Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jules Koundé: “We're angry about the date of the game. It's not normal”.
“We've said it many times, the calendar issue. I know sometimes there are people who have a hard time understanding it”.
De hát Flick lenyilatkozta, hogy ti a barca vagytok, és elfogadtok mindent, nem? Amúgy meglepően korrektül nyilatkozott Kounde a témával kapcsolatban, talán Flicknek is nem meghasonulnia kellett volna, hanem beleállnia ebbe az egészbe, ami tarthatatlan és megöli a foci színvonalát.
“We've said it many times, the calendar issue. I know sometimes there are people who have a hard time understanding it”.
De hát Flick lenyilatkozta, hogy ti a barca vagytok, és elfogadtok mindent, nem? Amúgy meglepően korrektül nyilatkozott Kounde a témával kapcsolatban, talán Flicknek is nem meghasonulnia kellett volna, hanem beleállnia ebbe az egészbe, ami tarthatatlan és megöli a foci színvonalát.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Az atletico egy vesztes csapat, vesztes edzovel. A barcanal ott van Flick, o egy golos elonyben nem all le baszakodni, ha nincs Szczesny kialliatasa, 8at rugtak volna nekunk a mikiegerkupa dontoben. Egy bl donto mindig mas, de a barca lenne nekunk a legrosszabb ellenfel.dzsi91 írta:És pont ezért főtt le ellenünk az atletico 2 döntőben is akármilyen tökéletes meccset hoztak, nagy akarásnak általában szarás a vége.MarioCirolo írta:
En inkabb onnan kozelitenem meg, hogy a legtobb csapat europaban eleve beszarva-behugyozva lep ellenunk palyara a bl kiesesi szakaszaban mert 1. tisztelnek minket a tortenelmunk miatt 2. Nincsenek hozzaszokva a Bernabeu atmoszferajahoz 3. 2-3 evente jatszanak ellenunk, nem ismernek minket, nincsenek hozzaszokva fizikailag milyen ellenunk jatszani. A barca es az atletico nem ilyen, rendszeresen jatszanak ellenunk, tudjak mire szamithatnak es a legfontosabb, hogy gyulolnek minket es minden aron nyerni akarnak ellenunk. Erre kondicionalja oket a vezetoseguk, szukoloik es nem lepne meg ha mar verrel itatnak oket par nappal a meccsunk elott.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
A 2014-es BL döntő előtt az egész 21. században csak kétszer tudott nyerni a Tico a Real Madrid ellen. 2013-mas kupadöntőben hosszabbítás után 2:1-re, és 2013-ban a bajnokságban 0:1-re. Azon kívül még a döntetlen is nagy csoda volt nekik. Egészen 1999-ig kell visszamenni a következő győzelmükig. Szóval teljesen más a közelmúltbéli kontextus, és még így is ellenük voltunk a legközelebb a vereséghez a BL döntőink közül.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És pont ezért főtt le ellenünk az atletico 2 döntőben is akármilyen tökéletes meccset hoztak, nagy akarásnak általában szarás a vége.MarioCirolo írta:En inkabb onnan kozelitenem meg, hogy a legtobb csapat europaban eleve beszarva-behugyozva lep ellenunk palyara a bl kiesesi szakaszaban mert 1. tisztelnek minket a tortenelmunk miatt 2. Nincsenek hozzaszokva a Bernabeu atmoszferajahoz 3. 2-3 evente jatszanak ellenunk, nem ismernek minket, nincsenek hozzaszokva fizikailag milyen ellenunk jatszani. A barca es az atletico nem ilyen, rendszeresen jatszanak ellenunk, tudjak mire szamithatnak es a legfontosabb, hogy gyulolnek minket es minden aron nyerni akarnak ellenunk. Erre kondicionalja oket a vezetoseguk, szukoloik es nem lepne meg ha mar verrel itatnak oket par nappal a meccsunk elott.hehetheoriginal írta: nem.
azok a játékosok a beell királyai, akikben van vér és kirakják a golyókat a pályára.
a barca rendszeresen aláz minket, többször igen, minthogy mi verjük őket 1-1 góllal nagynehezen, hiába a raklapnyi helyzet.
szoval a jelenlegi csapat korantsem a beell kiralyai, ahhoz sokat kell tenni.
innentől kezdve a beell kiszamithatatlan egy barca ellen, nem lehet csak arra alapozni, hogy de hát mi vagyunk a kiralyok....
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
En inkabb onnan kozelitenem meg, hogy a legtobb csapat europaban eleve beszarva-behugyozva lep ellenunk palyara a bl kiesesi szakaszaban mert 1. tisztelnek minket a tortenelmunk miatt 2. Nincsenek hozzaszokva a Bernabeu atmoszferajahoz 3. 2-3 evente jatszanak ellenunk, nem ismernek minket, nincsenek hozzaszokva fizikailag milyen ellenunk jatszani. A barca es az atletico nem ilyen, rendszeresen jatszanak ellenunk, tudjak mire szamithatnak es a legfontosabb, hogy gyulolnek minket es minden aron nyerni akarnak ellenunk. Erre kondicionalja oket a vezetoseguk, szukoloik es nem lepne meg ha mar verrel itatnak oket par nappal a meccsunk elott.hehetheoriginal írta:nem.Mi vagyunk a BL kiralyai.
azok a játékosok a beell királyai, akikben van vér és kirakják a golyókat a pályára.
a barca rendszeresen aláz minket, többször igen, minthogy mi verjük őket 1-1 góllal nagynehezen, hiába a raklapnyi helyzet.
innentől kezdve a beell kiszamithatatlan egy barca ellen, nem lehet csak arra alapozni, hogy de hát mi vagyunk a kiralyok....
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Be is szarok, ha egy BL döntőben nem a Barcán lenne nagyobb nyomás. A Barca játékosok közül Lewandowskit leszámítva látott bárki tv-n kívül döntőt? Még nyolcaddöntőt se sokat 
A két spanyol kupa döntőt is behúztuk ellenük, pedig a kupában legendásan szarok vagyunk
Szuperkupák meg nagyjából 50-50.

A két spanyol kupa döntőt is behúztuk ellenük, pedig a kupában legendásan szarok vagyunk

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
jah meg a liverpool is. még meg is vertek minket.Galacticos írta:barcanak semmilyen fobiaja nincs ellenunk hanem tripla motivaciojuk a full atlag kvalitasu caapat meg iden mar rugott nekunk 9et, elottunk vegeztek a blben(konnyebb agra kerultek) es a bajnoksagban is elottunk vannak.dzsi91 írta: clasico-hoz lehet,hogy barszáék éhesebben érkeznének a döntőre de egy full átlag kvalitású fiatal csapatnak lenne a vállán 120 évnyi fóbia.
Ertem en hogy van aki nem tart toluk de a full atlag oriasi tulzas.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én ezerszer inkább leülnék megnézni egy classico BL döntőt, minthogy mondjuk ilyne Dortmund ellen döntőzzünk mégegyszer.
Még minimálisat sem emelkedett a pulzusom, annyira izgultam ellenük..
Egy barca elleni, az idegállapotba tudna hozni..
Minek nézzük a focit, ha nem pont az ilyen izgalmakért?
SZép szemkápráztató játékot már úgysem látok régóta, legalább akkor az izgalmi faktor legyen feltekerve a maxra, párszor az évben..
Még minimálisat sem emelkedett a pulzusom, annyira izgultam ellenük..

Egy barca elleni, az idegállapotba tudna hozni..

Minek nézzük a focit, ha nem pont az ilyen izgalmakért?
SZép szemkápráztató játékot már úgysem látok régóta, legalább akkor az izgalmi faktor legyen feltekerve a maxra, párszor az évben..

- Galacticos
barcanak semmilyen fobiaja nincs ellenunk hanem tripla motivaciojuk a full atlag kvalitasu caapat meg iden mar rugott nekunk 9et, elottunk vegeztek a blben(konnyebb agra kerultek) es a bajnoksagban is elottunk vannak.dzsi91 írta: clasico-hoz lehet,hogy barszáék éhesebben érkeznének a döntőre de egy full átlag kvalitású fiatal csapatnak lenne a vállán 120 évnyi fóbia.
Ertem en hogy van aki nem tart toluk de a full atlag oriasi tulzas.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
11-ben elődöntőztünk velük, ők jutottak tovább, majd megnyerték a sorozatot, mégse lett ez egy életre szóló trauma a legtöbb Madridista számára. A 2-6, 5-0 emlékezetesebbek, az ő szurkolóik számára is. Persze egy döntő más egy elődöntőhöz képest, de annak elvesztése így is úgy is fáj, attól függetlenül, hogy az Atleti (ugye ez majdnem megtörtént 2x is), a Bayern, a Liverpool vagy a Barca ellen történik. Sőt, ha pl. 14-ben nincs Ramos fejese a 93-ban, az a vereség jobban fájt volna 12 év sikertelenség után, mint az elmúlt 11 év 6 sikere utáni bukás fájna bárki ellen. Bármi történik, az nem fogja kitörölni a klub eddigi BL-múltját.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem.Mi vagyunk a BL kiralyai.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Én alapvetően nem szoktam pesszimista lenni, 13-14-ben is az utolsó pillanatig hittem abban, hogy sikerül megnyerni a döntőt, 21-22-ben sem volt kétség bennem afelől, hogy valahogy megfordítjuk a City ellen, döntők kapcsán soha nem is paráztam. Viszont a Real Madridot, és úgy en bloc a focit 2003-04-es szezontól követem, és olyat még szerintem egyszer sem láttam, hogy a Barca parázott volna. Talán 2007-08-ban, mikor Schusterrel hazai pályán félgőzzel haza lettek küldve 4:1-gyel, és siralmas idegenbeli mérlegük volt az egész szezon során. Azon kívül más eset nem jut eszembe.dzsi91 írta: Másrészt ha csak a 2 klubnak az általános hozzáállását nézem a clasico-hoz lehet,hogy barszáék éhesebben érkeznének a döntőre de egy full átlag kvalitású fiatal csapatnak lenne a vállán 120 évnyi fóbia.
Ezek szerintem már az utánpótlásban elkezdenek zsinórban szopatni minket, és hozzá vannak szokva, hogy a Real Madridtól nem kell fosni. Ezzel szemben Pep Barcája a komplett generációnkat tette fóbiássá, szezonok kellettek ahhoz is, hogy felvállaljunk egyáltalán valamilyen nyíltabb játékot velük szemben, nehogy kitömjenek menetrendszerűen. Csak rajtunk szoktam látni, hogy teliszalad a gatya.
Játékosokban meg lehet bármilyen quality, ha Ancelotti nem tud mit kezdeni Flick játékával, akkor az a quality bennük is marad. Eleve a pressinggel úgy általában. Mikor a Salzburg vagy a Brest be tud minket szorítani hosszú percekre, vagy akár a Rayo is, akkor nem látok túl sok okot az optimizmusra, hogy a vérgőzős barcások és Flick jól szervezett, magas intenzitású pressingje ellen volna komolyabb esély. Eleve az egyéni kvalitások is hiányoznak ehhez hátul. Sem Fran, sem Mendy, sem a Lord, sem Camavinga, sem Tchou játéka nem erős a pressinggel szemben. Valverdét ki lehetne rakni jobboldali wingbacknek, azzal javulna a helyzet, csak ő rohadtul kéne középre is egy ilyen meccsen.
- dzsi91
Pont ezért igazából teljesen mindegy lenne ha kikapnánk semmi nem változna. Egy spanyol szuperkupával is úgy beszélnek mint akik 10 bl-el előttünk vannak.BlancoMark írta:. Aztan azert, hogy akarhanyszor a szajukra veszik a Realt csak a szar omlik a szajukbol
- BlancoMark
Az egesz Real Madrid szellemiseggel es tortenelemmel ellentetes, hogy jobban felunk a veresegtol minthogy el akarnank erni a klub tortenetenek egyik legfenyesebb sikeret. Mi vagyunk a BL kiralyai.
En Clasico dontot akarok ha odaig eljutunk es remelem megbuntetjuk oket Negreiraert es a 20 even at tarto igazsagtalansagert ami erte a klubot es minket szurkolokat. Aztan azert, hogy akarhanyszor a szajukra veszik a Realt csak a szar omlik a szajukbol annak ellenere, hogy Madridban milyen tisztelettel beszelnek roluk 95%-ban, valamint annak ellenere, hogy Florentino Perez szentelyt kellett volna mar reg epiteniuk a stadionjukban Olmo regisztraciojaert meg a megannyi egyeb segitsegert amit az oreg nyujtott nekik.
En Clasico dontot akarok ha odaig eljutunk es remelem megbuntetjuk oket Negreiraert es a 20 even at tarto igazsagtalansagert ami erte a klubot es minket szurkolokat. Aztan azert, hogy akarhanyszor a szajukra veszik a Realt csak a szar omlik a szajukbol annak ellenere, hogy Madridban milyen tisztelettel beszelnek roluk 95%-ban, valamint annak ellenere, hogy Florentino Perez szentelyt kellett volna mar reg epiteniuk a stadionjukban Olmo regisztraciojaert meg a megannyi egyeb segitsegert amit az oreg nyujtott nekik.
- dzsi91
Egyrészt 2 teljesen abszurd meccsből indultok ki ami nyilván megismétlődhet mert volt rá példa de elég kicsi rá az esély, hogy mittudom én egy szezonon belül 4-5 ből mindig ők nyerjenek. Másrészt ha csak a 2 klubnak az általános hozzáállását nézem a clasico-hoz lehet,hogy barszáék éhesebben érkeznének a döntőre de egy full átlag kvalitású fiatal csapatnak lenne a vállán 120 évnyi fóbia. Ilyen szempontból bl döntőkben ha párosul mellé sportteljesítmény sokkal kifizetődőbb egy idézőjeles leszarom hozzáállás ami a mieinkben általánosságban megvan mint egy habzószájú endgame feeling egy csapaton belül. Ha sor kerülne rá szerintem félni valónk nem nekünk kéne legyen de itt a fórum közhangulatot amúgy is ez a full para jellemzi akármi van.
A másik meg ez a jaj ha most nyerünk vagy nem akkor aztán vége mindennek. Ezt is el kéne már engedni. Milliószor nyertünk bl-t vagy kikaptunk tőlük 10-0ra ugyanaz ment tovább mindkét oldalon. Mi vagyunk a jók ők a szarok és náluk is. Nyilván a média az ő oldalukon van de ez akkor is így lenne ha 10-0ra nyernénk. Ha meg kikapnánk csak a szokásos.
De mint már mondtam mindkét oldalon volt ennél jóval erősebb generáció egyszerre döntő közelében és sose jött össze. Ha meg netán össze jönne biztos nem a mieink fognak ráfeszülni. Nekünk csak arra kell figyelni, hogy ne olyan bohózat meccset toljunk mint ami 2-3 évente beesik nálunk ellenük teljesen mindegy milyen korszakát éli éppen a 2 klub. De a bl himnusz azért helyre szokta csapni a fiúkat.
A másik meg ez a jaj ha most nyerünk vagy nem akkor aztán vége mindennek. Ezt is el kéne már engedni. Milliószor nyertünk bl-t vagy kikaptunk tőlük 10-0ra ugyanaz ment tovább mindkét oldalon. Mi vagyunk a jók ők a szarok és náluk is. Nyilván a média az ő oldalukon van de ez akkor is így lenne ha 10-0ra nyernénk. Ha meg kikapnánk csak a szokásos.
De mint már mondtam mindkét oldalon volt ennél jóval erősebb generáció egyszerre döntő közelében és sose jött össze. Ha meg netán össze jönne biztos nem a mieink fognak ráfeszülni. Nekünk csak arra kell figyelni, hogy ne olyan bohózat meccset toljunk mint ami 2-3 évente beesik nálunk ellenük teljesen mindegy milyen korszakát éli éppen a 2 klub. De a bl himnusz azért helyre szokta csapni a fiúkat.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
realbeckham írta:Többször olvastam ezt már. Picit máshogy fogalmazva.ThePilgrim írta: Soha nem szeretnék clasico-t BL-döntőben. Ha nyernénk, az nekünk csak egy újabb BL-győzelem lenne, a Barcanak viszont egy győzelem a klubidentitásuk betetőzését jelentené
Szerintem ez egy olcsó, kifogás, mely parázásból fakad. Nem lenne "csak" egy ujabb bl gyozelem.
A legfényesebb lenne mindközül.
En sem szeretnék a barca ellen döntőt.
Szamomra nem nehez leirni, nem gáz. Fosok. Tul nagy a rizikó. 50-50. Nem fer bele. Miert?
Én jelenleg őszintén úgy gondolom, hogy nekünk "csak" ez egy újabb BL-győzelem lenne, egy kitüntetett Clasico-győzelemmel. Nem tudom azt elképzelni, hogy pozitívabban éljem meg, mint mondjuk a Decimát, a duplázást, aztán a triplázást vagy '22-es csodatavasz utáni győzelmet. Nyilván marha édes lenne őket elverni a BL-döntőben, de sokkal kisebb öröm lenne számomra, mint amennyire szar lenne látni, hogy Gavi meg Fermin Lopez mutogatnak az ellenünk megszerzett BL-trófeával a kezükben.
És igen, ettől én ettől a képtől konkrétan félek, soha nem szeretném látni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Többször olvastam ezt már. Picit máshogy fogalmazva.ThePilgrim írta: Soha nem szeretnék clasico-t BL-döntőben. Ha nyernénk, az nekünk csak egy újabb BL-győzelem lenne, a Barcanak viszont egy győzelem a klubidentitásuk betetőzését jelentené
Szerintem ez egy olcsó, kifogás, mely parázásból fakad. Nem lenne "csak" egy ujabb bl gyozelem.
A legfényesebb lenne mindközül.
En sem szeretnék a barca ellen döntőt.
Szamomra nem nehez leirni, nem gáz. Fosok. Tul nagy a rizikó. 50-50. Nem fer bele. Miert?
ezt viszont korrekten leirtad.Soha nem mosnánk le azt a mocskot, ami azzal a Realra fröccsenne.
Es ez fordítva is igaz. Biztos vagyok benne, hogy a többség a túloldalon hasonloan velekedik.
Ez tenyleg nem csak egy bl döntő lenne. A mindenség lenne a 2 klub rivalizasanak történelmében.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abszolút egyetértek, olyan messzire mondjuk nem mennék, hogy inkább essen ki mind a kettő az elődöntőben mint hogy döntőzzünk együtt, de közel vagyok hozzá. A barcanak a leghalványabb esélyt sem kívánom a bl győzelemhez és a legbiztosabb ha a döntő közelébe sem jutnakThePilgrim írta: Soha nem szeretnék clasico-t BL-döntőben. Ha nyernénk, az nekünk csak egy újabb BL-győzelem lenne, a Barcanak viszont egy győzelem a klubidentitásuk betetőzését jelentené. Soha nem mosnánk le azt a mocskot, ami azzal a Realra fröccsenne. Egyszerűen túl nagyot veszíthetnénk ahhoz képest, amit nyerhetnénk.
És ezt a Pep vagy LE-féle csúcsbarcák kapcsán is így gondoltam, de még csúnyább lenne a tucat Masia-fiókáktól kikapni.
-
+1 en raadasul ahogy idosodok az idegrenszerem egyre nehezebben viseli a bl kieseses meccseinket es dontoket, ez a meccs eredmenytol fuggetlenul tuti elvenne par evet az eletembol.ThePilgrim írta: Soha nem szeretnék clasico-t BL-döntőben. Ha nyernénk, az nekünk csak egy újabb BL-győzelem lenne, a Barcanak viszont egy győzelem a klubidentitásuk betetőzését jelentené. Soha nem mosnánk le azt a mocskot, ami azzal a Realra fröccsenne. Egyszerűen túl nagyot veszíthetnénk ahhoz képest, amit nyerhetnénk.
És ezt a Pep vagy LE-féle csúcsbarcák kapcsán is így gondoltam, de még csúnyább lenne a tucat Masia-fiókáktól kikapni.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
Soha nem szeretnék clasico-t BL-döntőben. Ha nyernénk, az nekünk csak egy újabb BL-győzelem lenne, a Barcanak viszont egy győzelem a klubidentitásuk betetőzését jelentené. Soha nem mosnánk le azt a mocskot, ami azzal a Realra fröccsenne. Egyszerűen túl nagyot veszíthetnénk ahhoz képest, amit nyerhetnénk.