Persze hogy nem, hisz ridliszkott.soadroli írta: hát igen az nem szólt sajnos akkorát mint reméltem

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. január 8., hétfő 15:09
Persze hogy nem, hisz ridliszkott.soadroli írta: hát igen az nem szólt sajnos akkorát mint reméltem
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 8., hétfő 13:43
ennek egy másik topicban lenne helye, de mind1 írom ide, engem meglepett, hogy a The Bear vígjáték sorozatsoadroli írta: Golden Globe nyertesek
ez most korrekt lett, szerintem az Oscart is ők kapják nagyrészt. Végre Nolan is kapott valamit![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. január 8., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 8., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. január 8., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. január 8., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. január 8., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 7., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 7., vasárnap 17:40
Jó hát ezen nem kell meglepődni, felült a La Masia, Unicef, Messi good boy, Gracias Pep vonatra is, azt benyalt mindent is, ahhoz képest sokat fejlődött így isFaust írta: Mintapeldaja a “tajekozott fiatalnak” akit az AI szarra fog szopatni az elet minden egyes teruleten.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. január 7., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 7., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 7., vasárnap 16:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 7., vasárnap 16:37
Mitől? Fake.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. január 7., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 7., vasárnap 15:25
De űrbe menni kocsival az rendben vanRemy írta:Majd ránézek, most Vitathatatlan 2-t néztem.hehetheoriginal írta: csakis remynek:
ha akarsz sikítva ordítva röhögni nézd meg a bricklayert aaron eckharttal![]()
igazi d-kategória amerikai szutyok![]()
Jó kis Adkins vs MIchael Jay White.
Meg tegnap lement a Russell Crowe-os Téboly is... Crowe óriási, egy igazi geci benne a csávó, de ez a film annyira felbaszósan ostoba, hogy konkrétan idegbe teszi az embert.![]()
- a környéken minden egységet egy hatalmas karambolhoz vezényeltek.
- Ő OKOZTA!!! A FIAMMAL VESZÉLYBEN VAGYUNK
- hölgyem, most nem tudunk segíteni
wtf?![]()
![]()
Random elüt embereket meg fényes nappal, étteremben öl meg embert és pont AMERIKÁBAN, nincs egy idióta járókelő, akinél van egy stukker, hogy agonylője. Aha.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 7., vasárnap 15:17
Legjobb benne, hogy a tagról el is hiszed, hogy ilyen. El van hízva, akkora, mint egy ház, megy a tipik amcsi puckupjával, iszik, igénytelen városi középkorú fószer, és miután kivan az élettől a ***a, még elkezd másokkal kibaszni.hehetheoriginal írta: jó az.
ezek a lecsúszott félalkoholista szineszek, akik 10-15 éve még gigaprodukciókban voltak főszereplők
pénzért bármit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 7., vasárnap 15:06
Majd ránézek, most Vitathatatlan 2-t néztem.hehetheoriginal írta: csakis remynek:
ha akarsz sikítva ordítva röhögni nézd meg a bricklayert aaron eckharttal![]()
igazi d-kategória amerikai szutyok![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 6., szombat 18:27
Na végére értem. Barry Keoghan zseniálist alakított. Viszont megértem a sok megbotránkoztató cikket a filmről. Ebben a pc világban ez a sok erotika,és meztelenség a moziban rendesen kiverhette sokaknál a biztosítékot.nzooli93 írta: Saltburnt látta már valaki? Kinek mi a véleménye? Most került fel pár napja a Primera
Barry Keoghan a főszereplő. 1 órája nézem, elég beteg. Kicsit ilyen Tehetséges Mr.Ripley,, Élősködök keveréknek tűnik eddig. Az biztos, hogy a prűdöknél kiveri a biztosítékot a film rendesen. Vannak benne megbotránkoztató jelenetek bőven.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem