Haaland fejébe picit belelátnék most.
tuti kapott egy üzenetet Lewatól, hogy "welcome to the club"
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. január 17., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 17., szerda 6:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 20:41
Akkor valid, amit irt NeymarPad'em írta:Casemiro szavazott a braziloktól, és Haalandot rakta első helyre, Messit 2-ra. A többi stimmelELSiete írta:
Nevetséges![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 16., kedd 20:32
Casemiro szavazott a braziloktól, és Haalandot rakta első helyre, Messit 2-ra. A többi stimmelELSiete írta:NevetségesRealista24 írta: Neymar instara azt irta ki, hogy nem is szavazott a Best dijra...Fifa szerint Messit tette elso helyre(ha nem fakenews)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 19:45
Mondjuk inkabb lenne egy jellegzetes golorome, es nem 900 golja, akkor nekunk sem fajtak volna annyira bizonyos meccsek.Remy írta:Pont ez az. Így belegondolva durva, hogy a tagnak nincs semmi jellegzetes gólöröme.Realista24 írta:
Milyen golorome van Messinek, amit utanozni lehet es egybol o ugrik be? Szerintem nincs neki olyan.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 16., kedd 19:44
NevetségesRealista24 írta: Neymar instara azt irta ki, hogy nem is szavazott a Best dijra...Fifa szerint Messit tette elso helyre(ha nem fakenews)
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 16., kedd 19:44
realbeckham írta: Max az ég felé mutatós.
De az is inkább kaká
Akkor a "teregetés" talán. Bar sz egyszeri, de talan arról ő ugrik be az embereknek instant
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 16., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 16., kedd 19:42
Pont ez az. Így belegondolva durva, hogy a tagnak nincs semmi jellegzetes gólöröme.Realista24 írta:Milyen golorome van Messinek, amit utanozni lehet es egybol o ugrik be? Szerintem nincs neki olyan.Remy írta:
Múltkor láttam egy posztot. CR gólörömét utánozzák sokan, sok fiatal.
Messinél semmi. Vagy engem került el?
Ez is egy érdekes eset, hogy kihez hogy állnak a játékosok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 19:37
Milyen golorome van Messinek, amit utanozni lehet es egybol o ugrik be? Szerintem nincs neki olyan.Remy írta:Múltkor láttam egy posztot. CR gólörömét utánozzák sokan, sok fiatal.dzsi91 írta:
Ez a masik, hogy az ember konkretan egy semmi. Se nem karizmatikus se nem beszél kb érzelemmentesen lehozott 20 évet és a legnagyobb jelenete pályán kívül egy bono interju volt a hollandok ellen. Ha végignézem a többi sportágat pl Jordan meg Ali a pályán kívül is ikonikus alakjai voltak korszakuknak mint Cr. Messi meg úgy van és jóember mert nem beszél![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 16., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 16., kedd 19:12
Hát a nagy vb trófeás fotója is maradona jelenete újrakreálva. Kajak olyan a tag, hogy még utálni se tudod jóízűen mert semmi az ember,teljesen semleges aztán persze amit leművelnek vele az még a legtisztább lelkű embert is képes felbaszniRemy írta:Múltkor láttam egy posztot. CR gólörömét utánozzák sokan, sok fiatal.dzsi91 írta:
Ez a masik, hogy az ember konkretan egy semmi. Se nem karizmatikus se nem beszél kb érzelemmentesen lehozott 20 évet és a legnagyobb jelenete pályán kívül egy bono interju volt a hollandok ellen. Ha végignézem a többi sportágat pl Jordan meg Ali a pályán kívül is ikonikus alakjai voltak korszakuknak mint Cr. Messi meg úgy van és jóember mert nem beszél![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. január 16., kedd 19:06
Múltkor láttam egy posztot. CR gólörömét utánozzák sokan, sok fiatal.dzsi91 írta:Ez a masik, hogy az ember konkretan egy semmi. Se nem karizmatikus se nem beszél kb érzelemmentesen lehozott 20 évet és a legnagyobb jelenete pályán kívül egy bono interju volt a hollandok ellen. Ha végignézem a többi sportágat pl Jordan meg Ali a pályán kívül is ikonikus alakjai voltak korszakuknak mint Cr. Messi meg úgy van és jóember mert nem beszélhehetheoriginal írta: maximum valami udvari bolondkent tudjak majd vinni magukkal mutogatni, mert az ember kb prezentalhatatlan publikusan, semmi kisugarzasa, semmilyen vonzoereje nincs, mint egy jofajta autista![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. január 16., kedd 19:04
Ez a masik, hogy az ember konkretan egy semmi. Se nem karizmatikus se nem beszél kb érzelemmentesen lehozott 20 évet és a legnagyobb jelenete pályán kívül egy bono interju volt a hollandok ellen. Ha végignézem a többi sportágat pl Jordan meg Ali a pályán kívül is ikonikus alakjai voltak korszakuknak mint Cr. Messi meg úgy van és jóember mert nem beszélhehetheoriginal írta:maximum valami udvari bolondkent tudjak majd vinni magukkal mutogatni, mert az ember kb prezentalhatatlan publikusan, semmi kisugarzasa, semmilyen vonzoereje nincs, mint egy jofajta autistaGobdolom valami propaganda arcot akarnak belőle csinálni pályafutása után Fifanal.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. január 16., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 16., kedd 17:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 16., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 16., kedd 14:51
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. január 16., kedd 14:30
remelem jovore is igy gondoljak meg utana ismarcell írta: Makelele: "I think Messi deserves The Best award... The three candidates deserve it, but for Messi to win it for the last time and end his career with it would be a beautiful thing."
Kb ez lehetett a fejekben, másra nem tudok gondolni
HozzászólásSzerző: marcell » 2024. január 16., kedd 14:14
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem