurák működtek már jól a történelemben a diktátor karakter ellen, sőt Orbán is le lett már győzve így egyszer.Anthony írta: És őszintén azt kell mondjam Karácsony tényleg eléggé alkalmatlannak tűnik, az a tipikus szabadbölcsész, aki nem ért semmihez.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 13., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 13., hétfő 10:12
persze ez így van, de én hatalom szempontjából közelítettem meg a kérdést.Marky írta:
A 2/3-ot igenylo dolgokat meg boven a valasztasok elott atnyomjak/atnyomtak, minden lenyegest kiprivatizaltak, ezert nekik boven eleg lesz az is, ha csak a kormanyzast megtarthatjak.
A valasztasi rendszer miatt egyebkent nem kizart egy ellenzeki 2/3 sem, de ehhez az kell, hogy olyan integrans szemely alljon Orbannal szemben, akire elmennek az emberek szavazni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 13., hétfő 10:05
Remélem azért az nem egy komoly kérdés, hogy hol fáj az állam vagyonának magánkézbe történő kiszervezése.Whiteheart írta:
... És ez neked hol fáj... Azon kívül h irigy vagy
És mi a garancia h a másik nem lenne rosszabb... Akik ugyanezt csinálják csak anélkül h hatalmon lennének
Egy szedett vetett banda aki csak azon tudnak megegyezni h utálják Orbánt nehogy azt hidd h nem fogják szétpusztítani az országot... És akkor már nem lesz vissza út
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 13., hétfő 10:01
A 2/3-ot igenylo dolgokat meg boven a valasztasok elott atnyomjak/atnyomtak, minden lenyegest kiprivatizaltak, ezert nekik boven eleg lesz az is, ha csak a kormanyzast megtarthatjak.csababarca írta: Hátha egy kicsit visszább venne az arcból a fidesz, mert pl nekem személy szerint ezzel van a legnagyobb bajom velük kapcsolatban.
A képmutatás, meg a hatalmas mellény.
Kicsit lehet letörné a szarvukat, ha nem dominálnák le a választásokat úgy, mint az előzőeket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 13., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 13., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. szeptember 13., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. szeptember 13., hétfő 9:23
... És ez neked hol fáj... Azon kívül h irigy vagyblekk13 írta: Aki a fideszre szavaz az meg is erdemli a sorsat az biztosKorrupt,kizsakmanyolo rendszer. Mindent maguknak akarnak, minden “palyazatot” lölő cegei nyernek, lopnak pofatlanul. Nem veletlen hogy meszaros lett az orszag leggazdagabb embere par ev alatt. Az osszes fidesz vezetot bortonbe kellene zarni, ettol mar barki jobb lehet, nem igaz h az emberek nem latjak amit a fidesz ebben az orszagban csinal…Szamomra ez mindig hihetetlen marad, foleg hogy fiatalok hogy szavazhatnak rajuk,vicc.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 13., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 13., hétfő 8:48
Igen. Talan ő lenne a legjobb.'shutterisland írta: en valamiert jakabban latom azt, hogy elegge fel tudna tuzelni a nepet a szavazasra es a kormanyvalto hangulatot felizzitani.
neki adnam a legtobb eselyt viktorunk ellen.
kar, hogy nem lehet ugy, hogy o lemeccseli es MZP ul a tronra.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 13., hétfő 8:36
Pontosan.csababarca írta: Én Karácsonyt nem tudom feldolgozni, hiába vagyok ellenzéki.
Megverte Tarlóst, megkapta a mandátumot, majd beáll miniszterelnök jelöltnek. Nekem már ez eleve nem szimpatikus, hogy kapott egy megbízatást, amit ki kellene töltenie mondjuk, és annak szentelni az idejét, ehelyett ezzel van elfoglalva.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 13., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 13., hétfő 8:15
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 13., hétfő 8:06
igazából még amire pályáznak Lölő cégei, annak is csak töredékét nyerik megblekk13 írta: Aki a fideszre szavaz az meg is erdemli a sorsat az biztosKorrupt,kizsakmanyolo rendszer. Mindent maguknak akarnak, minden “palyazatot” lölő cegei nyernek, lopnak pofatlanul. Nem veletlen hogy meszaros lett az orszag leggazdagabb embere par ev alatt. Az osszes fidesz vezetot bortonbe kellene zarni, ettol mar barki jobb lehet, nem igaz h az emberek nem latjak amit a fidesz ebben az orszagban csinal…Szamomra ez mindig hihetetlen marad, foleg hogy fiatalok hogy szavazhatnak rajuk,vicc.
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 13., hétfő 7:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 13., hétfő 7:26
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem