Mondjuk régóta nem néztem bele egy nb2es meccsbe se, kivétel volt pár hete egy vasas meccs. A korábbi Diósgyőri nb2es szezonokból indultam ki, amikor több neves, Real nevelés is volt a Disónál, és full teltházas meccseik voltak... azt sajnáltam, hogy az ország másik felében voltak, szívesen elmentem volna 1-2 meccsükre. de azóta már sok idő eltelt.füst írta:Fosom le, igazi tetű banda a miskolci vezetés, egyik riválisnak az edzőjét viszik el, a másiknak a legjobb védőjét a kiírás felénél, hogy így jussanak fel. Kiknek képzelik magukat, a Borsod Münchennek?Kicsit kár, mert Diósgyőrben lenne néző, sok néző nb1es szinten, de ezt a patkány viselkedést a vezetőségtől, amit műveltek, sajnos v nem sajnos az élet egy nagy pofonnal viszonozta.
https://nb2.hu/m/hirek/nezoszamok-nem-c ... dLKaOgi2lo
Nem lesz ott gond a kecsói nézőszámokkal, lehozzuk azt amit Miskolc tud.![]()
Plusz szegény Lukács Dániel is megszívta, Kecsó legjobb csatára. Idény felénél előszerződött Miskolcra, pechjére lehet hogy ő marad nb2, míg a Kecsó feljut... Ő is eddig 26 éves koráig sehol se volt, most futja élete szezonját (36/20).
u.i.: bár gondolom ezek azok a nézőszámok, amióta a Diósgyőrnél már a nézők is csalódtak a csapatban és a vezetőségben. Valami őszit kéne megnézni...
Bezzeg Angliában, van hogy ötödosztályban is full teltházzal mennek szép stadionokban a meccsek, idehaza meg nb2ben sincsenek nézők..