Nagyon, megbocsátom Pusztainak is hogy 0-7re szopik...LiamGallagher írta: Ezek a vívó csajok azért elég finomak![]()

0-8
0-9

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 3., szombat 13:30
Nagyon, megbocsátom Pusztainak is hogy 0-7re szopik...LiamGallagher írta: Ezek a vívó csajok azért elég finomak![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. augusztus 3., szombat 13:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 3., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 3., szombat 10:58
17:20 körül.dzsi91 írta:mikor lesz a meccs?'shutterisland írta: kozben latom, hogy vannak beten oddsok a boxra.
luca 8.5x
algir leanyzo 1.05x
ezek alapjban max 2 menetet adnak lucanak a bukik, szep lenne egy csoda, mert most a fel vilag koveti ezt a balhe miatt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 3., szombat 10:57
mikor lesz a meccs?'shutterisland írta: kozben latom, hogy vannak beten oddsok a boxra.
luca 8.5x
algir leanyzo 1.05x
ezek alapjban max 2 menetet adnak lucanak a bukik, szep lenne egy csoda, mert most a fel vilag koveti ezt a balhe miatt.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 3., szombat 9:53
A végén úgy beindulnak hogy nem győzzük majd számolni.sebydani írta: Major bronzos lövésben![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. augusztus 3., szombat 9:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. augusztus 3., szombat 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 3., szombat 8:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 3., szombat 8:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 3., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. augusztus 3., szombat 7:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. augusztus 3., szombat 7:24
Realista24 írta:Miben vagy a legjobb? Ha nem titok persze.ferni írta:
Mindset ismerete van meg mi kell ahhoz, hogy valamiben a legjobb legyél, mikre kell figyelj, hogy lehet azt az elmeállapotot elérni stb.
Pont ezért írtam pár napja Andrásfit mennyire be volt fosva és beszari volt és itt szopkodtam most Siklósit, hogy tökösen ment bele a ráadásba.
Ezek a dolgok kb minden sportnál azonosak.
Rengeteg sportot néztem már, elég sokhoz értek alapszinten, de most se arról okoskodtan, hogy szarul tartja a kezét vagy nem úgy kellett volna szúrnia stb hanem a korábban említett dolgokról.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. augusztus 3., szombat 7:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 3., szombat 6:57
Miben vagy a legjobb? Ha nem titok persze.ferni írta:Mindset ismerete van meg mi kell ahhoz, hogy valamiben a legjobb legyél, mikre kell figyelj, hogy lehet azt az elmeállapotot elérni stb.Realista24 írta:
Félelmetes hogy minden sportban top vagy.
Pont ezért írtam pár napja Andrásfit mennyire be volt fosva és beszari volt és itt szopkodtam most Siklósit, hogy tökösen ment bele a ráadásba.
Ezek a dolgok kb minden sportnál azonosak.
Rengeteg sportot néztem már, elég sokhoz értek alapszinten, de most se arról okoskodtan, hogy szarul tartja a kezét vagy nem úgy kellett volna szúrnia stb hanem a korábban említett dolgokról.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. augusztus 3., szombat 6:44
Ennél ironikusabbra nem is sikerülhetett volna_Bushido_ írta: de sajnos a többség nem mer, mert kirekesztik, elítélik őket
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 3., szombat 0:01
Mindset ismerete van meg mi kell ahhoz, hogy valamiben a legjobb legyél, mikre kell figyelj, hogy lehet azt az elmeállapotot elérni stb.Realista24 írta:
Félelmetes hogy minden sportban top vagy.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 2., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 22:50
Ki nem mer? Rengetegen nyilatkoztak, aktív és visszavonult bokszolók, más sportág képviselői. Maga Luca is, politikusok, országok olimpiai bizottsága, stb._Bushido_ írta:Ez az. helyes. csak így tovább. szólaljon fel minél több ember.A párizsi Olimpia megnyitója még az UFC bunyósainál is kiverte a biztosítékot, és nem is tettek lakatot a szájukra.
Colby Covington: "Ezek után sosem nézek többé Olimpiát."
Jake Shields: "Mit keresnek ezek a gusztustalan dagadt izék a nyitóünnepségen? A sportolói kiválóságra vagyunk kíváncsiak, nem ezekre!"
A. Tate: "Az Olimpia a kemény munkáról és a fegyelemről szól. Na ez itt meg sem jelent. A Nyugat viszont azt a lehetőséget soha nem hagyja ki, hogy azt bizonygassa, mennyire is "más". Ez megy minden egyes kulturális eseményen. Ennél jobban semmit nem reklámoznak."
Usman Kamaru: "Szemmel látható a különbség a 2014-es orosz Olimpia és a 2024-es francia Olimpia között."
Islam Makhachev: "A párizsi játék szégyen és sötét folt az olimpiák történetében. Vissza kell hoznunk Oroszországba, és megjavítani az egészet!"
És a slusszpoén: a kairói Iszlám Egyetem is nyílt levélben ítélte el Franciaországot Jézus Krisztus utolsó vacsorájának kigúnyolása miatt
de sajnos a többség nem mer, mert kirekesztik, elítélik őket![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 2., péntek 22:48
Neked nem is kell hozza nézned.ferni írta:Nem néztem...ziro4vr írta: Németek közben pofozzák a franciákat, ferni, elemzés?![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem