Ez a 0-2 1-1 aztán 2-1 fordulat még tőled is erős'shutterisland írta: milan egyre inkabb rottyon.
bl kieses es aztan lecsusztak a 9. helyre, ma pont a como ellen egnek otthon. ( meg 0-2-nel irtam, azota 1-1 lol )

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. március 15., szombat 19:42
Ez a 0-2 1-1 aztán 2-1 fordulat még tőled is erős'shutterisland írta: milan egyre inkabb rottyon.
bl kieses es aztan lecsusztak a 9. helyre, ma pont a como ellen egnek otthon. ( meg 0-2-nel irtam, azota 1-1 lol )
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 15., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 9., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 9., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 25., kedd 13:28
kozben az internel napozoagybol figyelik a torteneseketrealfan írta:olasz kluboknál enm tudom mi megy, de Juvénál is belső problémák vannak, pár játékos elégedetlen Mottával (Danilo-t is azért szórták ki, de cambiasso távozása is emiatt merült fel), Roma év elején szúrta tökön magát, Atalantánál is megint belső gondok, Milánnál is vannak bajok, többen elégedetlenek Conceicao-val, páruktól meg is szabadultak januárban, de maradtak még. mellé Maingan-ról oylan hírek keringenek, hogy csúnyán rácsúszott a kokóra, Theo-nak van/volt nemierőszak ügye, amit elsikált a klub valahogy, de még kihat az öltözőre az is, Napolinál is beindult már Conte-tól a felelősség másra hárítása, mintha nem lenne elég bajuk ezek nélkül is....ferni írta:
Nem Lookmannak kellett volna rúgnia a büntetőt, mert ő az egyik legrosszabb tizenegyeslövő, akit valaha láttam – mondta szokatlan keménységgel Gian Piero Gasperini a meccset követő sajtótájékoztatóján.
„Őszintén szólva az edzéseken is pocsék a mérlege, alig értékesít párat a próbálkozásaiból. Retegui és De Ketelaere előtt is ott volt a lehetőség, de Lookman a gólja utáni feldobódottságban úgy döntött, magához ragadja a labdát, és ez nekem nagyon nem tetszett” – mondta Gasperini.
HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 25., kedd 12:53
olasz kluboknál enm tudom mi megy, de Juvénál is belső problémák vannak, pár játékos elégedetlen Mottával (Danilo-t is azért szórták ki, de cambiasso távozása is emiatt merült fel), Roma év elején szúrta tökön magát, Atalantánál is megint belső gondok, Milánnál is vannak bajok, többen elégedetlenek Conceicao-val, páruktól meg is szabadultak januárban, de maradtak még. mellé Maingan-ról oylan hírek keringenek, hogy csúnyán rácsúszott a kokóra, Theo-nak van/volt nemierőszak ügye, amit elsikált a klub valahogy, de még kihat az öltözőre az is, Napolinál is beindult már Conte-tól a felelősség másra hárítása, mintha nem lenne elég bajuk ezek nélkül is....ferni írta:Nem Lookmannak kellett volna rúgnia a büntetőt, mert ő az egyik legrosszabb tizenegyeslövő, akit valaha láttam – mondta szokatlan keménységgel Gian Piero Gasperini a meccset követő sajtótájékoztatóján.nzooli93 írta: Gasperininel elgurulhatott rendesen a gyógyszer tegnap este. Kieses utan nyilatkozta, hogy nem erti miért Lookman rugta a 11est, mert életében nem latott meg ilyen rossz 11es végrehajtót.
Gondolom tavasszal jo volt mikor Európa Ligat ért a mesterharmasa.
Eleg meredek...
„Őszintén szólva az edzéseken is pocsék a mérlege, alig értékesít párat a próbálkozásaiból. Retegui és De Ketelaere előtt is ott volt a lehetőség, de Lookman a gólja utáni feldobódottságban úgy döntött, magához ragadja a labdát, és ez nekem nagyon nem tetszett” – mondta Gasperini.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 22., szombat 22:37
Es a csapattarsait hibaztatnagutihaz14 írta:hehe kihagyta volnaIlyen csapatjátékosnak képzelem hehét![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 22., szombat 22:30
hehe kihagyta volnaPad'em írta: Udinese tizi péntekről megvan?
Lorenzo Lucca nem engedte, hogy a kijelölt lövő Thauvin lője a 11-est. A fél csapat veszekedett vele, győzködte, lökdöste még ellenfél játékos is próbálta elvenni tőle a labdát de hiába. Belőtte egyedül örült a gólnak, többiek oda se mentek hozzá majd az edző lecserélte![]()
Ilyen csapatjátékosnak képzelem hehét![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 19., szerda 16:46
Mondjuk o latja az edzeseken es ez egy kritikus pillanat volt, ahol a jatekosai nem a megbeszelteket kovettek. Ha belovik, akkor osszesitesben 3-5, konnyen feljohettek volna, amekkora folenyben tudtak jatszani.nzooli93 írta: Gasperininel elgurulhatott rendesen a gyógyszer tegnap este. Kieses utan nyilatkozta, hogy nem erti miért Lookman rugta a 11est, mert életében nem latott meg ilyen rossz 11es végrehajtót.
Eleg meredek...
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 19., szerda 14:58
Nem Lookmannak kellett volna rúgnia a büntetőt, mert ő az egyik legrosszabb tizenegyeslövő, akit valaha láttam – mondta szokatlan keménységgel Gian Piero Gasperini a meccset követő sajtótájékoztatóján.nzooli93 írta: Gasperininel elgurulhatott rendesen a gyógyszer tegnap este. Kieses utan nyilatkozta, hogy nem erti miért Lookman rugta a 11est, mert életében nem latott meg ilyen rossz 11es végrehajtót.
Eleg meredek...
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 19., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 16., vasárnap 14:12
Mai hír, hogy nagyon úgy néz ki, hogy visszahozzuk nyáron.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 8., szombat 16:57
És ez szépen le is írja az olasz bajnokság színvonalát'shutterisland írta: ez a retegui srac lesz szerintem a nyar egyik slagertermeke, ugy vezeti 19 gollal a seria a gollovolistat, hogy 3 meccset kihagyott serules miatt, a bl-ben is van neki 3, az egyik legjobb gollovo europaban ebben a szezonban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 8., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: cart » 2025. február 8., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 8., szombat 16:19
serie a-s vagy olasz? nem mindegycart írta: Serie A-s csatárok ritkán alkotnak maradandót külföldön, 1-et se tudok mondani hirtelen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 8., szombat 16:19
Gondolom az új Immobile.'shutterisland írta: ez a retegui srac lesz szerintem a nyar egyik slagertermeke, ugy vezeti 19 gollal a seria a gollovolistat, hogy 3 meccset kihagyott serules miatt, a bl-ben is van neki 3, az egyik legjobb gollovo europaban ebben a szezonban.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem