Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 21:24

P. Krisz írta:Röviden - tömören , szar az írói stáb , ez van . Nem tudom hogy ugyanazok-e akik az előző évadokban voltak , de ezek kontárok . Most is vagy bedobtak 8-10 szálat és csak lógnak a levegőben . Pedig vannak jó ötleteik is , de azt meg elcseszik .
Lásd Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az fasza ötlet lett volna ha a Mirakuru miatt Roy öli meg Sarat , és így pl. Sladet is újra képbe lehetett volna hozni hogy megszökik a böriből.
Az még egy szál lett volna sokhoz, miért lett volna jó? Illetve kicsit unalmas lett volna megint ugyanazt a harcot nézni. Igazából az Arrow-t, ha szépen kikerekítik a végére, akkor jó lehet, de eddig tényleg csak a puzzle keretét rakták ki, amiből semmit se látsz.

Flash:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szokásos gonosz szereplő, valahogy győzzük le stb... A vége viszont érdekfeszítővé csinálta. Várom már mikor jön a jelenet, hogy Iris megcsókolja Flash-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 20., csütörtök 21:17

Orphan Black is kicsit leült az évad végére. Eleje izgalmasabb volt. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 20., csütörtök 17:32

Röviden - tömören , szar az írói stáb , ez van . Nem tudom hogy ugyanazok-e akik az előző évadokban voltak , de ezek kontárok . Most is vagy bedobtak 8-10 szálat és csak lógnak a levegőben . Pedig vannak jó ötleteik is , de azt meg elcseszik .
Lásd Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az fasza ötlet lett volna ha a Mirakuru miatt Roy öli meg Sarat , és így pl. Sladet is újra képbe lehetett volna hozni hogy megszökik a böriből.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 20., csütörtök 17:23

nmate írta:Gondoltam neked tetszik :lol:
Pár héttel ezelőtt valami elindult ebben a sorozatban, de nem tudom mi volt az, mintha elment volna egy másik irányba. De nem jövök rá, hogy mi. Az évad eleje sem volt ütős, de pár töltelékrész minden sorozatba belefér, nem is panaszkodtam. Jövő héten viszont tudjuk miről fog szólni, most az már kb a 4. szál amit belekevernek...
Múltkor ezt írtam én is, hogy valami nem oké a sorozattal. Ez a 3. évad rém gyenge az első kettőhöz képest. Remélem Flash kicsit felpörgeti majd az eseményeket, meg visszatéríti a helyes útra a sorozatot, mert oltári nagy bukó lesz így ez a 3. évad.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Palmer meg nem tudom, hogyan fog képbe kerülni, mert rá is egy csomó időt kéne szánni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 20., csütörtök 17:19

Gondoltam neked tetszik :lol:
Pár héttel ezelőtt valami elindult ebben a sorozatban, de nem tudom mi volt az, mintha elment volna egy másik irányba. De nem jövök rá, hogy mi. Az évad eleje sem volt ütős, de pár töltelékrész minden sorozatba belefér, nem is panaszkodtam. Jövő héten viszont tudjuk miről fog szólni, most az már kb a 4. szál amit belekevernek...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 20., csütörtök 17:04

Arrow s3 e7

Bár a főgonosz idétlent volt, jobban megoldották, mint amire számítottam. És az előző buta részt is verte hál' Istennek. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Palmer pedig mutatott egy kicsit magából. Alakul. Az a szerkó kurva jól néz ki! :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 20., csütörtök 16:53

h3x0r írta:Befejeztem az elso evadot. Ami meg kulon orom, hogy hianyzott a sorozatbol a tucatkrimikre jellemzo "a semmibol megfejtem az egesz esetet" jelenseg. Mindossze 5 resz az egesz, tenyleg batran probalja be mindenki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A masik meg, hogy hiaba egy intelligens es preciz emberrol van szo, latszik hogy nem egy gep, hanem ember.
Mindig benne van a hiba lehetosege, egy kis ottfelejtett ujlenyomat vagy ami itt is tortent (rajz + hanyag gyilkossag). A kulso tenyezokrol nem is beszelve: tobben jonnek haza, meglat valaki. Azert ezek barmikor elofordulhatnak. Mondjuk azt nem ertem hogy nem ismertek fel fantomkeprol.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fantomképről beszélték, hogy kb. semmit nem ér, mert Belfast túl nagy ahhoz hogy az alapján megtalálják a tettest. Mondjuk én arra tippeltem, hogy aki kihallgatta annak ismerős lesz, de ez is jó példa arra (és szvsz racionális), hogy néha a fától nem látni az erdőt.
Egyébként sokan mellőzik az ilyen mini-évadokat, mert hogy úgy se történik semmi, de azért az ötödik részre eléggé beindultak az események, főhősünk jellemétől kezdve, stb. A többi szálat is megfelelő minőségben, mennyiségben vezetik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 20., csütörtök 15:50

tucsoki írta:
lordgabi írta:+ fent van Youtube-on az összes Origins rész is.
Ez mit is takarna pontosan?
Nem hiszem, hogy túl nagy szpojler, de a biztonság kedvéért...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Majdnem az összes fő- és mellékszereplőről egy kis rövid válogatás a múltból. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 20., csütörtök 15:18

lordgabi írta:+ fent van Youtube-on az összes Origins rész is.
Ez mit is takarna pontosan?

Szerk: Ja ok, így a 2x06 előtt akkor lehet bepótolom ezt is... :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 20., csütörtök 15:14

Ne is csodálkozzatok , egyetlen valamire való női karakter/színész volt az Arrowban , most meg a koloncok . :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mégpedig Moira volt az.

Constantine
Eddig ez volt a legjobb rész és ennek volt a legsötétebb hangulata is . Bemutatták John másik oldalát is és a zene is nagyon jó volt . :agree:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 15:12

Gabi, hányszor írod még le, hogy egy nap alatt daráltad le? Szerintem már az eurobarcán is tudják :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 20., csütörtök 15:10

tucsoki írta:Banshee S01

Nagyon hülye fejeket vágok, most, hogy visszagondoltam, ez volt az a sorozat amit annak idején nagyon hamar kaszáltam Job karaktere miatt. Gondoltam, nem ártana újra megpróbálni, és hát... Remek volt az első évad. Tudatos, átgondolt, jól felépített, de szórakoztató. Tökéletesnek nem nevezném, viszont nagyon jól megtalálták az arany középutat minden téren.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén Rabbit megmenekülése nem tetszett, tisztább lett volna lezárni. Amikor a Good-bye Daddy után csak jobb vállon lőtte, már sejtettem... Nem tudom spoiler-nek számít-e, de én az évadzáró után olvastam hogy van stáblista utáni jelenet, vazz... :lol:
Helyesen tetted. :agree:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden egyes rész után van, én a hetedik rész után jöttem rá anno, pedig egy nap alatt daráltam le a teljes első évadot. :Đ + fent van Youtube-on az összes Origins rész is.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 15:08

Kicsit sok lett a gagyi jelenet és semmi érdekes történés nincsen. Mondjuk szerintem a második évaddal magasra tették a lécet. Illetve most szinte előröl kezdődött az egész, aztán most várhatjuk, hogy kibontakozzon a főszál. Mondjuk én szívesen nézem, valahogy lekötnek a semmit mondó részek is. Még így is jobban várom, mint a Flasht, ami szerintem elég gyengén indult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 20., csütörtök 15:04

Arrow sosem volt top színvonal, de szórakoztató volt. Most egyértelműen romlott, idegesítő is helyenként, és nem csak Laurel.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 20., csütörtök 14:57

De a Star Wars Rebels az megy, meg a Transformers kurva jó film. :lol:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 20., csütörtök 14:52

Arrownak nagyon bejött a 2. évada. Viszont akkor nagyon más sorozatot még nem is néztem. Ez a harmadik évad eddig számomra nagyon gyenge. Lehet beindul majd, de nem akarok az utolsó részekig szenvedni vele. :D Flash se jön be. Egyedül a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Scofieldes epizód tetszett. De amúgy a látványt kivéve laposnak gondolom és túl monoton. Ráadásul epizodikus, amit nem szeretek. Ahogy írták előttem is tényleg elég lenne csak az utolsó 2 percet megnézni belőle. :mrgreen: Gotham meg tetszik mivel hatalmas Batman fan vagyok. De ha őszinte akarok lenni nem mondom, hogy a világ legjobb sorozata. De egyelőre ebben látok annyit, hogy igen lehet belőle valami. És már voltak elég jó részek azért ebben az évadban, ami azért reménykedésre ad okot. Amióta meg nézem az Orphan Blacket meg a Homelandet mindhárom sorozat lejjebb csúszott egy vagy több pontot az értékelésnél. :D De ez csak az én véleményem.

(Viszont a Prison Breaket még mindig nem üti egy sorozat se. :mrgreen: )

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 20., csütörtök 14:47

Bazzeg mekkora függők vagytok.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 14:45

Mondjuk nem tudom mit vársz az Arrow/Flash/Gotham hármastól. Hogy egyik pillanatról a másikra 10/10-es sorozat lesz?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 20., csütörtök 14:44

Akkor nem sok jóval kecsegtet. :lol: Azt hiszem jobb ha folytatom az Orphan Blacket. :Đ

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 20., csütörtök 14:43

mathers írta:A mostani Arrowról valaki egy spoilermentes véleményt. Még nem láttam és nem tudom, hogy félbeszakítsak-e más sorozatot most egy részig miatta. Akkor megteszem, ha jó rész volt és nem egy töltelék részt kaptunk megint. Ha igen akkor hétvégére tolódik. :D
Én elolvasom a spoilereket is, nagy meglepetés nincs benne, Mátét idézem:
Kaszáljam ezt is, vagy mi a fasz?
:lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: