Amugy ez is hopiheskedes akkor, kit erdekel a plusz-minusz? Akit barmiert is zavar, az valoban foglalkozik vele.
Szerintem sem rossz funkcio, de hatalmas jelentosege nincs.
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. december 23., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 23., szombat 12:47
Dupla D írta: És ez arra, hogy Nkunku visszatért?
Gondolom egy ember hóbortja végigmínuszolni a hsz-eket. Szeretném, ha kivetnénk magunk közül.ziro4vr írta: Tizit szépen beverrte, remélem megússza most egy ideig sérülés nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 23., szombat 12:41
Már 5 oldalt néztem vissza, nem látom mire gondolsz. Ha Remyt, azt nem idézted, a témáról szól de nem ezt írja. Ott meg a Remy faktoron kívül (ami létezik) azért azzal a hsz-el is könnyū elképzelni hogy valaki nem ért egyet. Egyrészt nem biztos hogy nagyon sajnálni kell a csilliárdokat tb-n keresõ játèkost, másrèszt nem túl izgalmas egy hsz amiben annyi van, hogy valakinek épp eszébe jut hogy létezik.Dupla D írta:Az egy másik komment, nem ezt idéztem.Halfkey írta:
Merész gondolat hogy valaki nem ért egyet azzal hogy valakinek kuki a beceneve? Az sem ‘semleges’.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 23., szombat 12:19
Az egy másik komment, nem ezt idéztem.Halfkey írta:Merész gondolat hogy valaki nem ért egyet azzal hogy valakinek kuki a beceneve? Az sem ‘semleges’.Dupla D írta: És ez arra, hogy Nkunku visszatért?
Gondolom egy ember hóbortja végigmínuszolni a hsz-eket. Szeretném, ha kivetnénk magunk közül.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 23., szombat 12:18
akkor az én hszemet negativozza, ne a zérót, aki semmi rosszat nem írt.Halfkey írta:Merész gondolat hogy valaki nem ért egyet azzal hogy valakinek kuki a beceneve? Az sem ‘semleges’.Dupla D írta: És ez arra, hogy Nkunku visszatért?
Gondolom egy ember hóbortja végigmínuszolni a hsz-eket. Szeretném, ha kivetnénk magunk közül.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 23., szombat 12:17
Merész gondolat hogy valaki nem ért egyet azzal hogy valakinek kuki a beceneve? Az sem ‘semleges’.Dupla D írta: És ez arra, hogy Nkunku visszatért?
Gondolom egy ember hóbortja végigmínuszolni a hsz-eket. Szeretném, ha kivetnénk magunk közül.ziro4vr írta: Tizit szépen beverrte, remélem megússza most egy ideig sérülés nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 23., szombat 12:16
minden topikban szinte minden tök semleges, tök átlag, normál hsz-re vannak negativok.Dupla D írta: És ez arra, hogy Nkunku visszatért?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. december 23., szombat 12:15
Szerinte csúnya voltDupla D írta: És ez arra, hogy Nukunku visszatért?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 23., szombat 12:13
Gondolom egy ember hóbortja végigmínuszolni a hsz-eket. Szeretném, ha kivetnénk magunk közül.ziro4vr írta: Tizit szépen beverrte, remélem megússza most egy ideig sérülés nélkül.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 23., szombat 12:09
De mi az hogy semleges komment? Nincs olyan hogy semleges komment, ha nincs tartalma mi az Istenrõl írtál.Dupla D írta: De miért baj, ha adott esetben kevesebben használják? Én szeretem a vitát, ahol tudjuk ütköztetni a véleményünket. Ha valaki nem vállalja fel a véleményét, csak anonim módon, akkor esély sincs arra, hogy vita alakuljon ki.
Viszont továbbra is a semleges kommenteken lévő mínuszokkal van a bajom. Elég csak megnézni a Premier League topik első oldalát, ami végig van mínuszolva. Engem felcsesz, hogy nem lehet felkérdezni azt, aki nem rendesen használja a funkciót.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 23., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 23., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. december 23., szombat 10:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. december 23., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 23., szombat 9:21
ez lesz aznem ért
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 23., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. december 23., szombat 9:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 23., szombat 9:01
Jajj ez ma nem lehet, sok kis hopihe megserulne, akar a valasz formajaban erkezo retorziotol, akar aki kapja a minusztDupla D írta: Egy ötletként bedobom: nem lehetne kiíratni, hogy kik szavaztak egy kommentre pozitívan és negatívan? Van rengeteg olyan hozzászólás, ami teljesen normális, mégis van rajta legalább 1 minusz. Valaki ebből szeret versenyt űzni.
de pont ez a lenyegde megis jeleznem, hogy nem tetszik, amit irtal.
awwwwwww kapnak meleg kakaot majdNa meg az se lenne fair, hogy utolag felfednenk a nevtelenkent adott minuszokat.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 23., szombat 8:58
Nem tamogatom, ha kiirnak hehe meg Remy kommentjeire erkezo minuszok neveit, teljesen szethuznak az oldalt.Dupla D írta: Egy ötletként bedobom: nem lehetne kiíratni, hogy kik szavaztak egy kommentre pozitívan és negatívan? Van rengeteg olyan hozzászólás, ami teljesen normális, mégis van rajta legalább 1 minusz. Valaki ebből szeret versenyt űzni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 23., szombat 8:32
Nice. Like.e.gergo írta: Oh wait, van egy ilyen user settingem, hogy hányat mutasson, és nálam ott 5 volt beállítva...
Nektek is van ilyen, vagy csak nekem mint admin? "Number of Recent topics to show" névre hallgat.
ucp.php?i=ucp_prefs&mode=view
Ha nektek is ott van, akkor akár vissza is állíthatjuk a rendeset 5-re, és akinek 10 kell az beállítja itt![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem