Hát igen, az még rendben van, hogy kint volt e van nem, de még kéz is voltpheco írta:Vicces, hogy mekkora csend van az Ajax 3. goljarol. Ha nekunk adnak meg egy ilyen golt, mar felrobbant volna a net.

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. március 6., szerda 1:23
Hát igen, az még rendben van, hogy kint volt e van nem, de még kéz is voltpheco írta:Vicces, hogy mekkora csend van az Ajax 3. goljarol. Ha nekunk adnak meg egy ilyen golt, mar felrobbant volna a net.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 6., szerda 1:08
HozzászólásSzerző: illgner » 2019. március 6., szerda 0:22
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 6., szerda 0:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 6., szerda 0:03
Vagy élvezni az éltetet és megélni a pillanatokat anélkül,hogy állandóan kukacoskodunk. Megy a mai is a meccsek gyüjteménybe,ahogy ott van a bayern,dortmund elleni kiesés vagy a matrac elleni szuperkupa bukó és meg is szoktam őket nézni mert így kerek a story.Nem élvezed és értékeled a sikert ha nem latsz nagy bukasokat.Sierra írta:
Ki gondolta volnaideje levenni a rozsaszin szemuveget
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. március 5., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. március 5., kedd 23:52
Ki gondolta volnadzsi91 írta:Csabi írta:Én ezt nem teljesen ilyen pozitívan látom. Ami volt, volt. Megynerték a 4 BL-t, tripláztak, valószínűleg soha senki nem fog ilyet csinálni újra. De ami itt történt, az egy kurva nagy szégyen. Lehet kiesni 0-0-val, lehet kiesni 0-2-vel. De nem 1-4-gyel. 1 hét leforgása alatt kaptunk 8 gólt. Nem tudom BL-ben kaptunk-e már ilyen verést otthon. Mindez a tripla után elég...hogyismondjam ellent mutat neki.
Az egész csapat szét lesz baszva Á-tól Z-ig - mindezt egy nyár alatt, ami tudjuk mit fog eredményezni... és ez azért van, mert itt is, meg Madridban is kurva sokan azt hitték, hogy mert megnyertük harmadszor is a BL-t mi vagyunk az Istenek. Amikor erősíteni kellett volna, ahogy csak lehet - mert ami a mai napon, illetve héten kijött, azt már mindet látni lehetett tavaly is-, akkor az edzőt elkényszerítették, a legjobb játékost szó szerint elzavarták, hiányposztok maradtak üresen, és nem hiányposztokra jöttek szájbetömős igazolások.
Amit edzőkeringő néven elkezdett Perez újra, arról már nem akarok szólni. Fogunk még sokat, nagyon sokat beszélni róla.
-190
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 5., kedd 23:33
Csabi írta:Én ezt nem teljesen ilyen pozitívan látom. Ami volt, volt. Megynerték a 4 BL-t, tripláztak, valószínűleg soha senki nem fog ilyet csinálni újra. De ami itt történt, az egy kurva nagy szégyen. Lehet kiesni 0-0-val, lehet kiesni 0-2-vel. De nem 1-4-gyel. 1 hét leforgása alatt kaptunk 8 gólt. Nem tudom BL-ben kaptunk-e már ilyen verést otthon. Mindez a tripla után elég...hogyismondjam ellent mutat neki.
Az egész csapat szét lesz baszva Á-tól Z-ig - mindezt egy nyár alatt, ami tudjuk mit fog eredményezni... és ez azért van, mert itt is, meg Madridban is kurva sokan azt hitték, hogy mert megnyertük harmadszor is a BL-t mi vagyunk az Istenek. Amikor erősíteni kellett volna, ahogy csak lehet - mert ami a mai napon, illetve héten kijött, azt már mindet látni lehetett tavaly is-, akkor az edzőt elkényszerítették, a legjobb játékost szó szerint elzavarták, hiányposztok maradtak üresen, és nem hiányposztokra jöttek szájbetömős igazolások.
Amit edzőkeringő néven elkezdett Perez újra, arról már nem akarok szólni. Fogunk még sokat, nagyon sokat beszélni róla.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. március 5., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. március 5., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 5., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 23:21
Realista24 írta:Nekem ez fáj kevésbé.Babinho írta:Aki hisz a romantikus hősi halálban valószínűleg kicsit telhetetlen.
Ilyen 5 év utan még a kiesés is úgy legyen hogy csak epphogy picit fájjon, hogy mindenki vállon veregessen, hogy vörös szőnyegen vonuljunk le, na ilyen nem létezik.
Volt egy verhetetlen csapatunk. A nyáron szetesett, ma pedig véget ért a korszak.
A felelősöket én ma nem fogom elovenni.
Haragudjunk ezekre a Hősökre azért ahogy meghaltak?
Mindenki kiadott ma is mindent magából. Ennyi volt.
![]()
![]()
![]()
Ha úgy esünk ki hogy formában vagyunk, egy góllal, netán idegenben lőtt góllal, akkor idegbeteg lennék.
Ez így tukorsima volt. Nem közvetlen rivális ejtett ki.
Nekem megfelel ez a forgatókönyv.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 5., kedd 23:18
Nekem ez fáj kevésbé.Babinho írta:Aki hisz a romantikus hősi halálban valószínűleg kicsit telhetetlen.
Ilyen 5 év utan még a kiesés is úgy legyen hogy csak epphogy picit fájjon, hogy mindenki vállon veregessen, hogy vörös szőnyegen vonuljunk le, na ilyen nem létezik.
Volt egy verhetetlen csapatunk. A nyáron szetesett, ma pedig véget ért a korszak.
A felelősöket én ma nem fogom elovenni.
Haragudjunk ezekre a Hősökre azért ahogy meghaltak?
Mindenki kiadott ma is mindent magából. Ennyi volt.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. március 5., kedd 23:16
De Balet elkuldte volna es talan Hazardot behuzta volna, nem? De ha Hazard nem is kellett volna neki, Bale ment volna nem? Es talan meg CR is itt lenne... na mindegy. Ennek igy kellett lennie. Dolgozni kell es kijavitani a hibakat. Van melo...Realista24 írta:Azt halkan hozzateszem hogy Zidane sem akart igazolni.Csabi írta:Én ezt nem teljesen ilyen pozitívan látom. Ami volt, volt. Megynerték a 4 BL-t, tripláztak, valószínűleg soha senki nem fog ilyet csinálni újra. De ami itt történt, az egy kurva nagy szégyen. Lehet kiesni 0-0-val, lehet kiesni 0-2-vel. De nem 1-4-gyel. 1 hét leforgása alatt kaptunk 8 gólt. Nem tudom BL-ben kaptunk-e már ilyen verést otthon. Mindez a tripla után elég...hogyismondjam ellent mutat neki.
Elment. Jött egy hozzá nem értő és még is vagyunk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 23:16
Oriasi plusz 1Csabi írta:Én ezt nem teljesen ilyen pozitívan látom. Ami volt, volt. Megynerték a 4 BL-t, tripláztak, valószínűleg soha senki nem fog ilyet csinálni újra. De ami itt történt, az egy kurva nagy szégyen. Lehet kiesni 0-0-val, lehet kiesni 0-2-vel. De nem 1-4-gyel. 1 hét leforgása alatt kaptunk 8 gólt. Nem tudom BL-ben kaptunk-e már ilyen verést otthon. Mindez a tripla után elég...hogyismondjam ellent mutat neki.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. március 5., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 5., kedd 23:14
Ah, nem szabad. Onmaga parodiaja a faszi evek ota.füst írta:Én megvettem ezt a gondolatot, reggel óta egyre kényelmesebb. Romokban vagyunk, ő pláne. Egyszer már szép sztori kerekedett abból hogy kapott egy lehetőséget. Akikkel fasírtban volt... hát ők már nincsenek itt, egyedül Ramos, ő meg god. Csak kettejüknek kell közös nevezőt találni, és akkor bármi lehetne. A fiataljaink jó képességűek, a veteránjaink gondolom megritkulnak (Elnézve az edzőfelhozatalt és Pérez romantikus hajlamát ebből Mourinho 2.0 reload lesz. Nem is tudom, lehet csak a csalódottság beszél belőlem, de lehet megnézném újra összerakni egy csapatot.), Bale meg a kutyának se fog hiányozni.
Ha létezik tüdőgyulladás-tündér, akkor én most azt kívánom, hogy a nyár elején Perez, Mourinho, Ramos (meg a többi csk esetleg) üljenek le egy kávéra valahol, és beszéljék át mit tudnának kihozni egy közös munkából, és ki-ki mit tudna beletenni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 5., kedd 23:13
így van. nyáron már tudni lehetett hogy ez édes kevés.Amikor erősíteni kellett volna, ahogy csak lehet - mert ami a mai napon, illetve héten kijött, azt már mindet látni lehetett tavaly is-, akkor az edzőt elkényszerítették, a legjobb játékost szó szerint elzavarták, hiányposztok maradtak üresen, és nem hiányposztokra jöttek szájbetömős igazolások.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. március 5., kedd 23:13
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem