Igen.dzsi91 írta:Ti nem akarjátok megérteni,hogy sokakat itt nem izgat annyira a barszelona mint titeket. Legalábbis én kurvára leszarom,hogy a matrac vagy a valencia vagy felőlem a granada is verhet minket többször, a lényeg az hogy kupákat bukunk a vereségek miatt.petiamadridista írta:Amúgy ti szándékosan nem akarjátok megérteni???
Itt nem csak a mai meccsről van szó. Folyamatokról beszélünk.
Hiába ZZ meg Cr vele is beáraztak. Hiába tripla BL... akkor is beáraztak..
Hiába játszunk jobban, akkor is beáraznak.
Legalább Zsozéval volt egy másfél év amikor csaptuk őket minden porondon.
Ezért sem tudok sosem haragudni a portugálra. Sosem fogok rá haragudni. Soha.
Legalább volt vér az öreg f.szában.
Ja vicces ezt pont tőlem halgatni de én csak szimplán utálom őket mert ratyik. De ti teljesen bele vagytok őrülve ebbe a rivalizálásba.
Azt sem igazán értem mit akartok ki hozni az egészből mert nyilván mindenki látja,hogy mehettünk volna nagyobbat is hazai porondon de valahogy mégsem érdekel sokunkat a bl miatt. Így csak simán provokáljátok a népet azzal,hogy bután megkérdőjelezitek a modernkori klubfutball legnagyobb csapatát.Külön fura ezt egy ilyen évben halgatni,mert ennek a csapatnak már nem sok köze van az 1 évvel korábbihoz.Azt ,hogy a hiba emiatt kinek a készülékében van a történelem már elmagyarázta párszor de majd a következő Calderon érában lehet meggyőz titeket is. Akkor sorfalat állt a barsza meg bajnoki címet védtünk. De jó is volt.
Kurva jó volt. Főleg a 2003 és 2006 közötti faszkodás után.
A 2007-es bajnoki győzelem konkrétan a 2000 utáni éra máig egyik legnagyobb (madridista) közösségi orgazmusa volt.
Egyébként nyugodtan vegyél vissza a marha nagy arcodból. Egynéhányan túlzásba viszitek a nagy népokítást.