Nem tudom hogy tényleg nagyon sok ilyen komment születik-e, ha igen akkor gondolom az okádék viselkedése torzítja a képet sokaknál.realmadrid95 írta:Tjacks írta:
Szerintem azt mindenki![]()
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd!Nagyon sok komment jon arrol, hogy haszontalan a meccseken, foleg mostanaban egyre gyakrabban.

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Tjacks írta:Szerintem azt mindenkirealmadrid95 írta:
A jatektudasat en speciel mindig,![]()
A második gólja volt nálam a meccs jelenete, parádé a csel és a kivitelezés, higgadtan, ésszel gurította be.
Nehogy azt hidd!

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szerintem azt mindenkirealmadrid95 írta:A jatektudasat en speciel mindig,Halfkey írta: Akkor ma szeretjük?![]()

- flori
Vinicius Jr. “Kylian Mbappé has come to help us and we are going to help him to be the top scorer in all the tournaments.”
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
A jatektudasat en speciel mindig, olyan jo lenne, ha varazsutesszeruen megvaltozna es nem menne neki a biroknak, jatekosoknak, szurkoloknak.Halfkey írta: Akkor ma szeretjük?![]()
-
Akkor ma szeretjük?

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Remy írta:HISTORY: Vini Jr. becomes the 23rd player to score 100 goals for Real Madrid.
Champions League goals:
Vinicius Jr: 28 goals
Suarez: 27 goals![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
HISTORY: Vini Jr. becomes the 23rd player to score 100 goals for Real Madrid.

Champions League goals:
Vinicius Jr: 28 goals
Suarez: 27 goals

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Mindig jelzi, szerencsere ma gólokkal.lestat írta: Jelzi ma hogy azert nem szabad rola megfeledkezni.![]()
![]()

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindig jelzi, szerencsere ma gólokkal.lestat írta: Jelzi ma hogy azert nem szabad rola megfeledkezni.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jelzi ma hogy azert nem szabad rola megfeledkezni.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Hogy pontosak legyünk, ami szóba lett hozva: Aporl, Tham, Dortmund, PSG, Juve. 17/18Sierra írta:kiserik írta:meg mert CR annó százával rugdosta a gólokat Apoeleknek meg kitudja milyen csapatoknak. Hát...![]()
![]()
Aranyos, a ki tudja milyen csapatok, a teljesseg igenye nelkul: Juventus, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid, Dortmund, PSG, holmi fikuli csapatok ugye.![]()
És soha nem becsülöm, becsültem le CR-t, nálam az eddig valaha élt legjobb támadó

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
kiserik írta:meg mert CR annó százával rugdosta a gólokat Apoeleknek meg kitudja milyen csapatoknak. Hát...

Aranyos, a ki tudja milyen csapatok, a teljesseg igenye nelkul: Juventus, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid, Dortmund, PSG, holmi fikuli csapatok ugye.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elhiszem, hogy te vagy a vilag esze, de ha visszaolvasol, az egesz abbol indult ki, hogy valaki azt irta, hogy ennel jobban nem lehet huzni a szekeret, mint ahogy Vini tette.Sikerült megfogni a lényeget, látom. Hoztál egy semmit nem érő statisztikát a mondandód alátámasztása gyanánt, én meg hoztam 2-t. Aztán csak ragaszkodsz a semmit nem érő marhaságokhoz.
Erre hoztam ketto vagy harom peldat, hogy lehet, es jottel beleszolni, mert a kis kedvenced szarul jott ki egy statbol.
Ha ezt most elolvastad, akkor talan megerted mit miert irtam, ha nem, az sem erdekel kulonosebben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sikerült megfogni a lényeget, látom. Hoztál egy semmit nem érő statisztikát a mondandód alátámasztása gyanánt, én meg hoztam 2-t. Aztán csak ragaszkodsz a semmit nem érő marhaságokhoz.Realista24 írta:Ezt a szartSőt, van egy jobb statisztika, ha már ezeket nézegettem, továbbra is egyenes kiesés a sérülés miatt:
Karim 21/22: 4 párharcból 3-on volt benne a gólokban
CR 17/18: 4 párharcból 2-ben volt benne a gólokban
Vini 23/24: 4 párharcból 4-en volt benne a gólokban
Vini 21/22: 4 párharcból 4-en volt benne a gólokban![]()
Ertem en, hogy probalod ugy csavarni a statisztikat, hogy neked jo legyen, de ez eleg gyengere sikerult.
21/22
7 meccset jelent a 4 parharc, ebbol 5-ben volt benne Vini. Szamszerusitve, 2 gol, harom golpassz.
Karim ugyanezeken a meccseken, azaz a 7 meccsen, hatban volt benne, 10 gol, 1 golpassz.
23/24, negy parharc, szinten 7 meccset jelent, harom meccsen se gol, se golpassz.
Felteszek egy egyszerű kérdést, amiből talán megérted, hogy én hogyan gondolkodom: ki húzza jobban a szekeret, aki 4 párharc, 7 meccse alatt minden párharcban lő 1 gólt és minden párharcot, 1-0-ra nyerünk, de 3 meccsen se gól se pólpassz, tehát összesen csak 4 gólt lő, vagy aki a 4 párharc, 7 meccséből 2 párharcban, összesen 4 meccsen lő 10 gólt, de a maradék meccseken nem? Tehát ki húzza jobban a szekeret, aki 10 gólt lőtt, de az elődöntőben és a döntőben semmit nem csinált, vagy aki csak 4 gólt lőtt, de minden párharcot ő döntött el?
Ahogyan leírtam, a 21/22-es Karimot nem kell hasonlítani senkihez, nem is nagyon lehet, ahogy a 17/18-as CR-t sem. De bakker, hogy a tavalyi Vini teljesítményt azzal kicsinyíteni le, hogy Carvajal meg Kroos nagyobbat ment, meg mert CR annó százával rugdosta a gólokat Apoeleknek meg kitudja milyen csapatoknak. Hát...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt a szartSőt, van egy jobb statisztika, ha már ezeket nézegettem, továbbra is egyenes kiesés a sérülés miatt:
Vini 21/22: 4 párharcból 4-en volt benne a gólokban

Ertem en, hogy probalod ugy csavarni a statisztikat, hogy neked jo legyen, de ez eleg gyengere sikerult.
21/22
7 meccset jelent a 4 parharc, ebbol 5-ben volt benne Vini. Szamszerusitve, 2 gol, harom golpassz.
Karim ugyanezeken a meccseken, azaz a 7 meccsen, hatban volt benne, 10 gol, 1 golpassz.
23/24, negy parharc, szinten 7 meccset jelent, harom meccsen se gol, se golpassz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te beszelsz szintekrol?Mert sikerült egy szint alá menned. Gondoltam szólok. Sokat nem ért, mert sikerült még mélyebbre ásni. Mutatom:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert sikerült egy szint alá menned. Gondoltam szólok. Sokat nem ért, mert sikerült még mélyebbre ásni. Mutatom:Realista24 írta:Akkor miert nem hagytad csak szimplan?kiserik írta:
Inkább hagyjuk....![]()
![]()
Unatkoztam picit betegen, szóval csak azért, és igen, TM adatok és a tévedés jogát fenntartom, mert szarul vagyokRealista24 írta:En azert kapasbol irok ket peldat, hogy lehet jobban huzni a szekeret.raul 4 ever írta:
Ennél jobban nem lehet húzni a szekeret, amelyik ennyi címet szállít, mint ahogy ő csinálta.
Benzema 21/22ben 12 meccs, 15 gol, 10 az egyenes kiesesben.
CR 17/18-ban 13 meccs, 15 gol, 6 az egyenes kiesesben.

Inkább venném az egyenes kieséses szakaszt, egyrészt, mert a BL ott dől el, másrészt, mert Vini tavaly a fél csoportmeccsen sérült volt.
Karim 21/22: a csapat 15 gólt lőtt, ebből Karim 11-ben volt benne, ez 73,33%
CR 17/18: a csapat 19 gólt lőtt, ebből CR 8-ban volt benne, ez 42,1%
Vini 23/24: a csapat 11 gólt lőtt, ebből Vini 6-ban volt benne, ez 54,54% (ha a csoportmeccseket is néznénk akkor ott a 3 meccsen lőtt 8 gólból 5-ben benne volt)
Vini 21/22: a csapat 15 gólt lőtt, ebből Vini 5-ben volt benne, ez 33,33%
Sőt, van egy jobb statisztika, ha már ezeket nézegettem, továbbra is egyenes kiesés a sérülés miatt:
Vini 21/22: 4 párharcból 4-en volt benne a gólokban
Szóval száz szónak is egy a vége, Karim egy kikúrt állat lett öreg korára

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Real Madrid honlapja szerint.Pipita írta:Idei haszontalan szezon: minden sorozatot figyelembe véve 25 meccsen 14 gól, 10 gólpassz (25 meccsen 24 gólban vett részt, 0.96-os ráta).Whiteheart írta: És megint a tavaly tavasszal jön mindenki... Igen, akkor a focira koncentrált. Azóta nem. Elkapta a balondor láz meg a kardashianok megigézték meg megnőtt az amúgyis óriási szája és egyszerűen haszontalan ebben a szezonban pár meccset leszámítva.
A LaLigában 15 bajnokin 8 gól, 7 gólpassz. (1.00) A Bajnokok Ligájában 5 meccsen 5 gól 1 gólpassz. (1.20). Tény, a BL-ben az első két meccsen nem lőtt gólt és nem adott gólpasszt, három meccsen hozta ezt össze. A 15 bajnoki mérkőzésén 4 darab olyan bajnoki van, amelyiken se gólt nem lőtt, se gólpasszt nem adott.
Mellékjegyzetként beszúrnám, hogy a gólpassz ugye nem csak rajta múlik. A Barca elleni 0-4 az egyik meccs, ahol végülis nem adott egyetlen gólpasszt sem. Mind tudjuk, miért. A másik a Rayo elleni 3-3. Itt 27 percet kapott, csereként állt be, sérülésből visszatérve, illetve legutóbb a Valencia ellen szar volt.
Küzdjön meg a helyéért szerintem is. Mondjuk én értem, hogy miért kezdő játékos.
Néha be kéne pakolni az objektivitáskát.![]()
Bajnoksagban 5, BL-ben nulla golpassza van. Velhetoen a tm adatokat hoztad, ahol a kiharcolt tizenegyes golpassznak minosul.
A golpassz logikadat nem ertem, hogy miert csak egy meccs ahol nem adott golpasszt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema