Donát írta:
soadroli írta:
Azért lesz pár távozó is szerintem: Neto, Dest(?), Mingéza, Lenglet, Umtiti, Puig, Roberto, Braithwaite, Depay(?), Luuk De Jong, Coutinho...
Dembélé most úgy néz ki maradni fog.
Umtiti csodálbám ha elmenne, most hosszabbított, és eddig is azért maradt, m a pénzt választotta. A többi közül pedig egyedül Coutinhonak magas a fizetése.
Dembelé maradásáról vannak hírek, vagy csak azért mondod, mert egyre többet játszik?
Roberto nem ment bele az új szerződésbe, az Ő fizujától jó lesz megszabadulni. A többivel nem vagyok biztos, de sok kicsi sokra megy, ez majdnem az első csapat fele, és azért valamennyiért pénzt is kaphat a csapat. Plusz Griezmann-ért is fizet az Atleti (vagy most, vagy jövőre, ezt minden újság máshogy írja), és a Trincao-Collado párossal se tudni, hogy mi lesz, belőlük is lehet pénzt csinálni.
Dembele-vel pedig tényleg felvette újra a kapcsolatot a klub, Alemany a napokban találkozik az ügynökével.
Rüdiger szerintem esélytelen, én Lewa-t se nagyon hoznám, úgy meg pláne, hogy elvileg 4 éves szerződést akar.
Azpilicueta pedig elvileg hosszabbított a Chelsea-val, majd azt meglátjuk, hogy mennyire valid, mert ha jól emlékszem az is meg volt tiltva nekik, vicc.