Sok értelme van BFG-vel nyomatni az első pályákon.BLaZE írta:Az viszont tetszik, hogy bármikor vissza lehet menni bármelyik pályára a fullos szerkóban és a fullos fegyverekkel

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 22:04
Sok értelme van BFG-vel nyomatni az első pályákon.BLaZE írta:Az viszont tetszik, hogy bármikor vissza lehet menni bármelyik pályára a fullos szerkóban és a fullos fegyverekkel
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. június 7., kedd 22:02
jó ennyi erővel van speedrun másfél órában ultra nightmare fokozatonRemy írta:Hát nem tudom... ez a 13 óra hogy jött össze? Nézem a videók alatti hozzászólásokat, ott is 9-11 órákról írnak. És ők a secreteket is megkeresték.
Ha simán végigtolod a storyt, akkor 7-8 óra alatt simán lehet végezni vele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. június 7., kedd 18:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 7., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 30., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: gabo95 » 2016. május 23., hétfő 1:51
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. május 23., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 22., vasárnap 22:24
Pl az elején a szamurájnál is van amikor esélyt se ad a játék, mert egyet rád csap és vége. De ami a legbosszantóbb, hogy amikor támad rád bármilyen ellenfél csak akkor lehet elugrani mikor már majdnem elérne a támadása. Ha előbb akarsz kitérni előle tök mindegy merre gurulsz úgy van megcsinálva hogy automatikusan oda csapjon... Volt olyan, hogy még én se tudtam hova érkezem, mert véletlenül megnyomtam még egyszer a kitérést de ő már rögtön oda csapott...Meséld már el, hogy csal, tényleg érdekel.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 21., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 21., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 21., szombat 17:15
Meséld már el, hogy csal, tényleg érdekel.hamesz írta:Én is ott jártam kb aztán töröltem.Norbii írta:rajtam kívül idegeskedik még valaki a dark souls 3on? 9 órám van a játékban de még csak a 3. bosst öltem meg.Nem rossz játék am, de nem fair. Pedig én imádom a nehéz játékokat, de azt nem szeretem mikor "csal" és úgy nehezít.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. május 21., szombat 17:03
Én is ott jártam kb aztán töröltem.Norbii írta:rajtam kívül idegeskedik még valaki a dark souls 3on? 9 órám van a játékban de még csak a 3. bosst öltem meg.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. május 20., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 20., péntek 14:40
Meg. Ha lehet, a Complete Editiont. Lassan 6 éves játék, de még mindig a top 10-ben van Steamen az alapján, mennyien játszák online. Haverokkal a legjobb. Nincs is annál jobb érzés, mint atombombát dobni valamelyikük fővárosárafehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Gyerekként az első részt sokat játszottam, de a többi résszel egy percet se játszottam. 5-ről gameplayt néztem is tetszik.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. május 20., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. május 20., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 20., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 20., péntek 13:45
Megéri bizony!fehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Gyerekként az első részt sokat játszottam, de a többi résszel egy percet se játszottam. 5-ről gameplayt néztem is tetszik.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. május 20., péntek 12:59
Még bőven odébb van. October 21st 2016. Complete Editiont kellene akkor beszerezni. ~40 EuroDupla D írta:Szerintem baromi jó a Civ 5, én rengeteget játszottam vele. Kiegészítőkkel meg még királyabb, mert ott már van vallás, meg ideológia is. Még összetettebb.fehérlap írta:Megéri beszerezni CIV V-t vagy várjak az új rész megjelenésére?
Az új részről viszont nem tudok semmit. Mikor jön?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem