Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 13., péntek 13:40

GT37 írta:így legalább a két "későnek" is van ideje értékelni. :)
Mondja GT, aki par perccel ezelott ertekelt. :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 13., péntek 13:36

Victor írta:micsodaaaaaaaaaaaaaaa? éééééén? akkor összeszedem magam, mikor kéne hozni? még nem döntöttem :mrgreen:
Ha kell még egy kis gondolkodási idő, akkor szerintem az is megfelel, ha csak holnap hozod, így legalább a két "későnek" is van ideje értékelni. :)

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 13., péntek 11:19

Zsoc és fiore értékelésére várunk még, ezt jó lenne mondjuk ma éjfélig letudni, aztán jöhet Victor. (A táblázat egyébként még mindig megtalálható az avám alatti földgömb ikonra kattintva.)
micsodaaaaaaaaaaaaaaa? éééééén? akkor összeszedem magam, mikor kéne hozni? még nem döntöttem :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 13., péntek 10:16

Molotov - ¿Dónde jugarán las niñas?

Ez tényleg érdekes volt, talán az eddigi legkülönlegesebb ajánlás. Egyhangúságról itt valóban nem lehet beszélni, sokoldalú lemezről van szó, nekem nem is ezzel volt a bajom, hanem azzal, hogy néhol számomra már túl csapongó volt, ahogy éppen átvettem egy-két egymást követő, hasonló stílusú szám hangulatát, úgy jött is rögtön egy teljesen más stílusú, más dinamikájú dal, így egy idő után én eléggé össze lettem zavarodva. :D Volt néhány olyan éneklős rész (például a Victor által is említett), ami nagyon nem tetszett, de összességében nem volt ez rossz. Sokakkal ellentétben én örültem a spanyol nyelvű részeknek is, igaz, hogy néhány szótól eltekintve semmit sem értettem belőlük, de magát a spanyolt imádom, a hangzását, a dinamikáját, a dallamosságát, mindent.

6,5/10

Zsoc és fiore értékelésére várunk még, ezt jó lenne mondjuk ma éjfélig letudni, aztán jöhet Victor. (A táblázat egyébként még mindig megtalálható az avám alatti földgömb ikonra kattintva.)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 13., péntek 9:34

soadroli írta:ki is jö most?
Victor, Enrique, soadroli a sorrend

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 13., péntek 9:31

ki is jö most?
Kép

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 13., péntek 9:08

El is felejtettem értékelni. :|

Érdekes ajánlás. Nem mondom 1v1-ben rossznak az albumot, csak a furcsa szóval tudnám jellemezni. Nem tudok most bővebben írni.

6/10

hexor: hétfőn vagy kedden kellett volna érkezzen az új. :kivagyhe:
"And my heart will leave you never."

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 12., csütörtök 23:39

Legtöbben mindig azt kifogásolták, hogy egyhangú egy album(ami jogos, de kevés olyan együttest ismerek akik összetudnak hozni egy minőségi, de vegyes hangzású albumot), most kaptunk a pofánkba egy elég változatosat! :mrgreen:
Igaz ez meg kicsit a másik véglet volt!Sajnos nálam ha egy együttes nem angol vagy magyar nyelven énekel/zenél akkor sokat veszít az élvezhetőségéből, persze érthető okokból!Az album tényleg változatos, de néha olyan összevissza, és bár a zenekar nagyon egyedi,néhány szám azért egybefolyt néha!Az énekes/énekesek hangja olyan semmi extra, ehhez a zenéhez mondjuk nem is kell olyan elsöprő hang!A legnagyobb bajom még sajnos a spanyol nyelv volt, valahogy így nem jött át!A két szám ami megmaradt és tetszett az a Gimme tha Power és a Molotov Cocktail Party!Az is igaz, hogy néha előfordultak több mint zavaró elemek a számokban!Az ajánlás jó volt, az együttes nekem több szempont miatt sem volt bejövős, de lehet, hogy ha az egész angolul ment volna akkor jobban tetszett volna!Így ez csak egy 5,5

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 12., csütörtök 23:00

Itt mi a helyzet? Kovi album mikor jon?

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 10., kedd 17:43

Jó ajánlás :D Nekem bejött, bár kicsit zavaró a nyelv, de a zene az nagyon korrekt. Szeretem ezt a stílust. Néha éreztem egy kis Hollywood Undead beütést is. Volt 1-2 gyengébb szám, de a többség jó volt, főleg a Puto. 7/10
Kép

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. március 10., kedd 10:58

Érdekes ajánlás, a wikipédia konkrétan öt stílust nevez meg velük kapcsolatban, és tényleg, nagyon sokszínűek a számok.
Az elején még szerettem, a végére kicsit belefáradtam, bár ez majdnem az összes albumnál így volt eddig, 40-50 percig ugyanazt a bandát hallgatni egysíkú, a végén már azt sem tudod mikor volt vége az előző számnak, és mikor kezdődött a mostani. Kicsit így volt most is, de alapvetően tetszett, és ahogy a többiek is írták, ajánlásnak nagyszerű volt. 7
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. március 9., hétfő 22:36

Nehéz szóhoz jutni az album után :D , mint ajánlás zseniális ismét, mert állítom életben nem akadtam volnra rájuk , pedig elég sok mindent osszekukáztam már a dzsatube kivévese kozben :mrgreen: szoval koszi az ajánlást :) :salute:
A számok, hát volt itt minden kérem szépen , rap, rock, hard rock, regge , (elején kis carlos santana fíling is ) , néha volt egy egy rész ami tetszett a számban, de így egészben káosz volt az egész , és néha egyszeruen csak zaj (bocsi).

ez most csak 10/5

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. március 9., hétfő 21:44

Hát nekem ezt az albumot 3 részre kellett szednem, mert nagyon nem jött át.Lehet, hogy mert mindenféle nyelv volt benne csak az nem amit én értek de aztán meglehet, hogy épp rossz kedvemben talált meg.Egy szám sem fogott meg sőt igazából úgy éreztem hogy 45 percig tömören ugyanaz a szám megy.Egy dolgot tudok kiemelni az pedig maga az ajánlás, mert ez igen különlegesre sikerült.Nálam ez sajna 4 pont.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 9., hétfő 17:59

Hát realistahuni, én magyar rapre számítottam leginkább vagy esetleg valami olyan külföldire, amit ismerek. Hát ezzel megfogtál :mrgreen: Három részletben hallgattam meg, de még így is néhol sok volt. A rap részeket nem éreztem erősnek és bár a rockhoz nem "értek" annyira, de azok sem voltak azok szerintem. Túlságosan csapongó volt a lemez, ez szerintem hátrány. Bár az tény, hogy nem nevezhető egysíkúnak :D Pontozással bajban vagyok, de legyen közepesnél eggyel gyengébb. Viszont a legkülönlegesebb ajánlás címre nagy eséllyel pályázik.

4/10

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 17:27

Azt nem mondhatnam, hogy egysiku volt, mert itt aztan tenyleg megjelent tobb mufaj is. A legtobb szam hatterben elment, nagyon nem is figyeltem rajuk, viszont tobbszor is volt a szamok elejen vagy vegen egy 10-30 masodperces resz, amiknel mintha kirazott volna a hideg, annyira nem illettek oda. Peldaul amiket Victor is emlitett, ott aztan tenyleg azt ereztem, hogy ez nagyon nem kell. Vagy az utolso szam vege, 44:23-tol is ilyen.

Ajanlasnak jo, mert tenyleg ismeretlenek, de valahogy ez most nem jott at. Az album vegere mintha egy kicsit bele is faradtam volna, kicsit untam, pedig 46 perc az egesz, nem olyan hosszu. (na majd a masfel oras dubstep albumom :mrgreen: )

5/10

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 9., hétfő 8:50

Érdekes volt. :mrgreen: Néhol tetszett az alap, néhol egészen jó volt az "ének" része is, de összességében mégsem tetszett. Nekem két dolog jutott eszembe: amatőrizmus (nem megbántásból) és a kevesebb néha több. Ezeket úgy értem, hogy nem biztos, hogy ennyire keverniük kéne a stílusokat, kicsit mintha nem találták volna meg önmagukat.
Ha rock és rap, nálam a a Linkin Park a nyerő, ott a rock része is rendben van, és a rap betétek is hangzatosak, bár az más stílus, más dimenzió.
Ami 19.00-tól indul, az valami borzalom. Pláne amikor 19.30-tól elindul az a nem is tudom milyen ének, de biztos, hogy ennél az én hangom is ezerszer kevésbé fülsértő.
Őszinte leszek, nem tudtam egyben végig hallgatni. Egyszerűen egy idő után mindig kicsit sok volt ez az egész. Ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, legjobban 44.42-től tetszett :mrgreen: (a vége előtt is az a gitárnyúzás, vagy micsoda megőrjített)

Nálam ez egy jó indulatú (főleg azért, mert ismeretlen volt számomra, újdonság volt számomra, tehát ajánlásként jól muzsikált)
4,5/10
Killakikitt-Ne szarakodj B-) :workout:
ez meg az év leggyengébb poénja volt, de örültem, mikor megláttam, hogy mégsem ezt kell meghallgatni :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 9., hétfő 8:10

Nem alkotott nálam maradandót. Kissé olyan volt, mint a rádió. A számok sokszínűek, de nagyon ritka, ha olyat hallani, amit én is szeretek, de azért nem kapcsolod ki, mert valamiért mégis jó, ha megy, de semmi extra.
Nagyjából ezzel az egy mondattal tudnám értékelni.
Az ajánlást viszont honorálom, mert tényleg különleges album volt, jó ajánlás, de maga az album megmarad középszerűnek nálam.

5.5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 8., vasárnap 20:48

Külön tudományág kellene ahhoz, hogy igazából jól be lehessen kategorizálni az együttest. Tényleg elég sok műfaj sajátossága keveredik a zenéjükben. Netezés közben hallgattam végig, a Gimme tha Power c. számon kívül nem sok minden maradt meg az albumból... A dalok hangzása elég különleges, de kifejezetten tetszett, viszont az alatta szóló szövegek már kevésbé. Ráadásul, bár ez nem az album hibája, a nagyon kevés angol miatt nem is igazán értettem miről is szól, amit épp hallgatok. Ajánlásnak egyébként remek: 5,5/10

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 5., csütörtök 21:44

Skillet - Awake

Ezt most nem fogom bő lére ereszteni, mert nem érzem úgy, hogy érdemes lenne.
Az egésszel az volt a bajom, hogy apró elemeiben még tetszett is. Néhány szám, néhány zenei dolog, a csaj hangja... Nem mondanám rossznak úgy általánosságban. Néhány számon kívül igazából szóra sem érdemes az egész. A sok apró 'nem rossz' részlet, egy unalmas, lapos egésszé állt össze. 3-szor elkezdtem hallgatni, az elején pár számot mindig élveztem, aztán azt vettem észre, hogy lement az album és semmi nem maradt meg a fent maradó részből. Hogy ez most a számok hibája, vagy magáé az album megszerkesztéséé, annak fejtegetésébe nem mennék bele, mindkettőnek van bent szerepe szerintem.

A pont adott. Túl rosszat nem akartam, de jót sem érdemel tőlem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. március 5., csütörtök 21:39

Skillet - Awake

Ismertem már őket,az albumrólis 2-3 számot,azokat hallgatom is többször,így úgymond nagyon újat nem mutattál. De lényeg hogy tetszett az album,simán végig ment. Az ilyen stílust szeretem,szóval ez is talált. Unalmas se volt mert nem volt egysíkú.
Lényeg hogy jól esett végighallgatni.

8/10

Hát ez érdekes volt. És bár az elején tetszett valamennyire,nekem már túl zavaros lett a végére így egyben. Összevissza. Soha nem hallottam róluk,így ez pozitívum,ráadásul nagyon bele se pörgettem. Kicsit a hatása alatt vagyok mert nem tudom hova tenni :mrgreen:

6/10
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: