numberone1 írta:R.M.C.F írta:Szerintem jó igazolás volt csak drága. Arról meg nem ő tehet.
Semmi koncepcio nem volt az igazolasaban, csak a felkapott VB-sztar, helyes arcal del- amerikai felmenokkel(del-amerikai piac)....egyertelmuen latta Perez $$$$
BL-t nyertunk, meg senki sem gondolhatta akkor, h Bale milyen lesz...a kp-t kellett volna megerositeni, de Kroos erkezese keves volt oda mert Xabi es DM is lepett..egyertelmu volt Ancelotti reakcioja, amikor Verattit akarta.
Na es mar itt volt Isco, hasonlo poszt karakter...akkor mire volt ez a nagy spanyolositasi projekt, mert a Barcanal sok spanyol jatszott?
Egy biztos, szakmailag nem erte meg Jamest igazolni.
Szerintem megérte leigazolni,jól teljesített és még több van benne.A spanyolositás,csak egy kétségbeesett próbálkozás volt,mikor a barcanak nagyon futott a szekér és a csapból is az folyt hogy ők sajat nevelnek.Szerencséjük volt,volt egy jó generációjuk,azóta hol van a la masia,delfou stb..Veszegetik ők is 80-100ért az embereket szépen.
És nekünk is muszáj,mert ez egy verseny,a pénzről,csillogásról,dicsőségről szól.És igen nagyon sokat számít,ha egy James komoly dél amerikai szurkolótábort hoz a klubhoz,mert az erő.
Szerintem van igaza Pereznek,kellenek a nagy nevek,hogy a toppon maradjunk,mert ez már nem csak foci.Más kérdés az egyensúlyt meg kellene tartani.Mi pedig csak reménykedhetünk,hogy ezután majd sikerül és olyan sztárt veszünk aki játékban is illik ide.