Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Örülök, hogy jól szórakoztok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elizabeth Swamesz kiakasztja szerelmével Jack Zirowt és leveti magát a A fekete madridomról.ziro4vr írta:Jó, hamesz nyert, nem tudok vitába szállni vele.hamesz írta:A karib tengerből szerintem a második rész sikerült a legjobbana harmadik se lenne rossz, ha kivesszük azt a részt, ahol Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jack magányosan van a hajón és képzelődik az baromi unalmas és rossz volt szerintem viszont amikor eljönnek érte és megmentik na onnan beindul.
a negyedik viszont tényleg botrányos de Sparrownak azért vannak jó részei benne és várom az ötödik részt.
![]()
És most elhagyom a topikot mielőtt Kerlon benyög még egy sláger rádió szintű szóviccet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy durva, hogy Depp ezzel a filmmel lett szupersztár (előtte is jó volt) és sokak kedvence, de ez a film lett végül a végzete is. Azóta keresi önmagát, Sparrow felemésztette.
Nagyon remélem, hogy valami független alkotásban is feltűnik majd hamarosan, mert így elpazarolni a tehetségét... majdhogynem művészet.
Nagyon remélem, hogy valami független alkotásban is feltűnik majd hamarosan, mert így elpazarolni a tehetségét... majdhogynem művészet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem Depp önmaga paródiája a Karib-filmekben. Az első még tetszett, utána egyre csak süllyedt a színvonal...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Davy Jones karaktere még nagyjából elvitte a másodikat, a harmadikat az óriás szaracén hölggyel már nem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Davy Jones karaktere még nagyjából elvitte a másodikat, a harmadikat az óriás szaracén hölggyel már nem.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Még szép. A trilógiát a hibái ellenére azért imádom, de negyedik az tényleg kicsit csalódás volt ha jól emlékszem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!még csak tengeri csata se volt benne... Remélem az ötödik részt jobban összerakják.szerk: megjött hamesz és mutatja a fukkot.![]()
- P. Krisz
Jack elindul megkeresni a One Pice-t .Remy írta: Vajon mi lesz az 5-ben?![]()
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó, hamesz nyert, nem tudok vitába szállni vele.hamesz írta:A karib tengerből szerintem a második rész sikerült a legjobbana harmadik se lenne rossz, ha kivesszük azt a részt, ahol Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jack magányosan van a hajón és képzelődik az baromi unalmas és rossz volt szerintem viszont amikor eljönnek érte és megmentik na onnan beindul.
a negyedik viszont tényleg botrányos de Sparrownak azért vannak jó részei benne és várom az ötödik részt.
És most elhagyom a topikot mielőtt Kerlon benyög még egy sláger rádió szintű szóviccet.
Nem illik.
- h3x0r
Erted, beindul.hamesz írta:A karib tengerből szerintem a második rész sikerült a legjobbana harmadik se lenne rossz, ha kivesszük azt a részt, ahol Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jack magányosan van a hajón és képzelődik az baromi unalmas és rossz volt szerintem viszont amikor eljönnek érte és megmentik na onnan beindul.
Ha ennyire szar a negyedik resz, meg se nezem.
És Davy Kerlons 5 évente egyszer kiléphet a partra. NOPE,lol
Szerintem a 2., 3. rész még teljesen jó időtöltés, a 4. már tényleg förtelmes... De persze ilyen 6-6,5 nem ilyen 8 meg 7...
De a Remy skálán elmegy.
Szerintem a 2., 3. rész még teljesen jó időtöltés, a 4. már tényleg förtelmes... De persze ilyen 6-6,5 nem ilyen 8 meg 7...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szóval a Bolygó Hollandin szolgálsz, és már eleged van az egészből... érthető probléma.ziro4vr írta: Remy:az első egy teljesen jó kalandfilm, Depp elemében van, aztán jött a disney, szokásos szar folytatás klisék, pénzhajhászás, ötlettelenség, depp-ripacskodás...szörnyű
Amúgy van igazság abban, mait mondasz, de az ötlettelenség inkább a 4. részre igaz. Azt tényleg nem lehet sehová tenni.
Vajon mi lesz az 5-ben?
szerk: megjött hamesz és mutatja a fukkot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A karib tengerből szerintem a második rész sikerült a legjobban
a harmadik se lenne rossz, ha kivesszük azt a részt, ahol Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jack magányosan van a hajón és képzelődik az baromi unalmas és rossz volt szerintem viszont amikor eljönnek érte és megmentik na onnan beindul.
- ziro4vr
Ezért a "poénért" örökös magánzárka te alávaló.
Remy:az első egy teljesen jó kalandfilm, Depp elemében van, aztán jött a disney, szokásos szar folytatás klisék, pénzhajhászás, ötlettelenség, depp-ripacskodás...szörnyű
Remy:az első egy teljesen jó kalandfilm, Depp elemében van, aztán jött a disney, szokásos szar folytatás klisék, pénzhajhászás, ötlettelenség, depp-ripacskodás...szörnyű
Nem illik.
féled a halált Jack Zirow?ziro4vr írta:És akkor most jöjjön a reális pontozás:Remy írta: Többi újrázva:
Első - 9/10
Második - 8/10
Harmadik - 7/10
1.-9/10
2.-3/10
3.-2/10
4.-1/10
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Viszont azt nem tudom, hogy mit akartak csinálni a 4. részben. Barbossa kiherélve, Sparrow szar, Gyöngy sehol... kalózkodás sehol... a történet WTF... Feketeszakáll pedig botrányos...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. március 11., szerda 19:54-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
És akkor most jöjjön a reális pontozás:Remy írta: Többi újrázva:
Első - 9/10
Második - 8/10
Harmadik - 7/10
1.-9/10
2.-3/10
3.-2/10
4.-1/10
Nem illik.
Egy ronda-okos lányt alakít. Nem teccik.
K
K