nehogy már beugassanak bazmeg tudják már a helyüket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 17:31
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 17:19
100 euronyi sor utan tok mindegy mivel jatszol, sokszor lehet be sincs kapcsolva a gep, csak utod a billentyuzetet.hehetheoriginal írta: egészségükre![]()
én maradtam annál a 2-3 régebbi game-nél, nem köt le egyik se manapság arra a heti pár órára, amit játszani tudnék
az epic storeon szoktam behuzni ha vmi ingyenes épp, aztán ennyi.
100 eur, az nagyon sok liter sör![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 24., hétfő 17:09
A deluxe - ki a fasza gyerek verzio mar 100. Altalaban 3 verziot adnak ki, 60-80-100 euroert.hehetheoriginal írta:what?1 db AAA játék - 100 euro
max 60-80, de inkabb 60
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 17:04
what?1 db AAA játék - 100 euro
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 24., hétfő 16:47
10db 10-20 eves jatek 12 euro. Ezt kicsit elfelejtetted. Azert ha csak megnezed, egy mai 100 euros jatek kontentjet, egy regi AAA-s jateknak koze nincs hozza, Tulajdonkeppen egy GTA3 az ossze skiegeszitovel . kulon jatekkal nem tud felmutatni akkora tartalmat, vagy barmit, amit ma egy gyenge fos AAA jatek. Ez, - ha tetszik, ha nem, - penzbe kerul. Es latod, a kedvenc karakter miatt, az emberek kifizetik a 7 eurot, meg a 10et meg a 30at. Mert az ember megveszi a 20. lovat is diabloba, meg a kisfarkast a katakter melle.Santi írta:Az.zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato.
1 db AAA játék - 100 euro
10 db AAA játék - 12 euro
Megmosolyogtató az tény, bár nem vicces.
Ami ettől viccesebb az régi Call of Duty árai, a mai napig 20 euros alapáron adják és 50%-tól nem kapott még jobb akciót soha.
De értelek, attól függetlenül a 100 euro akkoris sok. Alapjáték 60 euro, Deluxe-Collector-Season Pass Edition meg mittudomén milyen névvel a fullos kiadás 70-80 ez a jellemző új játékoknál.
De nem kiszedik, hanem kulon rakjak bele. Es regen egy kiegeszito a jatek eredeti aran ment.Santi írta: Na inkább ez a probléma. Ki se jött még a játék, de már kiszedik a kontentet a játékból, hogy DLC-ként árulják külön jó pénzért. Ez a DLC politika utálatosabb, mint a játékok árai.
Régen mi volt a DLC? Kijött a játék és később fejlesztettek kiegészítőt és adtak ki hozzá új tartalmakat, amíg ment a játék támogatása. Most meg? Még meg sem jelenik, de már megjelenés napi DLC-kkel terveznek...![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 16:45
Santi írta:Na inkább ez a probléma. Ki se jött még a játék, de már kiszedik a kontentet a játékból, hogy DLC-ként árulják külön jó pénzért. Ez a DLC politika utálatosabb, mint a játékok árai.realmadrid95 írta:Az alap 28 ezer, ha jol emlekszem, de mindket kedvenc karakterem dlc karakter lesz, ami miatt 7 ezerrel dragabb.
Régen mi volt a DLC? Kijött a játék és később fejlesztettek kiegészítőt és adtak ki hozzá új tartalmakat, amíg ment a játék támogatása. Most meg? Még meg sem jelenik, de már megjelenés napi DLC-kkel terveznek...![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. július 24., hétfő 16:34
Na inkább ez a probléma. Ki se jött még a játék, de már kiszedik a kontentet a játékból, hogy DLC-ként árulják külön jó pénzért. Ez a DLC politika utálatosabb, mint a játékok árai.realmadrid95 írta:Az alap 28 ezer, ha jol emlekszem, de mindket kedvenc karakterem dlc karakter lesz, ami miatt 7 ezerrel dragabb.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 16:23
Az alap 28 ezer, ha jol emlekszem, de mindket kedvenc karakterem dlc karakter lesz, ami miatt 7 ezerrel dragabb.Santi írta:Az.zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato.
1 db AAA játék - 100 euro
10 db AAA játék - 12 euro
Megmosolyogtató az tény, bár nem vicces.
Ami ettől viccesebb az régi Call of Duty árai, a mai napig 20 euros alapáron adják és 50%-tól nem kapott még jobb akciót soha.
De értelek, attól függetlenül a 100 euro akkoris sok. Alapjáték 60 euro, Deluxe-Collector-Season Pass Edition meg mittudomén milyen névvel a fullos kiadás 70-80 ez a jellemző új játékoknál.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 16:21
zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 es 10 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato. A mai ipar es piac nem eppen felhasznalobarat (nyilvanvaloan a penz nagyobb ur mint valaha volt), de minden eddiginel tobb contentet rak az arcodba. Az, hogy erre van-e szukseg, azt a piac eldonti (van ra szukseg).Santi írta:
Közben én Steamen xy játékot nem veszem meg, amíg nem kap egy 5-10 euros árat valamelyik salen vagy kerül bundlebe.![]()
Pl egy 12 euros csomagban vettem meg anno humblebundleön, a Max Payne 1-2-3, GTA 3-VC-SA-4, Manhunt, Bully, LA Noire pakkot.![]()
Más meg 1db(!) 100(!) euros játékra gyűjt konzolon... Kétszer...![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. július 24., hétfő 16:20
Az.zsuninnyo írta:Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 24., hétfő 16:08
Egy mai AAA 100 euros jatekot minden lofasszal egyutt osszehasonlitani 20 es 10 eves jatekokkal, amiket megvettel 12 euroert egy kicsit azert megmosolyogtato. A mai ipar es piac nem eppen felhasznalobarat (nyilvanvaloan a penz nagyobb ur mint valaha volt), de minden eddiginel tobb contentet rak az arcodba. Az, hogy erre van-e szukseg, azt a piac eldonti (van ra szukseg).Santi írta:Közben én Steamen xy játékot nem veszem meg, amíg nem kap egy 5-10 euros árat valamelyik salen vagy kerül bundlebe.Realista24 írta:
410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.![]()
Pl egy 12 euros csomagban vettem meg anno humblebundleön, a Max Payne 1-2-3, GTA 3-VC-SA-4, Manhunt, Bully, LA Noire pakkot.![]()
Más meg 1db(!) 100(!) euros játékra gyűjt konzolon... Kétszer...![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. július 24., hétfő 15:48
Közben én Steamen xy játékot nem veszem meg, amíg nem kap egy 5-10 euros árat valamelyik salen vagy kerül bundlebe.Realista24 írta:410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.realmadrid95 írta:
En is nezegettem folyamatosan, hogy hol a legolcsobb, vegul 410 ezerert vettem kez alol bontatlanul a ps5 ot, vr2vel a 3 ds fulhallgatoval es ket joyistickkal. Megelegeltem, honapokig neztem es egyre dragabb volt sajnos, aztan ugy voltam, hogy beruhazok ra, aztan jo lesz vagy 5 evig.
Most majd Mortalra es Tekkenre gyujtok, a ket jatek 70 korul lesz egyutt, hihetetlen…
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 24., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 24., hétfő 15:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 24., hétfő 15:14
Ennyiért én se vennék, de egyébként kényelem.Süti írta: Az mar vastagon gamer pc kategória, ilyen aron milyen előnyt tud felmutatni egy konzol?
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 24., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 15:12
Realista24 írta:410ezer? 35ezer egy jatek? Josagos eg, de le vagyok maradva.realmadrid95 írta:
En is nezegettem folyamatosan, hogy hol a legolcsobb, vegul 410 ezerert vettem kez alol bontatlanul a ps5 ot, vr2vel a 3 ds fulhallgatoval es ket joyistickkal. Megelegeltem, honapokig neztem es egyre dragabb volt sajnos, aztan ugy voltam, hogy beruhazok ra, aztan jo lesz vagy 5 evig.
Most majd Mortalra es Tekkenre gyujtok, a ket jatek 70 korul lesz egyutt, hihetetlen…
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 24., hétfő 15:08
Ebben benne van a 170 ezres vr.Süti írta: Az mar vastagon gamer pc kategória, ilyen aron milyen előnyt tud felmutatni egy konzol?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 24., hétfő 15:03
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem