Edző és vezetőség
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Én csak kérdéseket és kételyeket fogalmaztam meg. Nem akartam semmit sziklaszilárdan kifejezni.
És az még oké, hogy nem tudja a megoldást, ami érthetetlen számomra, hogy semmi jelét nem látom annak, hogy keresné a megoldást... Próbálkozna, vagy valami. Erre inkább kijelenti, hogy amíg a bbc egészséges, addig játszik.. hétről-hétre szinte ugyanazt a csapatot küldi fel.. Így nem fog változni semmi.. Ez nem egészséges, a bbc az, láthatjuk milyen jól járunk ezzel.. Egyszerűen ésszel fel nem bírom fogni, miért csinálja ezt. Főleg hogy ugye nem először, és nem csak itt követi el ezt a hibát.
Az a legyintés inkább az elkeseredettség miatt volt (amikor már arra sincs erőd, hogy leírd, hogy ez mennyire gáz, mert annyira felbasz az egész), nem azért, hogy nem szentelek neki jelentőséget.
És az még oké, hogy nem tudja a megoldást, ami érthetetlen számomra, hogy semmi jelét nem látom annak, hogy keresné a megoldást... Próbálkozna, vagy valami. Erre inkább kijelenti, hogy amíg a bbc egészséges, addig játszik.. hétről-hétre szinte ugyanazt a csapatot küldi fel.. Így nem fog változni semmi.. Ez nem egészséges, a bbc az, láthatjuk milyen jól járunk ezzel.. Egyszerűen ésszel fel nem bírom fogni, miért csinálja ezt. Főleg hogy ugye nem először, és nem csak itt követi el ezt a hibát.
Az a legyintés inkább az elkeseredettség miatt volt (amikor már arra sincs erőd, hogy leírd, hogy ez mennyire gáz, mert annyira felbasz az egész), nem azért, hogy nem szentelek neki jelentőséget.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem akartam kiforgatni a szavaidat, ha tul indulatos volt a hsz akkor elnezest. Azt probaltam erzekeltetni hogy en pont forditva latom azt amit te leirtal.RealRaúl77 írta:Úgy érzem itt kicsit az indulattól kiforgattad a szavaim.
Hat szamomra pedig esszerubb magyarazat hogy Ancelotti nem tudja mi a futyi van, mint hogy tudja mivan es tudna mit kell csinalni csak nem engedik neki es ezert nem csinalja. Az utobbi szerintem teljesen nonszensz (megis ez a mainstream nezet itt a forumon), eroltetett, es esszerutlen. Masreszt meg szerintem semmi misztikus es megfoghatatlan nincs abban ha egy edzo nem tudja a megoldast egy problemara, meg akkor sem ha nyert harom BL-t, es foleg akkor (es ezt hangsulyoznam) ha hasonlo problemakkal szembesulve egy masik csapatnal ugyanigy nem tudta. Es nalam ez a donto pont. Ez az egesz tortenetben az egyetlen olyan dolog ami nem talalgatas, es lehetne ra velemenyt alapozni. De pont erre nem reagaltal, csak legyintettel ra, pedig szerintem lenyeges.RealRaúl77 írta:Könnyebb elhnni az olyan dolgokat, amikre talál ésszerű magyarázatot, még ha csak feltételezés. (ezen alapszik a hit, mint fogalom. megmagyarázhatatlan dolgokra, olyan magyarázatot keres, aminek ha alapja nincs is, abba kapaszkodhat, mert könnyebb úgy felfogni a dolgokat.)
Itt pont azt akartam kifejezni, hogy nem sziklaszilárdan Carlot akartam bevédeni, csak túl érthetetlen az egész, és könnyebb elhinni a Perezes verziót, mert van rá néhány ilyen-olyan magyarázat.
Egyebkent az hogy nem probalkozik az azert van, mert nem tudja mit kellene tennie, nincs olyan opcio ami moge magabiztos oda merne allni, es inkabb bizik abban hogy megjavul magatol, mint hogy vaktaban kiserletezgessen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RealRaúl77
Épp ez az, amit nem bírok felfogni, hogy egyszerűen ezek ellen meg sem próbál mit tenni... Csak nyomatja, amit eddig, és kész. Mert ha látom, hogy próbálkozik, de nem tud mit kitalálni, akkor azt mondom, hogy ez van, ez egy ilyen szezon. De hogy semmit...sonic írta:Az nem lehet hogy most egy olyan helyzetbe kerult a csapat amivel Carlo nem tud mit kezdeni? Nincs ra megoldasa. Nem tudja kezelni. Satobbi.
Minden fasza volt, mentunk mint a mergezett eger, Carlo hozzatette amit tud. Most jott egy godor (aminek kiasasaban Ancelotti tevekenyen reszt vett, gondoljunk csak a cserek menedzselesere, a kezdok szarra jatszatasara), defektet kaptunk, az edzonk meg elfelejtett figyelni mikor a kerekcseret tanitottak.
Szerintem.
Van ilyen, a legjobb edzo sem tudhat mindent csillagos otosre. Lassan muszaj lesz ezzel szembenezni, mert mar honapok ota nem tud semmit reagalni az olasz. De legyen. Tegyuk fel Perez megszabja neki hogy Bale jatsszon. Ettol fuggetlenul is latszania kellene hogy csinal valamit az edzonk a szar ellen amit hetrol hetre latunk. Hogy valamit probal, mert nehogy nehogy mar egyetlen jatekosra fogjuk hogy az edzonk teljesseggel nincs kepben, es csak csuszunk lejjebb es lejjebb. Nehogy mar a Walesi miatt teljesitsen a beka segge alatt 1-2 jatekostol eltekintve mindenki a csapatbol. Ezt ti sem gondoljatok komolyan.
Persze, Milannal is ezt tette.. ne de.. áh..
A cserés dolog is nagyon felbasz. No csere, no rotáció, no party.. Ez egyértelmű az ő hibája.
Ez nem az én véleményem. Ezt a részt azért írtam, mert megjelentek néhányan, örök pesszimisták, akik elkezdték ezt hangoztatni, hogy bemakkolta a 3 bl-t. Ez inkább arra volt egy reflektálás.sonic írta:A BL-jeit meg sosem vitattam el es soha nem is fogom, de egy BL gyoztes edzonek nem lehetnek hibai? Aki BL-t nyer az mindentudo? Akkor Pep kozelebe sem kerult volna a BL serlegnek mert 2szer annyi a hianyossaga mint az erenye. Nem kell itt parhuzamot vonni, meg osszeegyeztetni. Megnyert 3 BL-t most meg fogalma nincs mit kezdjen. Ebben mi olyan hihetetlen?
Rosszul fogalmaztam. Persze ez is találgatás, de úgy értem, könnyebb találni ésszel valamelyest felfogható magyarázatot.De ez hogy? Milyen erv szol?
Ezt meg egyáltalán nem így értettem. Úgy érzem itt kicsit az indulattól kiforgattad a szavaim. Könnyebb elhnni az olyan dolgokat, amikre talál ésszerű magyarázatot, még ha csak feltételezés. (ezen alapszik a hit, mint fogalom. megmagyarázhatatlan dolgokra, olyan magyarázatot keres, aminek ha alapja nincs is, abba kapaszkodhat, mert könnyebb úgy felfogni a dolgokat.)Igen az emberek hajlamosak azt elhitetni magukkal hogy nem az edzo a hibas, mert az sokkal kenyelmesebb hogyha az elnokre fogunk mindent.
Itt pont azt akartam kifejezni, hogy nem sziklaszilárdan Carlot akartam bevédeni, csak túl érthetetlen az egész, és könnyebb elhinni a Perezes verziót, mert van rá néhány ilyen-olyan magyarázat. Ezért olyan kecsegtető a perezes verzió, de pont az a lényege, hogy nem akarok semmit határozottan kijelenteni, mert nem sok mindent tudhatunk. Csak megpróbáltam feltenni magamban és itt néhány égető kérdést, kifejezni egyfajta értetlenséget, és úgy gondolom, ezek a dolgok mostanában az egész madridizmust foglalkoztathatják.
De nem akarok rászállni Perezre, nem akarom fikázni, nem akarok utálatot szítani irányába. Nem akarom bevédeni Carlot sem, mert ó a jó és a szép, Perez meg a csúnya, gonosz. Itt szerintem megint félreértettél.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- sonic
Szerintem Jesevel egy centivel nem lennenk elorebb... Olyan ember kellene aki tenyleg jobb Bale-nel hogy legyen is ertelme kirakni a kezdobol. Most feltetelezem hogy James ha visszater ilyen lesz, de mivel amig a BBC egeszseges addig kezd, ezert ezt nem hiszem hogy meg fogjuk tudni. Legalabbis Ancelotti ezt annyiszor lenyilatkozta mar hogy csak nem csinal segget a szajabol.hamesz írta:Jesé is szépen ellenne ott középen visszajárna védekezni már azzal is előrébb lennénk.
Persze en ezzel egyet is ertek. Mivel a keret kialakitasa a vezetoseg hataskore, ezert oket is kell szamonkerni. Az edzo is beleszolhat valamilyen szinten az igazolasokba (ebbe most ne menjunk bele), de a felelosseg hogy kik alkotjak a real keretet a vezetosege.dzsi91 írta:Nincs edző a világon aki hozta volna 90milláért Bale-t és 80ért hameszt,ha mégis van az valami olyasmi megkeseredet ember lehet mint Wenger,aki kínjában már tud mit csinálni.Nekem ez a bizonyíték rá,hogy a keretet nem az edző alakítja.A kezdő más szerintem az Ancelotti sara,de a keret kialakítása sztem a vezetőség sara.
A kezdo, taktika, cserek viszont 100% az edzo felelossege.
Xabirol meg mar leirtam en is a velemenyem. Maradjunk annyiban hogy megvan a velemenyem a Xabi esetrol.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs edző a világon aki hozta volna 90milláért Bale-t és 80ért hameszt,ha mégis van az valami olyasmi megkeseredet ember lehet mint Wenger,aki kínjában már tud mit csinálni.Nekem ez a bizonyíték rá,hogy a keretet nem az edző alakítja.A kezdő más szerintem az Ancelotti sara,de a keret kialakítása sztem a vezetőség sara.
Igazából Xabi adott nekünk nagy gyomrost,aztán a 3 alapkezdő sérülése.Függetlenül attól,hogy ki mit hibázott ha ezek nincsenek sztem most utcahosszal vezetjük a ligát.de vannak így most a maradékból kell összehozni a dolgokat,bízom a csapatban összeszedik magukat(kérdés ,hogy nem lesz-e késő)
Igazából Xabi adott nekünk nagy gyomrost,aztán a 3 alapkezdő sérülése.Függetlenül attól,hogy ki mit hibázott ha ezek nincsenek sztem most utcahosszal vezetjük a ligát.de vannak így most a maradékból kell összehozni a dolgokat,bízom a csapatban összeszedik magukat(kérdés ,hogy nem lesz-e késő)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Szerintem a 4-4-2-vel meglehetne állítani a lejtmenetet. Nem lenne olyan jó a csapat vele mint ősszel, de sztem ez lenne a kulcs, mert így semmit nem érünk. Túl távol állnak egymástól a csapatrészek... Modric mikor beállt vele megvolt valamennyire a kapocs, de Bale totál tönkre tesz mindent elől. Ha akarunk még valamit akkor nincs mese 4-4-2. Be kéne ezt látnia Pereznek és Ancelottinak is... Ne az ár határozza már meg a kezdőt könyörgöm. Elég nagy bajban vagyunk most... Ha a féket beakarják húzni a lejtőn akkor váltani kell. Amíg Hámesz nem tér vissza bale helyére bárkit lehetne rakni... Jesé is szépen ellenne ott középen visszajárna védekezni már azzal is előrébb lennénk.
- sonic
Bocs a duplaert.
De ez hogy? Milyen erv szol? Azok csak feltetelezesek, ellenben az hogy a jatekunk egy darab fos es Ancelotti az edzonk es ez bizony az edzo hataskore az teny. Igen az emberek hajlamosak azt elhitetni magukkal hogy nem az edzo a hibas, mert az sokkal kenyelmesebb hogyha az elnokre fogunk mindent. Az edzonk szep es okos, raadasul a Real utobbi evtizede miatt kialakult mindenkiben egy felsz, hogy az edzot megkerdojelezni, bantani, az nem jo, mert rosszat tesz a csapatnak, volt mar eleg edzokeringo, stb. Ellenben az elnok egy goreny, ora lehet szart dobalni barmifele tenyszeru bizonyitek nelkul, ugyis utalja mindenki, meg elfogadott dolog hogy minden az o hibaja.RealRaúl77 írta:Ellenben amellett több érv szól, hogy ez felsőbb utasítás. Pénz, marketing, 100 millió. Anyámkínja. Itt lenne magyarázat.
Persze az ember hajlamos azt látni, gondolni inkább, amire talál magyarázatot, könnyebben hisz abban, ami kényelmesebb. De magyarázzátok meg már nekem, és tényleg őszintén kíváncsi vagyok, hogy aki szerint ezt Carlo csinálja, szerinte mi a fasz is folyik itt egyáltalán. Mert felfogni ésszel én nem tudom. Kategorikusan elutasítani sem akarom, mert kb semmi az, amit az ottani eseményekből tudunk. Csak találgathatunk, de egyszerűen nem látok épeszű magyarázatot arra, hogy ha Carlo a ludas, akkor mégis mi a tökömet csinál..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is sokáig védtem bíztam benne,hogy egy éven át nem lehet ezt a fost nyomatni,de ugynézki ő képes rá.Minimum padra kell vágni a levante ellen,megpróbálni a 4-4-2t és a classicon nem is tudom... Ami biztos,hogy ha nyerni akarunk Barcelonában megint a jó öreg Joséhoz kell visszanyulni,kontrafocival jó védekezéssel simán megcsaphatjuk őket,ha barmi massal próbálkozik Ancelotti akkor vége.Az a baj ,hogy hianyzik James és még így is bélát nyomatnám inkább mint Jesét(de már magam sem tudom).De annyira minden ellenünk szól,hogy megcsapjuk őket,érzem
aztán ha nem akkor maradt a címvédés,egy hónap van rá összeszedni a csapatot.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ramos és James kell még. A kolumbiai visszatérésével látok esélyt Bale padozására, talán a pénz győz, és aranytojást ki lehet cserélni aranytojásra. Modric amúgy felpörgette a középpályát, szóval látszódott a fény az alagút végén. Levante ellen kíváncsi leszek.
Most már tényleg úgy érzem, hogy Bale a legnagyobb problémánk, mert nem elég, hogy végig 10 emberrel játszunk miatta, amikor hozzá kerül a labda és támadunk, akkor elakad rajta minden. Őt kell eltávolítani és feljavulhatunk. Bár már ilyen szar játék után azon se lepődnék meg, ha a Barca ellen duplázna, csak hogy mutassa a fukkot.
Most már tényleg úgy érzem, hogy Bale a legnagyobb problémánk, mert nem elég, hogy végig 10 emberrel játszunk miatta, amikor hozzá kerül a labda és támadunk, akkor elakad rajta minden. Őt kell eltávolítani és feljavulhatunk. Bár már ilyen szar játék után azon se lepődnék meg, ha a Barca ellen duplázna, csak hogy mutassa a fukkot.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
Az nem lehet hogy most egy olyan helyzetbe kerult a csapat amivel Carlo nem tud mit kezdeni? Nincs ra megoldasa. Nem tudja kezelni. Satobbi.
Minden fasza volt, mentunk mint a mergezett eger, Carlo hozzatette amit tud. Most jott egy godor (aminek kiasasaban Ancelotti tevekenyen reszt vett, gondoljunk csak a cserek menedzselesere, a kezdok szarra jatszatasara), defektet kaptunk, az edzonk meg elfelejtett figyelni mikor a kerekcseret tanitottak.
Szerintem.
Van ilyen, a legjobb edzo sem tudhat mindent csillagos otosre. Lassan muszaj lesz ezzel szembenezni, mert mar honapok ota nem tud semmit reagalni az olasz. De legyen. Tegyuk fel Perez megszabja neki hogy Bale jatsszon. Ettol fuggetlenul is latszania kellene hogy csinal valamit az edzonk a szar ellen amit hetrol hetre latunk. Hogy valamit probal, mert nehogy nehogy mar egyetlen jatekosra fogjuk hogy az edzonk teljesseggel nincs kepben, es csak csuszunk lejjebb es lejjebb. Nehogy mar a Walesi miatt teljesitsen a beka segge alatt 1-2 jatekostol eltekintve mindenki a csapatbol. Ezt ti sem gondoljatok komolyan.
A BL-jeit meg sosem vitattam el es soha nem is fogom, de egy BL gyoztes edzonek nem lehetnek hibai? Aki BL-t nyer az mindentudo? Akkor Pep kozelebe sem kerult volna a BL serlegnek mert 2szer annyi a hianyossaga mint az erenye. Nem kell itt parhuzamot vonni, meg osszeegyeztetni. Megnyert 3 BL-t most meg fogalma nincs mit kezdjen. Ebben mi olyan hihetetlen?
Szerintem.
Volt itt par napja nagy vita, akkor egy Milanos kollege leirta itt a velemenyet. Szepen elmondta hogy ami most nalunk folyik az kisertetiesen emlekeztet Ancelotti ottani tevekenysegere. Csontra ugyanezeket a hibakat kovette el. Ha megindult a csapat a lejton akkor szevasz volt. Nem forgatta keretet, bebetonozott szarrajatszatott kezdok, leepitett es nem hasznalt kiegeszitok. Nevetseges es kesoi cserek meccs kozben, es meg lehetne sorolni. Biztos ott is Perey tartotta a fejehez a pisztolyt.Ha nem is tudja a megoldást, akkor nem az az első, hogy megpróbál kitalálni valamit? Ugyanazt nyomatja hetek, hónapok óta, és folyamatosan csúszunk le.. Ezt nem látja? Ennyire fogalmatlan lenne?
A BL-jeit meg sosem vitattam el es soha nem is fogom, de egy BL gyoztes edzonek nem lehetnek hibai? Aki BL-t nyer az mindentudo? Akkor Pep kozelebe sem kerult volna a BL serlegnek mert 2szer annyi a hianyossaga mint az erenye. Nem kell itt parhuzamot vonni, meg osszeegyeztetni. Megnyert 3 BL-t most meg fogalma nincs mit kezdjen. Ebben mi olyan hihetetlen?
- RealRaúl77
Én csak azt nem értem, hogy ezt Carlo miért erőltetné. Hogy nem látja, hogy ez fos? De most őszintén? Ha nem is tudja a megoldást, akkor nem az az első, hogy megpróbál kitalálni valamit? Ugyanazt nyomatja hetek, hónapok óta, és folyamatosan csúszunk le.. Ezt nem látja? Ennyire fogalmatlan lenne? És az a 3 bl valóban csak az univerzum, meg karma, meg a jó hívői tevékenység, vagy mittudom én milyen felsőbb erőé, csak nem Carlo érdeme lenne? Nekem ezt nehéz összerakni. Felfogni. Hogy ha tényleg ő ilyen fogalmatlan, akkor mégis miért? Hogy lehet ennyire tehetetlen? Azt senki ne mondja, hogy meg van elégedve és/vagy arra vár, hogy majd magától megoldódik, és hogy nem próbál meg valamit eszközölni. Láthattuk ezerszer, igaz főleg tavaly, hogy ha valami kaki van, akkor elkezdett kísérletezgetni, megpróbált kitalálni valamit. Idén meg semmi. Csak ül a tökén, és néz. Ez nekem kicsit fura.sonic írta:csabi87 írta:Szerintem most fog kiderülni a következô két meccsen,hogy Ancelottinak parancsolnak vagy nem.
Ha Balet leülteti vagy rendszert vált akkor Perez valószínüleg beszart a rossz eredményeket és játékot látva,és újra az olasz lesz a góré ha meg nem változik semmi akkor egyértelmû hogy ki van a dolog mögött szerintem.
Olyan nincs hogy egy Carlo Ancelotti aki ráadásul nem is akármilyen tapasztalattal és tudással rendellezik ilyen nyilvánvaló hibát vagy hibàkat ne vegyen észre.
![]()
Ez annyira vicces hogy senkinek veletlenul sem fordul meg a fejeben, hogy Ancelotti magatol csinalja ezt a fost, es senki nem mondja neki. Hiaba ez talan a legvaloszinubb opcio, eleve elkonyveljuk hogy nem igy van...
Ha szarul jatszunk akkor Pereznek a qrva anyjat, ha jol jatszunk akkor Ancelotti zsenialis edzo.
Nem birom..
Ellenben amellett több érv szól, hogy ez felsőbb utasítás. Pénz, marketing, 100 millió. Anyámkínja. Itt lenne magyarázat.
Persze az ember hajlamos azt látni, gondolni inkább, amire talál magyarázatot, könnyebben hisz abban, ami kényelmesebb. De magyarázzátok meg már nekem, és tényleg őszintén kíváncsi vagyok, hogy aki szerint ezt Carlo csinálja, szerinte mi a fasz is folyik itt egyáltalán. Mert felfogni ésszel én nem tudom. Kategorikusan elutasítani sem akarom, mert kb semmi az, amit az ottani eseményekből tudunk. Csak találgathatunk, de egyszerűen nem látok épeszű magyarázatot arra, hogy ha Carlo a ludas, akkor mégis mi a tökömet csinál..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
20 gólnál jár idén, meg 10 feletti gólpassznál. Ki kéne neked a helyére, mesélj már fiatal barátom. Ekézheted némelyik korábbi szezon miatt, de most ne mókázzál már, hogy kiemelsz egy embert, ráadásul olyat, aki húszat rúgott. Tudom Cavani már negyvennél járna, Falcao meg már ötvennél...Nevetséges, hogy hat éve kell nézni a balf.szkodását azért, mert Perez a "fiaként tekint rá".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha magától csinálná akkor nem nyertünk volna vele Bl-t szerintem.Meg nem lett volna egy olyan ôsz ahol sorra hozta a csapat a meccseket ráadásul még a tavalyi játékot is felülmúlva.
Szerintem.
Szerintem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Itt a legnagyobb baj Bale kötelező jellegű erőltetése az ára miatt és hogy évek óta Benzema az egyetlen csatár megfelelő csere nélkül. Nincs versenyben a posztért, ha szarul játszik akkor sincs más és ezt ő is tudja. Nevetséges, hogy hat éve kell nézni a balf.szkodását azért, mert Perez a "fiaként tekint rá". A másik meg Casillas. Tavaly még védtem, mert inkább ő, mint Lopez de na. 34 lesz nyáron, szép volt, jó volt ez a ~15 év de lehet menni, Raúl sem hátráltatta a csapatot. Coentrao, Arbeloa, Khedira, Illarra szintén nem tudom mit keresnek még mindig itt de erre csak nem kell kitérni, elég egyértelmű. Pérez, lesz dolog a nyáron.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- sonic
csabi87 írta:Szerintem most fog kiderülni a következô két meccsen,hogy Ancelottinak parancsolnak vagy nem.
Ha Balet leülteti vagy rendszert vált akkor Perez valószínüleg beszart a rossz eredményeket és játékot látva,és újra az olasz lesz a góré ha meg nem változik semmi akkor egyértelmû hogy ki van a dolog mögött szerintem.
Olyan nincs hogy egy Carlo Ancelotti aki ráadásul nem is akármilyen tapasztalattal és tudással rendellezik ilyen nyilvánvaló hibát vagy hibàkat ne vegyen észre.

Ez annyira vicces hogy senkinek veletlenul sem fordul meg a fejeben, hogy Ancelotti magatol csinalja ezt a fost, es senki nem mondja neki. Hiaba ez talan a legvaloszinubb opcio, eleve elkonyveljuk hogy nem igy van...
Ha szarul jatszunk akkor Pereznek a qrva anyjat, ha jol jatszunk akkor Ancelotti zsenialis edzo.
Nem birom..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó kis nyilatkozat...rosszak voltunk 16x megfogalmazva...nos, feltűnt.

Nem illik.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt egyértelműen a vezetőség es az edző a ludas abban ami most kialakult.
Mar most van a padon egy Nacho Jese akik ha kaptak volna osszel minimum 20 25 percet meccsenkent biztos lehetne most rájuk számítani.
Kozben elkuldtunk olyanokat mint Morata Cherishev Casemiro...mind ambiciózus fiatal tehetségek.
Ide komolyan az kellene hoyg ezeket a fiatalokat mind visszahozni es ugyesen rotalni őket.
És igen kell a középre valaki aki bomba erősen védekezik es ezáltal remélem bale elhuz a francba innen!!! Nem bánom ha 100 millas pogba csak jöjjön es vedekezzen középen!
Oda kerültem esküszöm hogy jobban haragszom ha Bale jatszik mint amikor Khedira.
Ancelotti meg miket cserel.
Lehoz ket védőt es ahelyett hogy elol betette volna Jeset benzema helyett es Bale helyett Modricot.
Nem o lehoz ket védőt inkább.
Biztos vagyok benne hogy mi töredékét tudjuk ami a klubnál most történik de az biztos hogy a bernabeu is azon a gondolaton van mint mi!!!
Nagyon kíváncsi leszek hogy leulteti balet carlo a padra vagy sem. Ha le akkor ő az aki irányít vagy max perez is belatja hogy szar üzletet csinalt a walesi-vel.
Ha meg kezd Bale akkor nyugodtak lehetünk hogy idén kupát nem ünnepelünk a cibelesen!
Mar most van a padon egy Nacho Jese akik ha kaptak volna osszel minimum 20 25 percet meccsenkent biztos lehetne most rájuk számítani.
Kozben elkuldtunk olyanokat mint Morata Cherishev Casemiro...mind ambiciózus fiatal tehetségek.
Ide komolyan az kellene hoyg ezeket a fiatalokat mind visszahozni es ugyesen rotalni őket.
És igen kell a középre valaki aki bomba erősen védekezik es ezáltal remélem bale elhuz a francba innen!!! Nem bánom ha 100 millas pogba csak jöjjön es vedekezzen középen!
Oda kerültem esküszöm hogy jobban haragszom ha Bale jatszik mint amikor Khedira.
Ancelotti meg miket cserel.
Lehoz ket védőt es ahelyett hogy elol betette volna Jeset benzema helyett es Bale helyett Modricot.
Nem o lehoz ket védőt inkább.
Biztos vagyok benne hogy mi töredékét tudjuk ami a klubnál most történik de az biztos hogy a bernabeu is azon a gondolaton van mint mi!!!
Nagyon kíváncsi leszek hogy leulteti balet carlo a padra vagy sem. Ha le akkor ő az aki irányít vagy max perez is belatja hogy szar üzletet csinalt a walesi-vel.
Ha meg kezd Bale akkor nyugodtak lehetünk hogy idén kupát nem ünnepelünk a cibelesen!
- Hasta el final, Vamos Real -
Szerintem most fog kiderülni a következô két meccsen,hogy Ancelottinak parancsolnak vagy nem.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Néha azért örülnék, ha ilyen Pep Guardiola-féle bátor ember lenne az edzőnk, felküldene egy 3-3-3-1-et a Levante ellen, mint a Shaktar ellen

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Èrdekes lesz, hogy fel tudja-e rázni a csapatot.
Jó lenne ha ez a mai vereség lenne az utolsó csepp a pohárban és innentöl elindulnánk felfelé.
A sérültek meg szép fokozatosan visszatérnek, mi átbukdácsolunk mindenkin és a végén behúzunk valamit, vagy legalábbis tisztesen esünk ki.
Jó lenne ha ez a mai vereség lenne az utolsó csepp a pohárban és innentöl elindulnánk felfelé.
A sérültek meg szép fokozatosan visszatérnek, mi átbukdácsolunk mindenkin és a végén behúzunk valamit, vagy legalábbis tisztesen esünk ki.