rohadtul le se szarja, mi folyik kozben.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 26., kedd 20:24
Mindenkit mas mozgat meg. Minel tobb dolog van, annal szelesebb reteget lehet megerinteni.MarioCirolo írta:Mi olyat tudna robbantani, ami barmin is valtoztatni fog? Volt mar itt korrupcio, pedofilbotrany, a hatalmi agak teljes szetbaszasa, kulfoldi es magyar cegek nyilvanos fenyegetese es ellehetetlenitese, embercsempeszek szabadon engedese, korhazak es az oktatas lerohasztasa, valasztasi csalas. Es ezt nem cinikusan irom, sokkal inkabb elkeseredve.ferni írta:
Ha van esze robbant majd még valamit előtte.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. március 26., kedd 20:19
Mi olyat tudna robbantani, ami barmin is valtoztatni fog? Volt mar itt korrupcio, pedofilbotrany, a hatalmi agak teljes szetbaszasa, kulfoldi es magyar cegek nyilvanos fenyegetese es ellehetetlenitese, embercsempeszek szabadon engedese, korhazak es az oktatas lerohasztasa, valasztasi csalas. Es ezt nem cinikusan irom, sokkal inkabb elkeseredve.ferni írta:Ha van esze robbant majd még valamit előtte.lestat írta:
Kicsit le vagyok maradva.
Mi a fo tema. Mondjon le?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 26., kedd 20:04
Ha van esze robbant majd még valamit előtte.lestat írta:Kicsit le vagyok maradva.'shutterisland írta: na aprilis 6-an szupermega tünti, van majd 2 hetuk bereklamozni mindenhol, kivancsi vagyok mennyi embert szed ossze, ha kimaxoljak.
Mi a fo tema. Mondjon le?
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 26., kedd 20:02
Kicsit le vagyok maradva.'shutterisland írta: na aprilis 6-an szupermega tünti, van majd 2 hetuk bereklamozni mindenhol, kivancsi vagyok mennyi embert szed ossze, ha kimaxoljak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 26., kedd 18:57
Ebbol is latszik, hogy a magyar propaganda meg mindig le van maradva. Nem maguknak kell kovetoket venni, hanem a masiknak. Ekkora szakertokKercsó írta: VJ reggeli posztja alatt elszabadultak a vásárolt török lájkok. csak van értelme annak, hogy Sz.Péterünk oly serényen nyaldossa a TürkTanács tagországainak seggét![]()
a posztra leadott 36K emojiból 23K röhög a szerencsétlenen.
szegény ember "2/3-a"
nem a facebookon fog eldőlni a kormányváltás vagy bármi hasonló, de beszédes, hogy MP 3(?) hét alatt összeszedett 200K követőt, míg a Fidesz több év alatt 375K-t
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 26., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 26., kedd 18:08
Bemasolta a POSTOT AMIT O IRT. Ezek utan azt mondani, hogy de ott egy 1 oras video, meg kiragadott mondatok, meg jaj hat megafon, ezt mar nem kell kommentalni.kiserik írta: Csupán csak előttetek van a több, mint 1 órás videó, de inkább 1-1 mondatot kell kiemelni. Ejj, mintha csak a Megafont hallanám
Fideszszócső úgy, hogy gyakorlatilag nincs megjelenési lehetőségük a fidesz médiában![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 26., kedd 17:59
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 26., kedd 17:48
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. március 26., kedd 17:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. március 26., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. március 26., kedd 17:19
Szerintem most 10 k ember se lesz, bar az ugyeszseg utani nyilatkozatban azt mondta mp, lesz elore meghirdetett is husvet utan.'shutterisland írta: esetleg kimegy amugy innen valaki 6kor ?
kivancsi vagyok, bar szerintem igy hirtelen nem fog tudni akkora tomeget osszerantani.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 26., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 26., kedd 17:06
Civilben is ugyanolyan gyökerek. Magas lóról flegmáznak és arragánskodnak...RealMadridFanatic írta: de az kevesbe fer a fejembe, hogy a penz karpotol azert, hogy reggelente a tukorre rokazol sajat magadtol.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 26., kedd 16:57
Jópofa lett volna Robi reakciója, ha tényleg ennyi lett volna, de szépen kivágdosta bohár. A teljes sztorit Robi leírta a facebook oldalán. Tipikus propaganda.RealMadridFanatic írta:Pedig zseni. En nem csipem kulonosebben Puzser stilusat, de itt szimplan kirohogi es kozli, hogy nem kivan vele beszelni. Mint amugy a legtobben.Caraway írta: Utoirat: nem csak puzsert, hanem masokat is hivogatnak ezek a gyokerek ugyanezzel a szoveggel. Mar ki is posztolta bohar, de nem vagyok hajlando vegignezni, mert csak a sajat telom kepernyojet utnem be. Igazi fergek.
Amugy kik ezek a kis senkihaziak? Hallottam roluk, nyilvan tudom nagyjabol a hatteret, de az kevesbe fer a fejembe, hogy a penz karpotol azert, hogy reggelente a tukorre rokazol sajat magadtol. Bar gyanitom zero tartasuk, gerincuk es ertekrendjuk van, igy nincs is problema. A remiszto inkabb az, hogy ha ontik erre a bohozatra a penzt, amit ok eloallitanak, akkor csak megvan a kello nezettseg.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 26., kedd 16:33
Pedig zseni. En nem csipem kulonosebben Puzser stilusat, de itt szimplan kirohogi es kozli, hogy nem kivan vele beszelni. Mint amugy a legtobben.Caraway írta: Utoirat: nem csak puzsert, hanem masokat is hivogatnak ezek a gyokerek ugyanezzel a szoveggel. Mar ki is posztolta bohar, de nem vagyok hajlando vegignezni, mert csak a sajat telom kepernyojet utnem be. Igazi fergek.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem