Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 20., kedd 8:36

felnőtt meglett férfiemberek siránkoznak oldalakon át, minden válogatott torna után, hogy a brazil válogatott nem 1v1 lett adaptálva a régi szép időkből és nem tetszik nekik, ahogy a foszereplot (vini juni) castingoltak es ahogy jatszik :lol:

1st world problems. azért remélem tudtok aludni ettől még. :coffee: :kalapos:

Bocsi, nem hagyhattam ki. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 20., kedd 8:35

Nalam a masodik evad eddig sokkal jobban egyben van, mint az elso. Lehet a sztori miatt vagy nem tudom, de itt osszessegeben kevesebb kilenges van negativ iranyba. Birom, tetszik a sorozat.

Bella olyan amilyen. Cailee nyilvan jobb lett volna sokkal… de amugy szerintem Bella nem jatszik rosszul. Ha nem nezem a kinezetet a jatekhoz kepest, siman ugyes a lany.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. május 20., kedd 8:33

lehet egyedul vagyok vele, de szerintem ez egy f*s resz volt...
szinte vartam mar 20 perc utan h vege legyen...
joabulicsak

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 20., kedd 8:33

hehetheoriginal írta: felnőtt meglett férfiemberek siránkoznak oldalakon át, minden egyes rész után, hogy egy játék nem 1v1 lett adaptálva egy sorozatba és nem tetszik nekik, ahogy a foszereplot castingoltak es ahogy jatszik :lol:

Irja ezt a wishes Tate :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 20., kedd 8:30

Meg jo hogy meglehet nyilvanulni egy forumon a sorozat topikban.

Menjel igyal meg hehe mert hulye vagy. :roll:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 20., kedd 8:28

felnőtt meglett férfiemberek siránkoznak oldalakon át, minden egyes rész után, hogy egy játék nem 1v1 lett adaptálva egy sorozatba és nem tetszik nekik, ahogy a foszereplot castingoltak es ahogy jatszik :lol:

thereisonly1ronaldo

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 20., kedd 8:25

Ez a csaj konkretan szerepel a Dinat jatszo csajjal az Alienben, konkretan ott volt elottuk a megoldas es nem….ha jol tudom Cailee ugye ment meghallgatasra…
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 20., kedd 7:37

És főleg azért fájó amúgy Bella szerepe, mert a többiek még nagyjából passzolnak is, de ő nagyon mellé ment. Most is ahogy próbálta hozni ezt a "kislány" szerepet a visszaemlékezéseknél, rettentő gáz volt. A káromkodós dolgokat is próbálja erőltetni, mint ahogy ugye a játékban vannak, de egyszerűen azok se jönnek át. Az "idegbeteg", az erőltetett morcos fejével, szinte elnevetném magam rajta.

Vannak amúgy sztoribeli változtatások amiket még "elfogadok". Mint pl hogy már előre le lett lőve Abby háttérsztorijának a lényege. A sorozatnézőknek kellett volna erre várni 2-4 évet (attól függ mikor lesz 3. évad), addig a csajt valszeg a social medián meg mindenhol kicsinálták volna a halálos fenyegetésekkel, szóval jah, ezt "elfogadom", bár sokkal nagyobbat szólt volna ez is úgy mint a játékban. Úgy kiölték belőle a :ozil: faktort.

De például semmi értelme nem volt megkeverni az őrjáratos részt azzal, hogy se Joel se Ellie nem azzal ment akivel. Jessie is maradhatott volna Jackson hősének megmenteni a népet, ha ennyire akartak bele egy ilyen hordás csatázást.
Az egész Seattle-i dolgok is, tele apró de idióta módosításokkal vagy épp kihagyásokkal. Hogy ők mennek előbb, nem Tommy után jönnek, szintén semmi értelme. Arról hogy Tommy mit csinált Seattleben még nem nyilatkozok, hátha beletuszákolják abba az egy utolsó részbe.

De ez tegnapi.. tele bukfencekkel.... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jól indult, fullos volt a dinómúzeum, az űrhajós is, VÉGRE BEDOBTUNK EGY KIB*EK*RT ABLAKOT!!!!!!!!!!!!!, mintha a játékban lettem volna. De aztán a végére ami lett... Haragszik 9 hónapig Joelra Eugene miatt, aztán megtudja hogy akkor mi is történt, aztán rá egy percre meg azt mondja, hogy megpróbálok megbocsájtani. De Eugene miatt 9 hónapig képes volt rá morogni. Hagyjuk már :lol: Miért nem lehetett megcsinálni úgy mint ahogy a játékban volt? Mennyivel másabb hatása lett volna az egész sorozatnak, ha az utolsó képkockáig abban a hitben vagy ahogy a játékban voltál? De mondom, ez most egy jó rész volt, Pascal miatt, de jó rész volt. De összességében az évad picit csalódás eddig, remélem legalább a záró rész jó lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 20., kedd 0:01

Vannak ilyen összehasonlító videók Cailee Spaenyről, hogy mennyivel jobb lehetne vele a dolog.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 19., hétfő 23:45

ferni írta: Sajnos ez egy bűn, hogy ennyire tönkretették a sorozatot, mert idiótán kellett castolni, nem tud szegény színészkedni.

Pedro is messze van Joeltől, de hát egy elképesztő színész, aki új árnyalatokat visz a karakterbe és teljesen jól hozza amit.
Most is egyszerűen élmény volt nézni.

Bella meg erőlködik és fáj nézni kajak amit szenved.
Nem az a baj, hogy nem hasonlít Elliere, hanem hogy rossz színésznő erre a szerepre, teljesen alkalmatlan és az se lenne baj, ha változna Ellie is, mint Joel a játékhoz képest, de konkrétan egy inkompetens balfaszt csináltak Ellieből.

Jó az alapanyag, ez megmenti a sorozatot, meg elő tud bukni az HBO minőség szerencsére, de maga a writing is botrány amit ebből néha kihoznak.
Nemrég néztem meg a Civil War-t. Végig azon járt az eszem, hogy van benne egy Joel, aki nem az a Joel, és van benne egy tökéletes Ellie, aki sajnos még csak nem is Ellie.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 23:14

nuevo_ericco írta: TLOU
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban szerintem is több mélységet adott a történetnek, hogy a két beszélgetés között nem kis idő telt el, itt viszont furcsán összeolvasztották őket. A tornácos jelenetet pedig a játék legvégén kaptuk, mint egy feloldozást, 30 órányi szinte teljes depresszió és nyomasztás után.

Viszont ez a jobbik részek közé tartozott, Bella játékával szerintem most nem volt akkora gond, sőt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És igen, el kell ismerni, hogy Joel a sorozatból sokkal jobban hiányzik, mint anno a játékból.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyszerűen olyan érzése van az embernek, mintha nem értenék a játékot, nem tartják egyáltalán tiszteletben az alapművet és a világát, olyan felfoghatatlan butaságokat csinálnak.

Ott volt most az Andor, utolsó pillanatig érezted az SW világa iránti tiszteletet és mennyire figyeltek mindenre is.
Fallout szintén ilyen volt, hogy lemászott a képernyőről, hogy olyanok csinálják akik szeretik azt a világot és tényleg törődnek vele.

És nem az a baj, hogy változtatnak, volt nem egy jó dolog amit kitaláltak, hanem hogy fogalmuk sincs melyik jelenetnek mekkora valós szerepe is volt, mert nem értik és csak random dobálják bele a sorozatba.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 22:58

Sajnos ez egy bűn, hogy ennyire tönkretették a sorozatot, mert idiótán kellett castolni, nem tud szegény színészkedni.

Pedro is messze van Joeltől, de hát egy elképesztő színész, aki új árnyalatokat visz a karakterbe és teljesen jól hozza amit.
Most is egyszerűen élmény volt nézni.

Bella meg erőlködik és fáj nézni kajak amit szenved.
Nem az a baj, hogy nem hasonlít Elliere, hanem hogy rossz színésznő erre a szerepre, teljesen alkalmatlan és az se lenne baj, ha változna Ellie is, mint Joel a játékhoz képest, de konkrétan egy inkompetens balfaszt csináltak Ellieből.

Jó az alapanyag, ez megmenti a sorozatot, meg elő tud bukni az HBO minőség szerencsére, de maga a writing is botrány amit ebből néha kihoznak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 19., hétfő 21:38

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban szerintem is több mélységet adott a történetnek, hogy a két beszélgetés között nem kis idő telt el, itt viszont furcsán összeolvasztották őket. A tornácos jelenetet pedig a játék legvégén kaptuk, mint egy feloldozást, 30 órányi szinte teljes depresszió és nyomasztás után.

Viszont ez a jobbik részek közé tartozott, Bella játékával szerintem most nem volt akkora gond, sőt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És igen, el kell ismerni, hogy Joel a sorozatból sokkal jobban hiányzik, mint anno a játékból.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 19., hétfő 21:20

TheBull6 írta: Pascal miatt komoly rész volt, de a sztoriban lévő változtatás annyira nem jött át. Jobban ütött volna úgy mint ahogy van. Valamint Bella szegény megint le lett mosva a vászonról lényegében. Na mindegy, jövő héten remélem b*szatás, aztán 2-3 év múlva folytatjuk :lol:
Igen amugy nekem a valtoztatasok tobbsege nem ül foleg hogy nem indokolt…mintha csak azert nyulnanak bele hogy ezt is eltudjak mondani…
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 19., hétfő 21:12

Pascal miatt komoly rész volt, de a sztoriban lévő változtatás annyira nem jött át. Jobban ütött volna úgy mint ahogy van. Valamint Bella szegény megint le lett mosva a vászonról lényegében. Na mindegy, jövő héten remélem b*szatás, aztán 2-3 év múlva folytatjuk :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. május 19., hétfő 20:56

Azért az Hbo-nal továbbra is tudnak minőségi drámát csinálni, már amikor épp nem elhuznak több évadra feleslegesen szálakat, hanem csak a karakterekre koncentrálnak.
Nem illik.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 19., hétfő 18:36

nzooli93 írta: Last of Us új rész? Sehol senki? Nekem ez kifejezetten tetszett most.
Jo volt mert benne volt Joel. :D

Ez egy kedves resz volt, persze a veget leszamitva.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 19., hétfő 18:24

nzooli93 írta: Last of Us új rész? Sehol senki? Nekem ez kifejezetten tetszett most.
Egyik legjobb rész az évadban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 18:14

Nekem is, jo volt
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 19., hétfő 17:55

Last of Us új rész? Sehol senki? Nekem ez kifejezetten tetszett most.

Vissza: