Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 21., péntek 16:07

Boky írta:
Realista24 írta:Orphan Black első évad 8,5/10
:salute: :agree:
Fasza volt gyerekek, Boky hsz-e miatt tartok a második évadtól egy kicsit. Meglátjuk.
utána olvastam junkie-n és a kritikában azt írták h a 4. résztől visszatér a színvonal. szal akkor majd én is bepótolom, úgy látszik a legrosszabbkor hagytam abba :lol:
Elkezdtem, két részen vagyok túl, kicsit kapkodós és az összevisszaság jellemzi, de ha kibogozzák, akkor ütni fog.
de sajnos a kezdeti lendület elfogyott a közepére/végére.
Szerintem nem, sok kérdésre választ kaptunk, és még többet kaptunk :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 21., péntek 15:39

Realista24 írta:Orphan Black első évad 8,5/10
Fasza volt gyerekek, Boky hsz-e miatt tartok a második évadtól egy kicsit. Meglátjuk.
utána olvastam junkie-n és a kritikában azt írták h a 4. résztől visszatér a színvonal. szal akkor majd én is bepótolom, úgy látszik a legrosszabbkor hagytam abba :lol:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 21., péntek 15:37

Orphan Black 1. évad 8/10

Jó kis évad volt, de sajnos a kezdeti lendület elfogyott a közepére/végére. 2. évadot ha valaki már látta nyilatkozzon, hogy jobb vagy rosszabb-e. Addig megnézem a Banshee 1. évadát is. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 21., péntek 11:30

Orphan Black első évad 8,5/10
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. november 21., péntek 7:31

fiore írta:Sorozatok közül viszont most nem tudom, mit kezdjek el. Banshee, Wire és a Sherlock között vacillálok, bár lehet nem utolsó hetek meg vizsgaidőszak előtt kéne meghoznom ezt a döntést. :D

Wire, ez nem is lehet kerdes. Nem erdemes addig mas sorozatokkal szarakodni, amig nem lattad a legjobbat. :Đ
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 21., péntek 3:04

Legjobb SoA részek között volt mostani. Zseniális. :salute:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 21., péntek 1:25

Banshee S01-S02

Fasza sorozat, jó karakterek,minden van itt! :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Proctor nálam az abszolút kedvenc, nagyon jól megcsinálták ezt a karaktert! :agree: Ja meg Job... :lol:
3 olyan jelenet is volt amire azt mondtam, hogy na ez odabaszott! :agree: :lol: Az első évad után féltem, hogy nem tudják megtartani azt a színvonalat, de sikerült, sőt nekem a 2.évad jobban is bejött, az utolsó rész meg... :salute: Így a 2. évad vége felé gondolkodtam, hogy vajon ki lesz az első "jófiú" akit elintéznek én Brockra tippeltem, de végül Emmettet lőtték agyon, sajnáltam de így már várható volt!A 3. évad is durca lesz, HoodvsProctorvsindiánok, várós :mrgreen:
szerk: 2 évad után jó rájönni, hogy van stáblista utáni jelenet ezek szerint... :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 21., péntek 0:10

Megérte folytatnom hosszú idő után a Breaking Bad-et, most lett vége a második évadnak, és maximálisan igazatok volt, folyamatosan javul, és komolyodik az egész, köszi a biztatásokat. :D A harmadik évadot még szinkronizálták, az utolsó kettő pedig feliratos, picit fura lesz majd... :ike:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ááá, ez a zárójelenet...majdnem minden rész elején előkapták ezt a medencés sztorit, a mackóról fogalmam sem volt, hogy micsoda, de a szemüvegről és a törött kocsiról gyanakodtam, hogy valami komoly dologban gyűjtik a bizonyítékokat, de mondom huhh, "végül csak egy repülőszerencsétlenség" (durva így leírva, nem tudtam most jobban megfogalmazni)... :shutup:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. november 21., péntek 0:07

Boky írta:a játék meg kikúrt zsír. de nem mondom h érdemes becsekkolni mert aki kipróbálja azt egy életre beszippantja (és mellesleg elég drága is).
Én is nagyon szerettem a játékot, még általános iskolában, 2007 táján minden szünetben toltuk a suliban, cserélgettünk, helyi apróbb versenyekre jártunk, aztán valahogy kinőttem belőle. Otthon még mindig megvannak egy cipős dobozban a kártyák (jó pár darab), nincs szívem túladni rajtuk.

atomjó goblinpaklim volt :mrgreen:

Sorozatok közül viszont most nem tudom, mit kezdjek el. Banshee, Wire és a Sherlock között vacillálok, bár lehet nem utolsó hetek meg vizsgaidőszak előtt kéne meghoznom ezt a döntést. :D
.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 21., péntek 0:02

palesz77 írta:
h3x0r írta:South Park 18x8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem már ott végem volt, amikor Randy először "varázsolt" Stanéknek, onnantól meg folyamatosan szakadtam, amikor jöttek a "trükkjei".. :lol:
Mar ki is jott a video rola :mrgreen:

szerk.: ha mar ennyit beszeltetek rola, megneztem a Banshee pilotjat. Gotham helyett jo is lesz. :D

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 21., péntek 0:00

h3x0r írta:South Park 18x8
Hat en sirok :lol: Ez valami nagyon beteg resz volt :Đ

Randy :mrgreen:
Ez a rész gyerekek.. :lol: Ekkora beteg állatot, aki ezt kitalálta.. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem már ott végem volt, amikor Randy először "varázsolt" Stanéknek, onnantól meg folyamatosan szakadtam, amikor jöttek a "trükkjei".. :lol:

Amúgy tényleg nem a legjobb rész volt - finoman szólva -, de ekkora ökörséget rég láttam.. :lol: A jó értelemben. :D

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 20., csütörtök 23:42

Boky írta:érdekes h nektek tetszett, követek egy csomó magic prot twitteren és párnál előjött beszélgetésben, senkinek nem tetszett. :D
Hát nem csodálom, hogy nekik nem tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amit csinálnak az f.szság. :lol:
Pipita írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg mikor lefagyasztotta, kalapáccsal ripityára törte, majd előkapta a rendőr szájából. :lol: :lol: betegállatok :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A zsaruk meg ott tapsoltak. Mondjuk én már ott kész voltam, mikor először jött Randy a kokasmágiával. :mrgreen:

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 20., csütörtök 23:10

Pipita írta:inkább vicces... :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg mikor lefagyasztotta, kalapáccsal ripityára törte, majd előkapta a rendőr szájából. :lol: :lol: betegállatok :lol:
nem nézek south parkot, de gondolom a magic the gatheringes részről beszéltek. legjobb kártyajáték ever.
Az lesz az. Köszi, nem is hallottam még róla.
érdekes h nektek tetszett, követek egy csomó magic prot twitteren és párnál előjött beszélgetésben, senkinek nem tetszett. :D

a játék meg kikúrt zsír. de nem mondom h érdemes becsekkolni mert aki kipróbálja azt egy életre beszippantja (és mellesleg elég drága is).

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 20., csütörtök 23:09

inkább vicces... :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meg mikor lefagyasztotta, kalapáccsal ripityára törte, majd előkapta a rendőr szájából. :lol: :lol: betegállatok :lol:
nem nézek south parkot, de gondolom a magic the gatheringes részről beszéltek. legjobb kártyajáték ever.
Az lesz az. Köszi, nem is hallottam még róla.

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 20., csütörtök 23:07

Pipita írta:
South Park 18x8

The Amazing Liam Randy. :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez amúgy a hatalomkártya nevű akármi volt, vagy mi volt a kártyázgatás?
Amúgy annyira most nem jött át ez a rész, bár a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cock magicvalóban vicces volt. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 20., csütörtök 23:03

South Park 18x8
Pipita írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez amúgy a hatalomkártya nevű akármi volt, vagy mi volt a kártyázgatás?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom mi a neve, de eszembe juttatta, amikor gyerekkoromban baratokkal yu-gi-oh kartyakkal jatszottunk.
Pipita írta:Amúgy annyira most nem jött át ez a rész, bár a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cock magicvalóban vicces volt. :lol:
Vicces vagy varazslatos? :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk amikor a gyerekek elott kette fureszelte, az nagyon beteg volt. :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. november 20., csütörtök 22:56

South Park 18x8

The Amazing Liam Randy. :lol: :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez amúgy a hatalomkártya nevű akármi volt, vagy mi volt a kártyázgatás?
Amúgy annyira most nem jött át ez a rész, bár a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!cock magicvalóban vicces volt. :lol:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. november 20., csütörtök 22:20

Remy írta:Odaát s10 e6

Lassan elindulhatna a main story. De azért ezt is élveztem. :salute: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jó öreg Bobby... nagyon hiányzik. :-(

Van neki olyan egyáltalán? Még lesz két évad biztosan, addig simán átmegy barátok közt szintre az egész. Semmi fővonal nincs ebben az évadban 6+1 rész óta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy az ötödik részben megjelent a zisten Chuck. Abból mit akarnak kihozni? Megtetszett neki a darab, és beleírja a robotokat? :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 20., csütörtök 22:14

South Park 18x8

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 20., csütörtök 21:36

Odaát s10 e6

Lassan elindulhatna a main story. De azért ezt is élveztem. :salute: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A jó öreg Bobby... nagyon hiányzik. :-(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: